icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

leelloo
15. mar 2017

@desza17 mne moja dr povedala, nech pridem az za 3 tyzdne :( odmietka mi aj zobrat krv na hcg, tak som si to isla dat spravit do labaku a este na mna aj pozerala ako na debila, ze co tam chcem tak skoro...no skoda reci 🙂 idem od nej prec, takze teraz hladam novu doktorku, snad to stihnem do konca marca, lebo k tejto viac uz nepojdem 🙂

desza17
15. mar 2017

@leelloo pre pana krala,to je co za pristup?zober kartu a chod inde,taketo dr by som hnala.ja som tiez este u svojej nebola,chodim do car.az po akcii srdiecka mi daju v car papier a poslu ku svojej gyn,ale I nadalej este budem chodit na sona aj tam...v 10.tt,13.tt,20,30tt👍😃

leelloo
15. mar 2017

@desza17 to mas super, ze mozes ist este do car na sono. Ja teraz intenzivne hladam novu doktorku, len v BA vsade kam som volala neberu nove pacientky. Ale mam jednu doktorku cez kamosku, tak snad ma ta vezme.

desza17
15. mar 2017

@leelloo tak drzim palce nech sa ti to cim skor podari.a ako sa citis?

leelloo
15. mar 2017

@desza17 zatial v pohode, dnes ma trosku pobolievalo podbrusko a vcera krize pri upratovani 🙂 ale inak vobec nic. A este teda som vcera aj dnes vstavala o 5-6 rano a uz som nemohla spat 😀 tak dufam, ze mi to dlho neostane 🙂 a ty?

desza17
15. mar 2017

@leelloo aj ja..tento tyzden pravidelne medzi 4-5tou hore😉😃a podbrusko dnes teda dost,inak kazdy den som ho citila ale dnes fuuuu.aj nevolno mi dnes bolo,vracat to nie,ale nechutenstvo.

lmt
15. mar 2017

@leelloo super super super...🙂

dena22
16. mar 2017

@leelloo vdaka, nuz bojujeme, hcg nam sice stupa pomaly ale stupa 🙂 potrebujem veru tiez podporu...este mi prosim ta povedz, kde ti nakoniec vzali krvicku?

leelloo
16. mar 2017

@dena22 to sa tesim, silno drzim palce 🙂 bola som nakoniec na Kramaroch, isla som sa spytat priamo do labaku, prisla som tam sice o pol 11, nechceli mi zobrat krv, ze odbery su rano, ale nakoniec sa zlutovali 🙂 takze treba tam ist rano medzi 7-8.

dena22
16. mar 2017

@leelloo to som rada, ze sa to da..mne berie teraz gynda krvu kazdy druhy den, ale sestricka povedala, ze to sa sleduje tiez len do urcitej hodnoty, tak som rozhodnuta si dat kontrolovat hcg dalej na vlastne naklady, uvidime, ako dopadnem zajtra...inak tiez chodim mam hemato dg. syndrom lepivych dosticiek, takze pichame aj Clexane 0,4. Hematolog mi povedal, ze hned ako otehu mu mam dat vediet, len som zatial vahala, ked este neviem, ci je to prosperujuce, tak uvidim, ako to dopadne zajtra. Inak vraj pocas tehu musim chodit na kontroly na hemato kazdy mesiac.

dena22
16. mar 2017

@desza17 to je dobre, ze mozes chodit do CARu na sono, podla mna maju lepsie a novsie pristroje. Moja ma stary UTZ, ale kvoli sonu nepojdem do Prahy zase 🙂 do CARu, tak dufam, ze aj stary UTZ najde drobcatko.

leelloo
16. mar 2017

@dena22 ja som si to dala len raz spravit a hodnota je fajn, takze uz dalej to nejdem sledovat, Ale niekedy sa stava, ze sa to pomaly rozbieha, snad to bude v poriadku. A ako ti to rastie? ktory den si teraz? ja som tiez citala, ze sa to sleduje len do urcitej hodnoty. Ja picham fraxiparine a tiez budem musiet byt sledovana cele tehotenstvo. Vcera mi brala krv sestricka u mojej dr na hemato, tak mi rovno povedala, kedy mam prist a dala mi aj injekcie, aby som dovtedy mala.

desza17
16. mar 2017

@dena22 urcite najde,budem drzat palceky.

desza17
16. mar 2017

@leelloo
@dena22 dievcata ja,som normalne zufala z tych mojich vysledkov z hematky,ze mi to este neprislo.co ak som aj ja uz,davno mala pichat fraxiparin?,na nervy toto.

leelloo
16. mar 2017

@desza17 neboj nic, ak by to bolo nieco vazne, tak by ti to povedali. Ale skus tam zavolat, povedz, ze si tehotna a ze potrebujes vysledky okamzite. Ja by som ich bombardovala telefonatmi 🙂

dena22
16. mar 2017

@desza17 urcite tam volaj, presne, povedz, ze si uz tehu a potebujes vediet, ci ti treba dat lieky.

dena22
16. mar 2017

@leelloo som 20 DPT, hodnota 532, ide hore pomaly ale ide, a hlavne aspon napriek nizkej hodnote sa pomerne ukazkovo zdvojnasobuje kazdych 48 hodin. Moja dokina je spokojna, len ja ked sa porovnavam, tak ostatne mate vyssie tie hladiny, moja dokina to totiz neberie ako IVF, ale ako nromalne tehu a podla jej tabuliek dom na 4+3 v norme. Podotykam, ze uhniezdenie som citila az na 9 DPT, co bol vlastne moj den MS. Myslela som, ze to nevyslo a prichadza MS, tak mi tahalo od rana do vecera podbrusok az do krizov. Aj na druhy den a treti den trocha pri pohybe, inak nie. A odvtedy ma nic neboli, prsia ma neboleli nikdy, ani po progesterone, trosku mam kovovu chut v ustach a vsetko mi puchne, ale inak nemam ziadne priznaky, asi preto, ze mam nizke to HCG. Mozno je to genetika, moja mama mala dokonca miernu MS, ked bola tehu, az druhy mesiac pochopila, ze je tehu.

desza17
16. mar 2017

@leelloo ten dr ktory ma vysetroval robi len utorky,iny mi vraj nevie povedat.ale poobede skusim zavolat,teraz maju vela odberov.

leelloo
16. mar 2017

@dena22 to je pekna hodnota a ak sa ukazokovo zdvojnasobuje, tak je to uplne super, problem by bol, ak by to tak nebolo. Myslim, ze u jedneho pohlavia moze byt hodnota nizsia, neviem uz ale u ktoreho 🙂 a ja mam vyssiu hodnotu mozno kvoli tomu, ze to mozu byt aj dvojky 🙂 a tiez nemam vobec ziadne priznaky, sem tam ma pichne v krizoch, sem tam v podbrusku, ale prsia necitim. Takze myslim si, ze to bude v poriadku 🙂

dena22
16. mar 2017

@leelloo dakujem za podporu, ano po KETe a pri chlapcovi vraj rastie pomalsie 🙂 mozno, keby som nejake priznaky mala, bolo by lahsie tomu uverit 🙂 po 20 rokoch tuzenia 🙂

leelloo
16. mar 2017

@dena22 20 rokov???? ja 2 roky a prislo mi to nekonecneee 😨 mas moj hlboky obdiv a zo srdca ti prajem zdrave babatko 😍 no a mne je tomu tiez tazko verit, ked nic necitim, ale hovorim si, ze asi to zacne neskor a potom si to "uzijeme" 😉

cucica
16. mar 2017

Tesim sa z nas🙂 za chvilu to bude rok, co sme tuzobne zacinali stimulaciu a kto by bol povedal, ze uz budeme dalsi rok riesit taketo veci🙂 Pre mna je to cele doteraz neuveritelne🙂 To asi zeny, co nemali problem otehotniet, nikdy nepochopia nasu radost🙂 Ked si predstavim, ze mi ju raz daju do narucia a bude to naozaj realita, tak sa mi az slzy tlacia do oci, asi to s partnerom patricne oplaceme od stastia🙂

dena22
16. mar 2017

@leelloo moja mama mi vzdy hovori, ze nemam co citit, aj kamoska, ktora prirodzene otehu mi vravela, ze vedela, ze je tehu len zaklade chybajucej MS, nic ju neomínalo ani nebolelo. To len ja by som hadam chcela, aby to uz aj kopkalo :D:D:D

leelloo
16. mar 2017

@dena22 moja dobra kamoska zistila, ze je tehotna, ked si dala na obed krkovicku a to ona zje z masa tak max kuracinu 🙂 🙂 ked my sa tak dlho snazime, tak je jasne, ze by sme chceli vsetko citit, aby sme vedeli, ze je to v poriadku, ale kazda sme ina, to co citi jedna, druha nemusi vobec 🙂

leelloo
16. mar 2017

@cucica ja som plakala aj ked som si spravila druhy test, kedze tomu prvemu som neverila :D a urcite budu slzy aj ked pride ta krasna realita 🙂 a mas pravdu, zeny ktore nemali problem otehotniet ani nevedia ake maju stastie a aky je to pre nas zazrak, ked sa to podari 🙂 ale vsetko nas to posuva dopredu a o to viac som vdacna za to co mam 🙂

dena22
16. mar 2017

@leelloo presne, ja si myslim, ze keby som otehu prirodzene, som presne ten pripad, co na to pride v tretom mesiaci. Ja mam podivne cykly, raz 19 dnovy, raz 26, zvacsa vsak 24 a so spinenim. To je znak oslabeneho zlteho telieska. Teraz rvem do seba vela progesteronu, tak som ok, ale predtym mi nikdy neudrzal ani utros. Toto bol moj 5 vklad, prvykrat KET, a tym padom mi zostalo zlte teliesko, to stacilo podporit a nespinim. Ja myslim, ze pri prirodzenom by som mozno aj krvacala. Tak by som ani nevedela, ze som tehu. Krvaca sa prave kvoli nizkemu hcg, slaba informacia prave pre to zlte teliesko. Ja som nesmierne vdacna. Bali sme sa, ze sa nikdy nedokazu uhniezdit. Takto je nadej.

desza17
16. mar 2017

@leelloo to jej aj ja hovorim,pekne sa jej to zdvojnasobuje...

cucica
16. mar 2017

@leelloo Ja ked som si isla spravit test na 11ty den po KET, tak som nedufala, lebo ma bolelo brucho ako keby mam menstruaciu a zacala som spinit a robila som si jeden na 6ty den a bol snehobiely. Chcela som si to len overit, nech nedufam zasa zbytocne a rychlejsie sa s tym vysporiadam. Este bol piatok, tak som si povedala, ze sa skor otrasiem z neuspechu cez vikend. A ako sa to zacalo nasakovat, tak kontrolka hned svietila a bum vedla sa zacala rysovat dalsia ruzova a bola stale silnejsia a silnejsia, moja prva druha ciarka v zivote, no skoro som odpadla, sedela som na vani a bola uplne mimo 🙂 Test odlozeny v skatulke doteraz🙂

desza17
16. mar 2017

Dievcata mna,tak cudne taha v podbrusku,hlavne ked zakaslem,ako svalovica.

dena22
16. mar 2017

@desza17 to je asi dobre tak, lebo sak babatko rastie, tak to asi pocitujes takto