Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@jarusmischo ja tak isto v deň pichania pregnylu už nič iné som nepockala...potom ďalší deň nič a ďalší deň odber,myslim,ze to je štandardný postup 😉
@jarusmischo nepichala malo byt
Ďakujem vám 🙂 Vedela som, že tu hneď dostanem odpoveď. Ste super.
@jarusmischo ahoj ja som v ten den pichala vsetko,rano som bola v gynfiv a pichli mi este diphereline,merional,menopur a v ten isty den o 22:00 sme pichli pregnyl.dalsi den uz nic a potom dalsi bol odber.
baby tie čo ste boli na Ket, my máme mať v pondelok, neviem ale či sa tam máme rano vybrať alebo čakať doma kým nám zavolajú v akom stave máme embryjka, nakoľko do Ba cestovať nám potrvá nejaký čas. 😒 doktorka mi povedala len toľko: Ket v pondelok, budú vam volať z Gyn fivu...aj diazepan a čípok mi zabudli dať,,,no nastastie mi obvodná predpísala, kedže sa viaže na recept.
@lmt este neviem ci to budem riesit v GF, mame podpisanu druhu ziadost, ktoru budu posielat asi az v novembri, lebo mi teraz nasadili dhea a v januari by som mala zacat dalsie kolo, ale radsej by som v Brne skusila soft stimulaciu, ta sa neriesi cez poistovnu, lebo je to lacnejsie, tak sa to neoplati. Uvidime, este sme sa stale nerozhodli. Tak daj vediet, ci sa kamoske podarilo, pozitivne spravy vzdy potesia 🙂
Dakujem baby, pozitívne myslím, do práce idem normálne od zajtra. Trošku sa obavam len toho že mi sestrička po vklade povedala neísť na wc 30 minút, no to som nedala 😒 , lebo už by mi prasko brucho...hádam to nebude mať vplyv na embryá... ☹
@lmt určite to nemá vplyv, ja som rovno v prezliekarni išla na wc lebo som myslela ze mi praskne mechúr :D a podarilo sa ..som tehu...a ešte sestrička ktora ma odprevadzala do šatne som sa jej pytala ze kedy mozem ist na wc ona povedala ze aj hned, ze to nema vplyv...takže kluud pohoda, mysli pozitivne a už si to začínaj pomaly užívať 😉
Ahojte baby dnes konečne vysledky z endokrinologie a tsh kleslo z 5,1 na 1,4 a mozem ist konecne na KET 😍 😍 😍
Dievčatá, potrebovala by som poradiť. Som tehotná po KET, teraz končím 8smy týždeň. Minulý týždeň som bola na sono a všetko v poriadku, čo ma ale trápi... Kázali mi vysádzať od konca 8smeho týždňa Estrimax (s tým som aj rátala, že ten už treba vysadiť), ale s ním súčasne postupne aj Progesteron (Utogestan).
NIe je to ešte skoro? Dokedy ste užívali progesterón vy? Všade som čítala, že ho postupne začínajú vysádzať v 12tom týždni až, tak neviem. Doma ich mám ešte habadej, tak rozmýšlam, či začať vysádzať, alebo ešte potiahnuť a začať vysádzať v 12tom. Ďakujem za radu🙂

@desza17 Áno, aj mne to tak vychádza podľa toho, čo mi povedal MUDr., len mm ma otázkami trošku spochybnil.