icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

lmt
2. nov 2016

Baby strašne sa bojím najhoršieho, na Ket som bola 24.10 a akosi nemám žiadne náznaky že sa to podarilo...na začiatku ma pichalo v bruchu aj som mala jeden den tlaky v bruchu ale už nie...testovať sa bojím, podla mna je to skoro a na krv idem až 7.11. ☹ už nech je pondelok...

sintuska06
2. nov 2016

@lmt Ahoj, podla mna nie je skoro, mne ukazal test druhu ciarku ale slabulinku na 8 den po KET, tak ti drzim palceky 😉

leelloo
2. nov 2016

@lmt niekto príznaky ma, niekto vobec, este sa nestresuj 🙂 test by ti uz snad nieco mohol ukázať, ale nechcela si vydrzat do krvi? 😉 Je to tazke vydrzat, ale skus sa hlavne nestresovat a tak moc sa nesledovať, lebo niekedy to vie pekne zamotať hlavu. Drzim silno palce ✊✊✊

lmt
2. nov 2016

@sintuska06 vložili mi dve embrya- 2 a 3 bunkové iba, bez PK, nakoľko mi to doktorka neodporučila, že nech sú čím skôr vo vnútri. ☹

lenna71
2. nov 2016

@lmt mne tiez vlozili dve 3-dnove 8 bunkove a ujali sa obe 🙂 na 10 dpt uz by ti test mohol ukazat, ja som testovala az na 12 ale to uz bola pekna ciarka isto by ju bolo vidno aj skor. drzim palce.

lmt
2. nov 2016

@leelloo som odhodlaná nerobiť si test, ale je to ťažké vydržať ozaj, no myslím že by mi ešte nič neukazal, sama doktorka pri vklade hovorila že až na 14 den ísť na krv. skôr nie.

123tana123
2. nov 2016

@lmt mne na 11 den po vklade ukazalo krasne // a na krvi som bola na 13 den a vysiel pozitivny
ziadny strach, nestresuj sa to ti nepomaha 😉

lmt
2. nov 2016

@123tana123 jááj baby bodaj by ste mali pravdu.

denidi
2. nov 2016

@lmt nemusíš mať žiadne príznaky a predsa môžeš byť tehulka😉
Ak nechceš testovať,co si myslím,ze už by mohlo ukázať a popravde obdivujem ťa zato,ja by som nevydržala...No teraz pekné pozitívne myslí a ver tým dvom frobceklm v brušku😇 Veľmi ti držím palceky✊✊✊

denidi
2. nov 2016

@lmt drobcekom😊

denidi
2. nov 2016

@cucica hm No neviem,ale ja by som asi až v 12tt začala výsadzat utrogestan...presne tak som to aj robila,lebo placenta úplne začína plniť svoju funkciu až okolo toho 12tt,preto ju treba dovtedy podporiť progesteronom

lenna71
2. nov 2016

@denidi ahoj mozem sa spytat ako si vysadzala? postupne od toho 12tt? ja neviem ci rpestat hned od toho 13tt alebo brat 2-3 dni rano vecer a potom dalsie dni uz len vecer kym neminiem balenie, vyhadzovat to nebudem.

kakatulik
2. nov 2016

@denidi juuuj,ako ten cas leti. Ako sa mate vy dvaja,alebo dve?😘

cucica
2. nov 2016

@denidi Ďakujem za odpoveď. Mňa to tiež zaskočilo, že mi to kázali. Estrimax som už začala vysádzať, ale ten progesterón začnem až v 12tom. Keby ho nemám, ale mám ho toľko, že by mi vystačil asi aj do 14teho. Progesterón nemôže nijako škodiť bábätku, však?

denidi
2. nov 2016

@lenna71 ja som začala výsadzat v tom 12tt najskôr som davala2-2-2 potom som prešla 2-0-2 asi 5 dní,dalsich 5dni 1-0-1 a nakoniec pár dní 0-0-1 a koniec,mozno sa to bude zdať veľa,ale ja som sa bála to výsadzat rýchlejšie...a takto bolo všetko v poriadku😊😉😃

denidi
2. nov 2016

@kakatulik ahojkooo,mame sa fajn,rastieme,zajtra mám poradňu,tak som zvedavá,ako podrastlo drobatko 😍😍😍
A ty ako moja,ako sa máš? Šaty už máš vybraté?

denidi
2. nov 2016

@cucica nie,nie progesterón v žiadnom prípade bábätku neublíži,skor by mohol uškodiť jeho nedostatok...niektoré baby ho musia brať aj celé tehotenstvo😉😊

kakatulik
2. nov 2016

@denidi vybrate mam,ale s mensimi zmenami si ich chcem dat usit.

kakatulik
2. nov 2016

@denidi my sa mame super,vsetko sa to blizi a my sa to snazime zvladat bez stresov. Velmi sa tesime a dufame ze vsetko dobre dopadne.
Vam drzim palceky.

kakatulik
2. nov 2016

@cucica ten zvysny progesteron tu predas. Neboj nic.😃

cucica
2. nov 2016

@lmt Ešte nie je nič stratené, aj mňa zo začiatku bolelo, pichalo, potom na pár dní úplne nič a potom opäť začalo bolieť ako pred menštruáciou🙂 Držím palce 🙂

denidi
2. nov 2016

@kakatulik určite bude všetko krásne a hlavne ty budeš nádherná a potom už len šťastní budete..ako v rozprávke😊😉😘

lmt
2. nov 2016

@cucica dakujem baby, budem vás informovať...hadam iba pozitívne 🙂

desza17
2. nov 2016

@lmt budeme čakať💕

14nunu10
autor
2. nov 2016

@lenna71 mne ho gyndos vysadil naraz ze uz netreba a všetko v poriadku

14nunu10
autor
2. nov 2016

@lmt držím palce 😊

lmt
2. nov 2016

@14nunu10 thank you very much...ked si predstavím že ak by nám to bolo bývalo vyšlo naposledy, tak ako tebe tak už som tiež okolo tvojho týždna...drž sa, užívaj si tehotenstvo plnými dúškami. 🙂

14nunu10
autor
3. nov 2016

@lmt no veru áno 😔😞tiež si na to často spomeniem ,ale verím tomu ze vsetko ma svoj čas a dôvod 😇

leelloo
7. nov 2016

@lmt dnes ides na krv? Drzim palce ✊✊✊😊😊

desza17
7. nov 2016

@leelloo aj ja👍👍👍