Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Ahojte, dievčatá, tak som si dávala robiť amh aj u svojej MUDr. a výsledok 0,60. Takže v CAR 0,09 a u MUDr. 0,60. Trošku rozdiel, ale aj tak hodnota nič moc. Nemám teraz čas čítať históriu, ale prosím, aké vitamíny sa môžu brať na vajíčka? Dečko?
@jarusmischo aj dhea ,alebo materská kasicka,melatonin😃
@jarusmischo a super,tak to je teda rozdiel 0,09 a 0,60...
@denidi Veru áno, je to rozdiel, ale mohol byť aj väčší, ale neva, nejak zabojujeme. Dik za rady, pôjdem hneď do lekárne. Budúci týždeň už máme dohodnutú koordinátorku, už mi aj volali, že máme krátky protokol. No som zvedavá, čo v tých folikuloch bude, či vôbec niečo.
@jarusmischo neboj budu v nich určite kvalitné vajíčka,ani nemysli inak😉
@jarusmischo to je celkom velky rozdiel, aj ked sa to nezda 🙂 ja som na vajicka brala melatonin a matersku kasicku. Drzim palce, urcite to pojde dobre 😉
@desza17 urcite bude štastný ✊😍 Tak dnes som prisla domov a supla som si rovno 500-tku 😀 Akurat stale rozmyslam nad tym co mi povedal Dr, ze dame tomu este jeden den a az zajtra zacinam užívať progesteron. To mi pride, ze ked sa začne ten užívať, tak sliznica uz nerastie? Neviem ako to mam chápať. Ale tak zajtra a v sobotu dam este ecko a od nedele začnem s tym ananasom 🙂

@desza17 to ano, ten mam aj ja, ale myslela som skor ten estrofem, ten beriem od 1DC. Ja by som to tiez radsej bez liekov, ale so mnou sa nikto nebavil a rovno mi to dali 🙂 ale mne ho nasadili hned aj po prvom vklade, tak asi vedia preco. Ale neboj nic, dobre bude 🙂