icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

desza17
1. sep 2016

Bany prosim vas pomozte...v utorok som bola na ket.odvredy ma boli hlava.dnes v noci ma zobudila az tak bolest ze by som si ju najradsej odkrutila.neviem uz co mam robit.je mi aj na vracanie.prosiiiiim poradte mi.

14nunu10
autor
1. sep 2016

@desza17 bolesťou hlavy a krízov začínalo tehotenstvo u mňa 😍😍😍ze vraj to s toho stupajuceho hcg a hormónov..držím palce je to na dobrej ceste 👍a ak bude bolesť neznesiteľná,polku paralenu supni 👏

desza17
1. sep 2016

@14nunu10 jej dakujem za nieco poxitivne.uz som aj vracala..takuto migrenu som este nemala a ten paralen som si misela dat,ale zatial nic nezabera 😔😔

14nunu10
autor
1. sep 2016

@desza17 mne tiež bolo do revu,bolela ma v kuse ráno,cez deň ,večer,v noci....Ale potom za dva týždne to ustalo ako carovnym prutikom .Skús tmu,mokru handru na čelo,veľa vody...

desza17
1. sep 2016

@14nunu10 uz som skusila vsetko.nic nepomaha.dokonca ani lezat nemozem.hned v den ket ma zacala bolet.myslela som ze ztych stresov.vcera ma tiez bolela ale na tu bolest co som sa zobudila v noci.to bol brutal...rano o 3bezradna ze co mam robit.aj som vracala..to sa tiez bojim ci nemohlo ublizit drobcekovi.ty si len ten paralen si davala?

14nunu10
autor
1. sep 2016

@desza17 je to brutal 👀a áno iba paralen som si dala ,doteraz som ich asi 3 zjedla ..joj moja len vydržať

desza17
1. sep 2016

@14nunu10 a to vracanie nemoze babu ublizit?vydrzim...a este mi dodalo silu to ze ty si mala tiez na zaciatku bolesti hlavy a si tehu.drzim ti palceky...a krasne tehulkovanie😘😘

14nunu10
autor
1. sep 2016

@desza17 nie babu to neublíži,však niekto vracia celé tehu a detičky majú zdravé ...papas kys.listovu? Vitaminky skús ..No presne tak mi to začínalo a na nete som našla ze je to jeden z príznakov tehu...

desza17
1. sep 2016

@14nunu10 papam kys.listovu..a vitaminy inak ziadne.dt povedal ze to staci.ty papas aj ine?co by som este mohla?

14nunu10
autor
1. sep 2016

@desza17 ja už nejem nič ale raz do týždňa si cmulam c-čko so zinkom

desza17
1. sep 2016

@14nunu10 a ani nevies co by sa este mohlo uzivat?dr povedal ze staci kyselina list.trosku mi to ustupilo ale v spankoch ma boli stale hlava a mam zimnicu.

14nunu10
autor
1. sep 2016

@desza17 menej je niekedy viac netráp sa netreba sa zbytočne dopovat vitamínmi,zimnice mávam ešte aj teraz

zirafka86
1. sep 2016

@desza17 ja som toto iste mala min.tyzden 18 hodin vkuse taka bolest hlavy, ze som chcela umret manzel mi vsetko mrazene z mrazaku zabalil do uteraku a omotal okolo hlavy,dala som si na oci masku,ziadne zvuky ani svetlo...ale slzy mi od bolesti tiekli uplne same az som si myslela ze aj slzne kanaliky sa zblaznili ale asi po hod.som zacala zvracat,zimnice, tlak nieco okolo 150/110 tep len nejakych 45,uz stavy odpadavania som mala. .nakoniec som si dala panadol ultra rapid s codeinom a ten sposobil taky utlm ze sa mi podarilo zaspat s tym ze hlava omotana maska na oci atd....ale fakt ten panadol pri kazdej bolesti hlavy ma na mna zazracne ucinky asi kvoli tomu ze obsahuje aj male mnozstvo kodeinu vyskusaj;)

desza17
1. sep 2016

@zirafka86 neviem ci mozem 😔

leelloo
1. sep 2016

@ssegra dakujem za info a aku mas poistovnu?

leelloo
1. sep 2016

@desza17 och moja, drz sa, nech to rychlo prejde a nech maju baby pravdu a je to priznak tehu 😉

desza17
1. sep 2016

@leelloo dakujem krasne

zirafka86
1. sep 2016

@desza17 máš pravdu, prepac, teraz som pozerala že tehulky to nemôžu užívať kvoli tomu codeinu :( no teraz už viem, že si ho nemam dávať :D
tak aspoň nech ta upokojuje a povzbudzuje to, že je to príznak tehu 🙂))

ssegra
1. sep 2016

@leelloo vszp

desza17
1. sep 2016

@zirafka86 to mi dava silu💓💓...ale dakujem za radu👍

jarusmischo
3. sep 2016

Ahojte,zienky.Tak nam vcera na stretnuti predpisali gonal a decapeptyl.Bude kratky protokol a predlzena kultivacia.Ked ste kupovali tieto lieky,zistovali ste aj ceny v roznych lekarnach,alebo je to vsade rovnake? Dik.

denidi
3. sep 2016

@jarusmischo ahoj,ak ides cez poisťovňu,tak je asi všade rovnaký doplatok,ides cez poisťovňu,ci nie?

jarusmischo
4. sep 2016

@denidi Ano,idem cez poistovnu,koordinatorka nam odporucila jednu lekaren,len to bolo asi jej priatelske gesto voci tej lekarni,my sme tam nestihli ist,tak to nejdem ani riesit,pri tej sume je par eur asi aj tak nepodstatnych.

denidi
4. sep 2016

@jarusmischo môže byť,ze sú lekári s niektorými lekarnami " kamaráti" ale presne tak,myslim,ze nejaké veľké cenové rozdiely medzi jednotlivými lekarnami nebudú

14nunu10
autor
4. sep 2016

@jarusmischo oni odporučia jednu lekáreň preto ze povacsinnou tieto hormonálne preparáty v tej lekárni majú,v inej lekárni to bezne nedrzia,a museli by ti to objednávať ..preto bacha na to

denidi
4. sep 2016

@14nunu10 no u nas by som teda žiadne injekcie nezohnala,ja som pre istotu sla do tej lekárne,ako mi kazali

14nunu10
autor
4. sep 2016

@denidi ja tiež ...nechcela som riskovať

jarusmischo
4. sep 2016

@14nunu10 To fakt? Ja som to dnes objednala v lekarni v obchodnom centre a zajtra si idem po ne,takze celkom su sikovni. 🙂

14nunu10
autor
4. sep 2016

@jarusmischo tak to áno ale ja som to chcela hneď a hlavne také veci by som isto neriešila v dedinskej lekárni,hneď by toho bola celá dedina

jarusmischo
4. sep 2016

@14nunu10 Jaj,tak to je jasne.Ja byvam vo vacsom meste 🙂 Prave som dnes rozmyslala,ci to povedat alebo nie rodicom,surodencom... Vedia,ze sme sa chystali do CAR,ale potom sme to uz neriesili ...