Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@19lilly
@desza17 baby asi to fakt záleží od každého car,ako majú zaužívané a možno aj od toho o kolkej je transfer,ja som utros vkladala,ale ráno o 6 tej som vložila a transfer bol až o 12 tej,tak sa to stihlo vstrebat,mozno keby nám transfer okolo 9 tej ráno,tiez by kázali buď zapiť,alebo vložiť až po nom
Uz je bublinka u mna💓💓💓
@desza17 a aj keď som v nemocnici,nachladla som ale tak riadne,ze cez záchvaty kašľa mi išlo podbrusko chváliť,az kŕče som cítila,tak sme šli na pohotovosť a teraz si lezim v nemocnici...ale všetko je v poriadku,rano mi robili sono dnes sme 6+2tt a drobcekovi nádherné bije srdiecko,💗💗💗
@desza17 @denidi @19lilly @14nunu10 neviem co sa stalo, len rano zavolali, ze obe embryjka do rana neprežili. Je mi hrozne, neviem, co idem robit dalej. Ideme urcite znovu na dalsie IVF, len neviem, ci ostat v GF alebo skusit ine centrum, Helios alebo Brno, len tam ma odrádzajú tie vybavovačky a peniaze. Objednala som sa na imunologiu do Nitry, ale idem az 15.11., dovtedy neviem co bude. Este hľadám nejaku hematologie v BA. Och, je mi uplne naprd, toto som vazne nečakala.
@desza17 tebe moc drzim palce a tesim sa na dobre správy o 2 tyzdne 😍 A @denidi vela zdravicka, nech sa rychlo pustia domov 😘

@desza17 pred vkladom sa ma utros zapiť nevkladat