Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@leelloo bohuzial je to tak, ze ked nie si informovana, tak sa ti moze stat, ze stracas cas....urcite sa na nikoho nespolieham, ani v Prahe...v NR zacali asi posielat potom, co som tam spravila prievan, lebo mne este povedali, ze musim najskor 2 krat potratit, nezdarene IVF este stale nebola dostatocna indikacia....po druhom nezdarenom som sa nasrdila, ale samozrejme, dozvedela som sa o tychto vyseteniach od dievcat tu na fore, bez MK by som o nich ani nevedela, ze si ich mam pytat, mne ich nikto ani len nenavrhol
@dena22 mne ich tiez nikto nikdy nenavrhol, vsetko som si nasla tu. V podstate vela veci viem odtialto, ani nie od lekarov. Vacsina lekarov je potom podrazdenych, ked sa ich spytas na nieco, o com si sa docitala, ale keby to boli naozaj dobri lekari, tak uvitaju to, ze sa zaujimas a prichadzas s otazkami, mali by ti vediet vseko vysvetlit a nie sa tvarit, ze su najmudrejsi na svete a my riesime kazdu blbost.
Pisala som aj do diskusie na helios a dr mi odpovedal ze po 1.potrate nieje potrebne hematologicke vysetrenie..tak neviem😞
@desza17 no ono je to na tebe, len o tvoje babo ide, a za druhe, na tom hemato vysetreni nic nie je zlozite, nechapem, co okolo toho robia, ked to vie zachranit plod...tolko zien prislo o babo len preto, ze mali krvnu zrazeninu v cievach a tak nebolo vyzivovane dieta, a tym on prisli...pre mna osobne to nie je ani len na zvazovanie, ked viem, ze viem zabranit vopred potratu
Baby neviete mi poradiť či mi stačí ísť na sono na 11 deň cyklu, ked píšu že medzi 10-14 sa chodí...len nestíham v pondelok, tak by som šla až v utorok a to už je 11 deň, inak mám cyklus 32 dňový, nechcem nič pokaziť pred Ketkom,,,nakolko toto sú jedné dve embryjka čo máte, a hádam ak všetko pôjde ako ma tak takto o týžden by aj vklad mohol byť...jupí
@lmt Ahoj, podľa foto súdim, že sme boli spolu na odber a aj na ET 🙂 Tiež som z NItry. Ja len že neviem, či v utorok bude k dispozícii v Gynfive v Nitre nejaký lekár, či tam lekári na kontrolu nie sú pondelky, stredy a piatky, ale nie som si istá.
Zasa na druhú stranu, keď som bola ja na kontrolu pred KET, tak mi sono spravila sestrička, lebo lekárka tam ešte nebola. Držím palce🙂
Môže byť že sme sa stretli, kedže ti nemáš foto tak neviem posúdiť...áno sú tam len tie dni, ale zvykla som aj pred ET chodiť k doktorke Vondrakovej na sono k nej do ordinácie, nakoľko som jej pacientka aj mimo GF ale áno aj sestričky robia sono to viem. a ty si teraz ako na tom?
Jaj, tak potom to máš vybavené🙂 Ja som tá nízka blondína, čo s vami neležala pri odbere na izbe, lebo tam už nebolo miesto🙂 No zatiaľ to vyzerá dobre, podarilo sa, ale som ešte veľmi opatrná vo vyjadrovaní, mám ísť na kontrolné sono o týždeň, tak snáď to dobre dopadne a uvidím srdiečko🙂
viem teda,tak super, a podarilo sa vám to vtedy ked sme boli spolu?teším sa s vami.
Nie nie, to sa mi nepodarilo, vtedy som dostala menštruáciu už na 6-ty deň po ET, to som bola sklamaná. Potom ma poslali na hematológiu a tam mi nieco zistili v krvi, tak si pichám aj injekcie už od septembra do brucha.
A 19. septembra som bola na vklad. Teraz som začala lúskať viac Modrého koníka, som ani nevedela, že tu bola téma špeciálne pre nás - júnovú stimuláciu 🙂. Škoda, že som to až teraz zistila.
Ďakujem veľmi pekne🙂 Aj ja ti držím palce a všetko dobre dopadne 🙂
Určite, tentokrát to vyjde🙂 Aj telo je isto v lepšej kondícii, ako bolo predtým🙂 Teda aspoň u mňa to tak určite platilo. Ja som po stimulácii bola nafučaná ako mech, telo vtedy v mojom prípade nebolo extra pripravené na tehotenstvo.
Takže po dnešnom sone, vieme viacej, od soboty si začnem dávať ustrogestan a v pondelok ideme na vklad naších 2 embryii bez predlženej kultivácie, trocha sa bojím ale teším sa...už len nech mi zavolajú že sa pekne rozmrazili a sú vhodné na vklad... 🙂
dakujem baby 🙂
@lmt Pripajam sa,drzim palce. 🙂
Ahojte, dievčatá. Idem si pre infošku k vám. Blíži sa mi koniec stimulácie. Myslíte, že v deň, keď si budem mať pichnúť pregnyl, budem si pichať aj decapeptyl, alebo nie. Viem, že gonal nie, ale čo ten decapeptyl? Budem sa na to pýtať MUDr., ale zaujímajú ma aj vaše skúsenosti, kým budem volať s MUDr. Ďakujem vám.
@jarusmischo ja som uz v den pichania pregnylu nepichala nic ( okrem fraxiparinu)
@jarusmischo isto uz len pregnyl..potom som mala jeden den uplne bez nicoho a potom odber.

@leelloo dakujem, a je dobre, ze vam genetika vysla dobre, ostatne je riesitelne 🙂 aj ja nam vsetkym drzim palce