KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@tekvicka29 perfektné 😂 celé čierne korenie, som zvedavá, čo bude hovoriť ďalej
@tekvicka29 mala som vklad v utorok na obed, takže 4dpo
@tekvicka29 posledné ivf, jediné embryo 🙄
@federicca ja som si maleho pomaly tak nastavovala uz pred vkladom, aby som ho dvihat nemusela. Ma 2,5 roka, takze na rukach sa uz chvalabohu nenosime velmi, hlavne on je vacsi ako 3rocne deti, takze aj dost uz vazi. Napr pri kupani sme zacali tak robit, ze do vane a z vane ho muz vybera, ja ho len osprsim, potom si sam prejde do izby na postel, kde ho kremujem a obliekam, co donedavna som ho na rukach tam nosila. Do sedacky v aute som ho naucila, nech si sam vylezie, len ho zapasem. On to ma ako hru, ja sa nenamykam. Ked sa chce pestovat, tak si k nemu cupnem, vyobjima ma a je spokojny 🙂
@tekvicka29 ja som pouzivala tuto apku..
https://play.google.com/store/apps/details?id=c...
Take mile mi to prislo, tam sa aj to babetko zobrazuje, vze ako asi vyzera
@federicca no mne sa zdá, že mňa tiež 4dni po vklade ešte neboli prsia. Ja zase prvé IVF a jediné embryo. Jaj držím ti palce veľmi ✊🙂
@marrilyn už aj sťahujem hneď 🤣
@marrilyn krásna čiarka 🙂💖 ja plánujem zajtra zase testovať to bude 11 dpt, len pre istotu 🤣
@tekvicka29 pri prvom vklade ma boleli od začiatku, ale asi každý vklad je individuálny
No ja už 3ivf, posledná šanca. Modlím sa, aby to dobre dopadlo. Neviem, či budem mať ešte silu do ďalšieho boja, skôr nie, ako áno. Ale myslím pozitívne 🙂
A Ty sa neboj, bude to dobre, veľmi držím palce 🙂
@federicca aha, to možno aj z progesterónu boleli, ktovie. Hmm už tretie? A všetky sa uchytili a potom odišli alebo sa aj neuchytilo nejaké? Ďakujem pekne 💖 aj ja ti držím palce silno ✊✊ zaslúžiš si 🙂
@federicca 10 dpt som
S @tekvicka29 sme narovnako 🙂
@tekvicka29 chytilo sa v lete a teraz čakám 🙂
Ďakujem Ti veľmi pekne, snáď to bude fajn, bolí ma momentálne dosť brucho, stále sa kontrolujem, keď je biely toaletak, som v pohode 😌
Ahojte dievčatá zajtra sa tiež chystám testovať...aj keď som si robila jeden test včera a obaja sme tam videla malého ducha...tak dúfam, že sme sa nemýlili a zajtra zosilnie 🍀♥️🙏
@bytcanka10 jej, pekná správa, držím palce, aby to zajtra bolo silnejšie ☺️
@bytcanka10 suuuuper sprava a kolkaty den si?
@bytcanka10 to je super, ak ste obaja videli, tak to je na dobrej ceste 👍
@bytcanka10 blahoželám a už len nech silnie....ja dnes na nákupoch....ale cítim brucho....také pichanie občas....musím dávať pozor a poobede už iba oddych 😉
@federicca určite to bude v poriadku a narodí sa ti krásne bábo 🙂 všetky čo sme tu budeme mať zdravé bábätká veď je čas vianoc takže čas zázrakov 💖
@bytcanka10 jeeeej super 🙂 držím palce ✊
@niky1402 dnes som 6 dp a momentálne mi nie je nič,..ani včera, normálne fungujem nič nepociťujem
@bytcanka10 jeej krásna, sprava tak len nech silnie 😊 ktory den po si? 💖
@marrilyn drzim silno palce nech len silnie 🤞💖 ktory si den po? Prepac ale uz sa mi to pletie 👀

@federicca a ty si teraz ktorý deň po vklade? Prepáč pletie sa mi to