Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@desza17 v Heliose nie, myslela som v Brne, tam je to nejake komplikovanejsie s poistovnou, ale este to nemam vsetko zistene. Do Brna by som to mala blizsie z BA, do Heliosu uz je to dalej, aj ked som od Ziliny, ale zijem v BA, tak to musim este nejako prespekulovat 🙂 neviem, ci sa chcem znovu spoliehat na Gyn-fiv
@leelloo Ahoj. Naozaj som aj ja veľmi prekvapená, že Ti ráno takto zavolali... sama som z toho v šoku, takže je mi jasné, že sa cítiš ešte milionkrát horšie, ale to je prirodzené v tejto situácii. Ja by som určite išla do Brna, ak by som sa mala rozhodnúť pre iné CAR. Teraz som v Heliose, zatiaľ nemôžem povedať nič zlé, ale zas ani na zadok z nich nejdem padnúť, ako niektoré iné snažilky v iných fórach. Majú toho veľa, ale je pravda, že sa snažia byť milí. Mňa zarazilo, že posielali testovať hormóny do strediska bez certifikácie, možno aj preto mi vyšli iné hodnoty ako keď som si to potom dala kontrolne sama testovať do certifikovaného strediska. No inú zlú skúsenosť s Heliosom nemám, len dobrú. A ľudia sú tam fajn.
@leelloo ak chces hned hematologicku a nečakať na objednanie, tak chod v podunajských biskupiciach ku Mudr. Kobzovej, ja tam tiez chodím, hned mi vzala odbery a myslim ze genetika trvala 1 mesiac kym som mala vysledky, ale hlavne to, že sa nečaká neskutočne dlho na termín, proste len tam prídes do čakárne s odporučacím listkom (napr.od obvodaka alebo z CAR) a hned sestričke podas preukaz spolu s listkom odporučacim a hned ta berie..teraz ma sice do 2.9. dovolenku ale aj ja hned idem k nej v pondelok po dovolenke (tiez ma z CAR poslali ale nie na genetiku.. ) a čo sa týka CAru - odporúčam Helios, my sme velmi spokojný, aj ked to máme z BA dosť od ruky, ale potom čo sme si v Iscare zažili, tak radšej budeme cestovať...
a sú to smutné správy ohľadom tých embryjok ale nevzdavaj to, možno len nebol ten správny čas a nabudúce sa to už podarí 😉
@zirafka86 dakujem za tip, znie to dobre. Ja mozem ist najskor 12.9. a dakujem, snazim sa to nevzdavat, moj cas snad pride coskoro 🙂
@jarusmischo to je divne, ze to neposielaju do certifikovaneho strediska, taka klinika by mala mat taketo veci pod palcom.
Dakujem vam vsetkym dievcata za podporu, aj ked je to tazke ideme dalej. Buduci vikend idem za krstnu mojej neterke, tak sa musim pozbierat nech tam neronim potoky slz 😀
Dievcata,aj vam materska kasicka tak nechutila? Ja mam z toho moru uz hodku predtym ako viem,ze si ju budem davat.Dnes mi moj drahy kupil od ineho dodavatela,ale myslim,ze chuti rovnako,ale jasne ze to zvladnem,ved musime byt silne.
@leelloo mrzi ma to ze vam embryjka neprezili ☹ v centre ti nic blizsie nepovedali? vybavovacky okolo brna su zlozitejsie ako na sk kde to za teba vsetko urobi CAR, ale ked na to pozriem spatne neni to take hrozne. Ani na preplatenie sme necakali dlho..do dvoch mesiacov som mala peniaze uz na ucte. Kazdy den dakujem bohu ze sme sa rozhodli pre brno. Na slovensku by som uz do CAR nesla ale to je moj nazor 🙂
@jarusmischo mne z nej bolo zle dva mesiace. Treti cyklus som to uz zvladala.
@jarusmischo no poviem ti,ta mať.kasicka je niečo otrasné čo sa chute týka,snad nič hnusnejsie som nejedla,az sa mi vždy všetky chlpy postavili,tak som ju potom rýchlo zapila vodou,nech sa mi čo najmenej dotkne jazyka a podnebia😂
@denidi No práve, ja tu vždy podskakujem ako srnka, kým tú chuť zo seba vytrasiem 😀 A to by sa vraj mala držať v ústach 3 minúty, no hahahaha.
@123tana123 srdečne gratulujem,nadherne ciarocky😘
@denidi ďakujem veľmi pekne, v piatok idem ešte na sono a na krv 🙂
@123tana123 už sa môžeš tešiť,ale jed to potvrdia aj z krvi a na sone,tak to bude úplne ta ozajstná radosť,supeeer 👍👍👍✊✊✊
@123tana123 naaaaadheraaa💓💓💓💓gratulujem
pre vsetky co riesili kedy maju termin porodu po IVF nasla som tutok stranku http://www.yourivfjourney.com/baby-calculators-...
@leelloo ved uvidis co vam povedia..najprv sme poslali ziadost o schvalenie..to nam vypisali v brne plus moj gyndos a klinicke pracovisko na antolskej mudr Petrenko to tusim potvrdzuje, potom cestne prehlasenie a este este tam tusim bol papier kde boli vypisane aky procedury a kolko a ake lieky budem potrebovat. Prilozis vsetky spravy co mas z vysetreni ako spermiogram, HP a posles do poistovne..nam schvalenie trvalo presne 2 tyzdne

@leelloo nechaj si to prejst hlavou..porozmyslaj a verim ze sa spravne rozhodnes co sa tyka car.a ake vybavovacky ta odradzaju v Heliose?