icon

KET 14.12.2021

anika02
14. dec 2021

Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗

federicca
17. dec 2021

@anika02 hej, nejako sa to vrátilo, počas dňa poľavilo a teraz tá zvýšená ty, inak ma nebolí nič, že hrdlo alebo tak, len zima a tt

Anika, pichas tiež Prolutex, či fraxik? Tak máš doma zdravotníka pomocníka ☺️

federicca
17. dec 2021

@marrilyn nie, nespomínam si, ale som sa bála paradoxne viac, lebo som brala aj Prednison dosť dlho, sa zníži tým imunita, teraz neberiem

anika02
autor
17. dec 2021

@marrilyn joj ani môj nechcel....ľutoval ma....ale je zlatý, po každej injelkcii sa mi ospravedlni 🤣

anika02
autor
17. dec 2021

@federicca ja mam fraxiparin.

federicca
17. dec 2021

Tak mne by nepichol, aký je veľký chlap, tak v takých veciach totálne mimo 😂

anika02
autor
17. dec 2021

@federicca ja som brala medrol ale ten mi zapríčinil tie dosť blbé zdravotné komplikácie tak teraz nemám nič.

federicca
17. dec 2021

@anika02 aha, to je podobné. Som sa chcela vlastne aj včera spýtať, že aký liek Ti toto spôsobil

marrilyn
17. dec 2021

@federicca ja som tak v case stimulky pred 3 rokmi vo viacerych diskusiach citala, ze moze byt ta imunita oslabena, ako si telo zvyka na "votrelca" v maternici. Mne sa vtedy herpes vyhodil pred tym ako som sla na krv, preto sa pytam.

marrilyn
17. dec 2021

@anika02 moj by aj chcel, ale on je tak strasne opatrny, ze to by trvalo aj 10 minut jedna injekcia a ja zas nemam trpezlivosti na rozdavanie, takze viem ako by to dopadlo 😅

anika02
autor
17. dec 2021

@marrilyn áno mne vtedy vravel lekár ze ten medrol je na to aby tzv. Pohladilo imunitu aby nerobila.problemi....no mne vystiskal pankreas 🤣 teraz sa smejem ale nechcela by som to znova prežiť.... tak teraz mi nedal nič lebo vravel.ze ak mi tak nízka dávka toto spôsobila tak netreba už riskovať.

anika02
autor
17. dec 2021

@marrilyn viem o com hovoríš....aj ja nás je príprava dlhšia 😁

federicca
17. dec 2021

@marrilyn aj herpes mám 🤦🏻‍♀️, tak snáď sú to dobre znamenia. A presne ako píšeš, údajne sa nasadzujú tieto lieky preto, aby oslabili imunitu, aby maternica neodvrhla embryo

marrilyn
18. dec 2021

Dobre rano vsetkym 🙂
Ako si na tom @federicca, vyspala si sa z toho nachladnutia? Je uz lepsie?

tekvicka29
18. dec 2021

@marrilyn dobré ráno 🙂 ja sa mám fajn prvý deň v tomto týždni, konečne som sa vyspala 🤣 asi sa musím najesť pred spaním, strašne viem byť hladná v noci. A ty ako?

marrilyn
18. dec 2021

@tekvicka29 joj, mna prave vcera zacali vecer krize boliet a stale bolia a taka unava na mna ide. Vcera som si cez obed struhla 2 hodinový spanok s krpcom, aj tak mi to malo bolo 😅

anika02
autor
18. dec 2021

@federicca dobra ránko, ako sa cítiš? Je ti už lepšie? Žienky aj vám samozrejme dobre ránko a pekný úspešný deň prajem. Spala som celkom fajn len sa nemôžem natiahnuť vtedy pichne v bruchu takže ranná procedúra nebola.

tekvicka29
18. dec 2021

@marrilyn hmmm pred testom som aj ja mala všetky bolesti také intenzívnejšie a od testu už kríže menej cítim iba občas aj na menzes už len občas, neviem či je to tým, že mám už po termíne ms alebo čo 🤔 hádam je to takto v poriadku

marrilyn
18. dec 2021

@tekvicka29 urcite to je v poriadku, kazde telo je ine. Ja som doteraz necitila nic, len obcas take nafuknute brucho. Ja som pri prvom kete necitila vobec nic, vtedy ma krize ani raz neboleli, tak aj u jednej zeny je to pokazde inak.

federicca
18. dec 2021

Ahojte dievčatá, dobre ránko 🙂

@marrilyn
@anika02
@tekvicka29

Je to trochu lepšie, ale cítim takú slabosť, od piatej som hore, zvýšenú teplotu už nemám, našťastie, inak ok. Teším sa, že ste sa lepšie vyspali, prajem Vám pekný deň a oddychujte, keď sa vám zachce, hocikedy 🙂. Ja idem dnes trochu sa prejsť, lebo asi mi už ide krkom byť stále doma, v pondelok idem do práce, aj utorok, potom zostanem už na homeoffice 🙂

federicca
18. dec 2021

Čítam vaše príznaky, mňa len pobolieva brucho, čo mi je divné, že ma vôbec nebolia prsia, necítim nič, tak neviem, že aké to je znamenie 🙄, zrejme to bude individuálne

tekvicka29
18. dec 2021

@marrilyn áno máš pravdu, je to veľmi individuálne. Ja mám pocit akoby si už telo resp. maternica zvykla na to embryjko, preto tie pocity nie sú také intenzívne, ale ktovie ako je to naozaj. A mám aplikáciu v mobile k hodinkám a sleduje sa tam aj menštruačný cyklus tak som si tam zadala tehotenstvo a embryjko je už vo veľkosti čierneho korenia 😁

marrilyn
18. dec 2021

@federicca cerstvy vzduch ti isto dobre spravi, ked ti je uz lepsie, urcite chod 🙂

tekvicka29
18. dec 2021

@federicca to je dobre, že sa máš lepšie 🙂 pohyb na čerstvom vzduchu ti pomôže 🙂 Ja mám dnes plány upratovať a veľa veľa prať (závesy oprať aj obliečky vymeniť), ale našťastie manžel mi pomôže, ja sa nebudem naťahovať. Aj na nákup plánujeme ísť.

tekvicka29
18. dec 2021

@federicca je to naozaj veľmi individuálne s tými príznakmi. Ja som na začiatku toľko googlila príznaky a skúsenosti žien, lebo som si myslela, že tam nájdem odpoveď a skôr som bola ešte viac zmätená z toho, lebo fakt to má každá inak 🤣

federicca
18. dec 2021

@tekvicka29 opatrne hlavne a nepresiluj sa a oddychuj 🙂. My by sme chceli dnes tiež možno nejaký nákup, ísť na cintorín upratať, tak čerstvého vzduchu bude. A večer snáď nieco upečiem, suché koláčiky.
To čierne korenie bolo super 😂, to sa mi páči

marrilyn
18. dec 2021

@tekvicka29 ja som vcera upratovala, vysavala, periny menila, mozno aj preto sa mi tie krize ozvali. A kedze ma caka este megakopa zehlenia, tak sa asi este ozyvat budu 😁

federicca
18. dec 2021

@marrilyn ako to zvládaš celé popri drobcovi, asi ho nedvíhaš teraz, či? 🙂

federicca
18. dec 2021

@tekvicka29 áno, čo žena, to príznak, ale tie ciciny majú citlivé skoro všetky, asi je to aj dôsledok progesterónu, ale moje nič, ani ťuk 🙄

tekvicka29
18. dec 2021

@federicca našťastie mám dobrého muža, ktorý mi nedovolí robiť náročné veci ani sa naťahovať. Naháňať sa určite nebudem, pekne pomaličky s kľudom 🙂 Hej tak treba trochu pohybu, ležať sa stále nedá. Je to milé s tým korením 🤣

tekvicka29
18. dec 2021

@marrilyn jaj tak to si ozaj toho veľa porobila. Oddychuj dnes viac radšej 🙂