Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@lenca9219 Gratulujem 🙂
@desza17 Gratulujem 🙂
@jarusmischo ďakujem 😉
@jarusmischo ďakujem pekne✊
@desza17 ahoooj,máme sa celkom dobre, aspoň myslím 🙂 Inak trošku sa piatku aj bojim,dúfam že všetko bude dobre.Kazdy deň sa pozorujem čo a ako... ☹ Už mi šiši z toho 🙂. A ty ako? Testovala si aj dnes? Tiež za chviľku ideš na sono a krvičku 😉...budem ti silno držať ✊ ✊ a myslieť na teba,nezabudni sa ozvať 😉
@lenca9219 to som aj ja taka ze sa stale pozorujem a isto nam to neprospieva 😞...ale co uz no..ja verim ze vsetko bude dobeeeee.piatok by ti uz malo byt vidiet aj gestačny vačok vsak?isto bude vsetko supeeer..siiiiilno drzim palce.ja som skusala test aj dnes..jaane ze som do zajtra nevydrzala😂..bol o trosku silnejsi ako vcera.na zajtra uz nemam..musim ist zajtra kupit tak uvidim ci ho skusim este poobede alebo az utorok rano.ja sa tiez utorku aj bojim aj tesim.
@desza17 ahoj, veru neprospieva ale musím byť opatrná... Už som 2 x o bábo prišla tak neriskujem radšej.Chcem už piatok ☹ ,dnes má bolia menej prsia než včera a bojím sa či je všetko OK.Tehotensky test si robím stále,ale myslím si ze mi to nepomôže.Zajtra budem myslieť na teba a ozvi sa ako si dopadla 😉.
Ahojte dievčatá...vysledky pozitivne...hcg avsak mi robi starosti..372.

@desza17 verím ti 🙂 ja som sa tiež nevedela dočkať. Mňa ešte čaká dlhé čakanie do piatku ☹