icon

Kedy si pichať injekcie pred IVF?

altea
29. apr 2007

Ahojte,vie mi niekto poradiť- kedy si mám pichať injekcie /je určený nejaký najvhodnejší čas ???/,dnes som dostala menzes a mám si pichať Decapeptyl a od zajtra Puregon.
Je jedno či si ich pichnem ráno,naobed,alebo večer ?Mám si ich pichať naraz,alebo s časovým odstupom ??

Ďakujem za rady

lia
23. máj 2007

😅 😅

avaka
23. máj 2007

Tusim nam to dnes nejako nepali 😀 Tak zajtra Liusik,drz sa!Dobru noc 😉

lia
23. máj 2007

hoten toten 😀 ty dnes zaspis?? 😅 no ja dufam ,ze po tom preflakanom dni hej 😀

lia
23. máj 2007

dobru noc vsetkym 😉

avaka
23. máj 2007

Ja idem este cumet na bednu,a rano vstavam skoro,tak dufam,ze sa mi ani nestihne snivat 😀 (ak vobec zaspim) 😉 paa

lia
23. máj 2007

avi,myslim na teba silno a drzim ti pasticky,dobe??tak dufam,ze aj vnutri to myslia so mnou pozitivne 😀

altea
autor
24. máj 2007

ahojte dievčatá zas hrozná noc ☹ ,ešte jedna taká a končím. 😖 včera o plonoci ma zobudila smska od kočky,čo sme boli spolu na odbere a potom na transfere,že začala krvácať ☹ ,do rána som sa prehadzovala,môj nervový systém je na spadnutie,chodím na WC a pozorujem sa ,pripadám sa naozaj už ako šiši 🤐
na test máme ísť až 29.,vôbec nechápem,čo sa stalo a čo je najhoršie ,bojím sa jej už aj zavolať,čo sa zas dozviem. ☹ 😒

lia
24. máj 2007

nevolaj jej,nezaoberaj sa s tym altea,neurobi ti to dobre psychicky

misi76
24. máj 2007

Liuška, už si bola na tej krvičke?

altea
autor
24. máj 2007

liuš,avaka,držím pästičky,myslím na vás. 🙂

lia
24. máj 2007

DAKUJEME altea 🙂
misi,bolaaaaa 😅 😅 ,brucho ma boli ako keby ma mali rezat 😅

lalupa
24. máj 2007

pocuvajte baby, toto je riadne psycho, ako vydrzime do konca januara?! 😅

veva55
24. máj 2007

Lia, Avaka, myslim na vaaaaaaaas!!!! Nech uz to dopadne ako chce, len sa drzte! Ja strasne drzim palce, nech to dopadne stastne - asi takto 😅

avaka
24. máj 2007

U mna uz dopadlo.Negativ.

lauritka
24. máj 2007

😕 avaka to mi je luto a povedali preco ?? velmi by ma zaujimalo ci vobec vedia dovod preco sa plod neudrzi 😠 to smola byt nemoze. musi tam byt nejak pricina 😒

lalupa
24. máj 2007

avaka nesmut, ja si myslim, ze ste testovali skoro, a preto negat, nezufaj, skus testik o par dni! moc ti to prajem a drzim palce! 😅

aaandrejka
24. máj 2007

avaka, kolko dni po odbere (nie po transfere) ta testovali? aj mne sa to vidi prilis zavcasu! a aky test ti robili, normalny tehotenstky, alebo hcg z krvi?

lia, ty ako?

altea, toto obdobie je najhorsie psycho..potom pridu dalsie psycha, nebojte sa 🙂) najlepsie by bol nechodit na ziadne fora, necitat ziadne clanky na nete a boli by ste ovela kludnejsie..ale asi to nejde 🙂

avaka
24. máj 2007

Mam hcg z krvi 1,1,takze nic.12.den po odbere.Lia,aspon Ty.

ellin
24. máj 2007

Avaka, a nemas ist na krv este o par dní znova? Ja som bola na krv 13 den po transfere (16 den od odberu vajícok) a hcg som mala zvysene len velmi slabo tak som potom isla o 4 dni znova a uz bolo hcg vyssie. Tak este nezufaj.

avaka
24. máj 2007

Mam,ale len kvoli tomu,ze to centrum ziada.A 1 je fakt nic.Aj sestricka mi povedala 😢

zulka29
24. máj 2007

Ahojte babky, nezufajte. Nasa diagnoza je: lavy vajickovod fuc, pravy zrastovy, PCO, spermijky pomale ☹, ideme skusit IVF, IUI je malinka sanca. Kto ma viac? 😖 ☹

mixka
24. máj 2007

jej zuzulka, to je mi luto, ze mate toho az tolko, drzte sa 🙂

zulka29
24. máj 2007

Mixka dik, ide na mna zufalstvo co este pride? Tolko neg. veci naraz...😖

altea
autor
24. máj 2007

avaka,myslela som ,že ma potešíš ☹ ,držkala som ti palčeky,nevzdávaj to...
viem,že teraz asi žiadne slová nepomôžu,ale určite to nabudúce vyjde,lebo možno HCG bude stúpať a nebudúce nebude ani treba.Treba veriť 🙂
aký je ďaľší postup ?
veľmi na teba myslím 😲

lia: nič ?

avaka
24. máj 2007

Je to hrozne,keby som mala aspon nieco zmrazene...Volala som si do KE na imuno,chcem si dat spravit testy(z vlastnej iniciativy)keby som cakala na 4-5 neuspesny pokus ako mi povedali v centre,To uz ma mozu...A hlavne kde by som na ne zobrala nervy a peniaze.?Ale nechcem Vam tu zbytocne robit takuto naladu.

avaka
24. máj 2007

Zulka mrzi ma to,ale sancu mate,tak nezufajme?

mixka
24. máj 2007

jej zulka, pomotala som ti nick a az teraz som si to vsimla, prepac 🙂 nooo, aj ked si viem predstavit, co prezivas, musis sa vzchopit a nepoddavat sa smutku a depresiam, lebo sa to urcite nepodari. treba mat usmev na tvari a verit, ze to vyjde 😉 drzim palce 🙂

altea
autor
24. máj 2007

zulka nevidím to až také zlé, 😉 - vaječníky ,dobre PCO,ale stimulácia trošku v nižších dávkach ale môže ísť,získaš vajíčka-určite získaš,použije sa ICSI,budú oplodnené embryjká a tie sa nakoniec vložia a no a bude z teba tehulka.
zabudla som snáď na niečo?
je to celkom jednoduché,len mysli pozitívne 😅 a nedaj tomu hneĎ na začiatku koniec.

altea
autor
24. máj 2007

avaka:
ak ti môžem poradiť- ohľadom tej imunologie.V KE sa nerobia všetky potrebné imunologické vyšetrenia ☹ .Bohužiaľ v tomto sme dosť pozadu za Prahou.Radšej by som volala do Prahy - ÚPMD.Ja som tam bola,pravdaže ako samoplatca,rozprávala som sa s Dr.Madarom,tiež mi potvrdil,že na slovensku sa tieto vyšetrenia nerobia,(čo je pre nás na škodu),vlastne robia-čiastočne,ale len určitá skupina...
takže to je moja rada,neviem,rozhodni sa.

avaka
24. máj 2007

Altea,dik.Kolko si platila,za ako dlho Ta objednali,a kolko trvali vysledky?