icon

KET 14.12.2021

anika02
14. dec 2021

Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗

kristy32
18. dec 2021

@federicca ahoj moja sme rovnako natom tiež chodím na WC kontrolovať tiež ma boli brucho... 🙄Ono vlastne od vkladu neprestalo boliet len na chvíľku... Kedy by si mala dostať menzes? Aké máš pocity? Snazim sa aj zamestnať mysel a myslieť pozitívne ale niekedy mi slza vybehne hold to neovplyvním

marrilyn
18. dec 2021

@adrika1912 dakujem 🙂 10. den po transfere som

adrika1912
18. dec 2021

@marrilyn a od akeho dna si zacala mat //? 😊

marrilyn
18. dec 2021

@adrika1912 na 6.den sa tam nieco uz crtalo, ale vidiet bolo len pod urcitym uhlom a pri dobrom svetle. Na 7.den uz bola jasne viditelna slabucka druha ciarka

federicca
18. dec 2021

@kristy32 ahojky, no ako som už písala, s mojím menzesom to je ako na hojdačke, čiže neviem, že čo a ako, ale podľa výpočtov som ho už mala dostať asi 2 dni dozadu.
Ja verím, že tie naše pichania, boliestky sú iba dobré znamenia 🙂

kristy32
18. dec 2021

@federicca hádam áno ☺️ja inak mávam presne takže v pondelok max v utorok... Uvidíme... Ja stále cítim vaječníky také napnuté sú 🤷‍♀️ale už sa snažíme dlhoooo už by sa nám mohlo postastit 🤗🤗🤗🤗

federicca
18. dec 2021

@kristy32 och, už by sme si veru zaslúžili trochu šťastia. Včera som videla krásnu pohľadnicu veľkú otváraciu v obchode, normálne som si ju kúpila, je na nej Mária s malým Ježiškom, nádherná, fakt, aj hrá, asi formát skoro ako A4. A tak som sa zamyslela, keď som na ňu pozerala, že aj Ježiško sa narodí teraz, tak že prosím Ťa, Bože, aj nech sa vo mne narodí zázrak 😌

kristy32
18. dec 2021

@federicca jemine dojala si ma... Úplne si to predstavujem ako si sa na ten obrázok pozrela a povedala si si to.. Poznám to... Véd by sa tie naše deťúrence mali pri nás krásne mali by lásku obrovskú z nás možno si trufnem povedať ze by bolo až rozmaznané bo by bolo vymodlene ☺️kedy ideš testnut? Ja si už nepamätám je náš tu veľa 🙈budem držať všetky prsty aj tie na nohách 🙏🤗

federicca
18. dec 2021

@kristy32 no asi by boli aj trošku rozmaznané, veď po toľkých xy rokoch určite 🙂.

Ja som dnes 4dpo, skúsim utorok poobede, alebo v stredu ráno. Ty si 5dpo, však?

federicca
18. dec 2021

@kristy32 ja Tebe držím palce rovnako, zaslúžite si byť aj vy šťastní ☺️

kristy32
18. dec 2021

@federicca zlata ❤️no ja som dnes 5dpo... Tak ak nedostanem mrchu streda štvrtok test ak sa odhodlám predsa len v piatok sú Vianoce🙈☺️

federicca
18. dec 2021

@kristy32 veď ja už budem na Vianoce jasno, mám odber krvi vo štvrtok pred Vianocami, čiže buď, alebo. Ešte mi mama dnes volala, nech sa nestresujem testovaním, nech idem priamo na krv, ale ja už chcem mať jasno a byť pripravená.

federicca
18. dec 2021

@kristy32 toto odhodlanie je najhoršie, však? Stres, strach z neúspechu, atď...držím palce, stredu už by si mohla mať jasno 🙂

anika02
autor
18. dec 2021

@federicca tak skoro máš krv? Ja mam až 28.12

federicca
18. dec 2021

@anika02 áno, 9dpo, aj 1x som bola takto, no a potom na kontrolný 12dpo, to už je na krvi jasno, buď, alebo 😏

kristy32
18. dec 2021

@federicca no veru som prekvapená že niektoré centra už tak skoro berú krv.. 🤷‍♀️Ale určite daj vedieť potom... Budeš mať najkrajší darček pod stromček to už nič v živote netromfne 🙈🤗❤️

federicca
18. dec 2021

@kristy32 keby Ťa hore počuli, naozaj by sme boli všetci šťastní doma 😌. Verím, že budeme aj my, aj vy ☺️

kristy32
18. dec 2021

Žienky v ktorý deň cyklu ste mali vklad? Ja 21dc... Neviem mne to príde neskoro ved ani mi nezistovali ci som mala ovulku 14dc nič... Ja už keď som šla na vklad tak som cítila že sa blíži mrcha mam 28dc... A v centre mi povedali ze sa nemám báť ze mi robia vklad týždeň pred menzesom... Ze áno telo sa pripravuje na menštruáciu ale embryjko to nedovolí ☺️jasne chcela ma ukludnit... Ale aj tak by ma zaujímalo kedy ste boli vy a ci vám kontrovali ovulku bo vklad by mal bit na 5den po ovulke... Asi to tiež záleží od centier...

niky1402
18. dec 2021

@kristy32 ja som mala na 18ty den, ale ja mam riadeny ket a aj era test urobeny ze kedy vkladat

federicca
18. dec 2021

@kristy32 záleží na tom, v akom cykle ideš, ja som šla v riadenom, stále sledovanom, 2x do týždňa som chodila na usg, prispôsobovali tomu aj prípravu a šla som 27dc, predtým 21dc, ale deň pred vkladom som už bola po ovulacii, ovu som podľa všetkého mala 10.12, ale vyvolanú s Ovitrelle...je to veľmi individuálne, jednej babe tu na MK vkladali 31dc a úspešný vklad

anika02
autor
18. dec 2021

Ja tuším 22 den....ja si myslím ze lekár v centre vie v aký deň je dobre ísť podla sliznice... a neviem.ci všetko ešte kontrolujú

tekvicka29
18. dec 2021

@kristy32 ja som bola v prirodzenom cykle 19DC, ovuláciu som mala 14DC (odsledovanú sonom aj odberom krvi na hormón LH a progesterón) takže 5 dní po ovulácii bol vklad a 5dňového embrya.

federicca
18. dec 2021

Áno, a ako píše @tekvicka29 , brali mi asi 3x krv na hladinu hormónov

marrilyn
18. dec 2021

Ja som bola 18 DC, bez ovulacie, kontrolovali len sliznicu tyzden pred tym a den pred som bola na krv, kde mi zistovali hladinu progesteronu, aby mi vedeli upravit davkovanie.

peronela
18. dec 2021

@kristy32 Ja som mala KET v 20. DC, predtým som bola na kontrole v 14.dc na Sone, nebrali mi ani krv len nasadili od 16.dc Progestanelle. Ale či som ovulku mala, to neviem. Len ak videli na sone

anika02
autor
18. dec 2021

@peronela ja som bola tak isto....ale ja velmi neovulujem....moje vaječníky sú sama cysta....jeden aj druhý....zaujímavá bola aj reakcia lekára keď ich videl 1x na ultrazvuku....

kristy32
18. dec 2021

Wau... Ziram zväčša vám brali krv na LH a progesteron... 😮Mne 14dc sono kontrola sliznice... A 21dc vklad nič viac... Teda tiež pred vkladom 5dni prolutex a 3dni pred už sa pridal aj fraxiparine... A od 1dc estrofem 3x2... Ale to je všetko.... Úf normálne som prekvapená zrejme iné centra ja iscare martin..

kristy32
18. dec 2021

Jo ešte som zabudla povedali mi ze keďže mam PK embrya tak sa nemám čoho báť bo embryo sa uhniezdi do 3dni bez PK až na 6-7 a záleží aj od kvality embrya ale aj tak ze mi nezobrali krv vôbec len sono sliznice hmmmm 🙄

marrilyn
18. dec 2021

@kristy32 mne bolo povedane, ze estrofem blokuje ovulaciu, takze kontrolovat LH asi nemalo vyznam. S tou kontrolou progesteronu som sa stretla len teraz, pri prvom kete mi nerobili nic, len sono 7 dni pred vkladom. Iscare BA

kristy32
18. dec 2021

@marrilyn vidíš? Napr. Toto som nevedela 🙈že estrofem blokuje ovulaciu... Takže už to dava zmysel... Diky ☺️❤️