Kedy je prvá konrola pri stimulovaní injekciami?

cicikmicik
5. dec 2015

Ahojte, viem , že je tu vela tém o umelom oplodnení , ale nikde sa neviem preklikať k tomu čo chcem vedieť. Pripravujem sa na svoje prvé IVF, zatiaľ začínam iba s Duphastonom,cca o 5 dní aby som dostala mrchu. Veľmi by ma zaujímalo, kedy je prvá kontrola pri stimulovaní injekciami?? pretože idú sviatky, a ja to mám trošku komplikovanejšie s prácou. Tak aby som vedela či ma na stimuláciu vôbec dr pustí. Či môžem na kontrolu prísť až cca 5 den, pri pichaní inj, pretože sú sviatky..Neviem ako to chodí :/ dakujem

ckatka
5. dec 2015

@cicikmicik ahoj, ono to velmi zavisi od toho, co ti daju a ako na to budes reagovat. Ja som bola na prvej kontrole v utorok (2DC), tam mi povedali ze od stvrtka (4DC) mam pichat injekcie,...a dalsi utorok (9DC) na kontrolu. Tam ma pozreli, povedali co dalej a ake davky, a kazali prist na kontrolu v piatok (12DC). Zasa kontrola, krv, a stanovenie datumu odberu, nasledujuci utorok (16DC).
Predpokladam ze taketo centra robia aj vikendy a sviatky - lebo menstruacny cyklus si nevybera, a ked treba spravit odber v sobotu, musi sa spravit v sobotu.
A potom embryotransfer 2-5 dni po odbere.
Jedine ked si beriem paragraf je ten odber - ostatne boli rychle zalezitosti este rano pred pracou, objednali ma vzdy na 7 - pol 8 aby som stihala.

cicikmicik
autor
5. dec 2015

@ckatka aha, tak to tam budem musieť isť ešte aj v DC, ja že to tam pojdem týžden pred mrchou ako mi kazala na kontrolu, da mi inj a povie mi kedy treba prisť na kontrolu pri stimulácii.. No neviem či cez sviatky budu robiť , Vianoce a tak.. Ja pracujem v zahraničí, takže ja bud vypadnem z prace na celý mesiac, alebo vobec, preto som to chcela takto vedieť dopredu.. Asi Gonal mi da, či ako sa to volá, lebo mi to už ukazovala.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre