KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@darina85 ja neviem ešte, nechcem sa radovať..ráno som ho otacala z každého uhla a nič ani tuk..prídem z práce a vidíme slabulinku čiarku...no neviem či je to tiež dobre, ale aspoň som začala veriť a troška sa radovať, že možno nie je nič ešte stratené... na krv idem 27
@bytcanka10 juuuuj bodaj by to bolo taaaaak a nebol to len kanalik. Co si my musime vytrpiet vsetko pre dietatko 🙂
@bytcanka10 aj ja idem 27. 😊 budem na teba myslieť ☺️ Vraj ráno nie je dobré testovať hcg v moči, pretože sa vylučuje až neskôr počas dňa, preto ani veľmi neodporúčajú testovať hneď ráno, neviem, no ty si jasný príklad tejto informácie 😊 ja mám zase obavu, toto embryjko ešte žije, keďže druhé, ktoré mali v pláne zamraziť to na 4tý deň vzdalo 🥲 tak logicky mám obavu o toto čo vložili 😔
@darina85 tak budem na teba myslieť aj ja a kam chodis do centra? Tak ono má niekto mraziacikov aj 4 a nevyjde nič a niekto jedno a to je to práve a vyjde to. Všetko je to také nevyspytateľné..
@darina85 môžem potvrdiť s tým ranným testovaním. Ja som testovala v nedeľu ráno a úplne skoro neviditeľný duch na teste tak samozrejme panika, lebo predtým som už mala pozitívny. No tak som skúsila ešte o cca 4 hodiny neskôr a tam už krásna čiarka 🙂 Takže ani mne sa neosvedčil úplne ten prvý ranný moč.
@bytcanka10 chodím do GynFiv BA a ty?
@tekvicka29 zrejme to bude pravda, radšej testovať počas dňa 👍
@darina85 ja Helios Martin..
@darina85 za mňa určite skôr počas dňa.
@federicca dobré ráno 🙂 ja tam vidím pekného ducha 🙂 skús aj zajtra určite, bude silnejšia čiarka určite. Včera si bola ktorý deň po vklade?
@tekvicka29 ahojky, ďakujem, ale som nejaká skeptická. Včera 7.deň
@federicca ahoj 😊 dobre ranko, ja tiez vidim pekneho ducha, uvidis zajtra pripadne o 2 dni bude ciarka silnejsia 😊 drzim silno 🤞😊
@federicca nebuď, veď si len 7deň testovala. Skoro je ešte 🙂
@kristy32
@tekvicka29
@adrika1912
Ďakujem vám dievčatá, uvidíme, ako bude, samozrejme, že niekde v úplnej hĺbke vnútra sa teším a mám nádej, ale ukáže zajtra krv 😌
@federicca bude dobre moja... Zajtra už na krv? Ja až na 14ty deň ale keďže oni nerobia mam ísť ku svojej ženskej tak jej volám a ona ze tiež nerobia že až 30teho🤷♀️tak to ma picne dovtedy... Ja sa cítim nijako... 🤣Už brucho neboli ani kríze nič.... Mam blbý pocit ze len tie lieky zadrzuju krámy.... Vo štvrtok si spravím test... Tebe držím palce a hneď daj vedieť ako si dopadla teším sa s tebou aj keď zatiaľ potichu... Juj keby nám to vyšlo... 🥰
@federicca už zajtra na krv? Ja som bola na krv dnes 14dpt, akurát ju idem zaniesť do labáku 🙂 dnes som testovala aj keďže tak mi odporúčali v centre 😁
@tekvicka29 waaaau, ten je krásny 🤗🤗🤗, veľmi sa teším s Tebou.
Áno, zajtra už, cez sviatky nerobia, ale aj 1x som bola na 9dpt.
@tekvicka29 wooow krasna 2 ciarka. Zo 💖 gratulujeeem 😊
@federicca ďakujem krásne 😍 a ja ti držím palce, aby si mala pozitívnu krv 🙂🙂💖
@adrika1912 ďakujem pekne 😍💖
@tekvicka29 waaau nádherna čiarka... 😍Gratulujem a už len nech to všetko prebieha v poriadku ❤️
@kristy32 ďakujem pekne 😍

@bytcanka10 tak predsa 😊 a kedy ideš na krv?