icon

KET 14.12.2021

anika02
14. dec 2021

Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗

marrilyn
15. dec 2021

@kristy32 ahoj, ano, tiez to bolo z KETu. Inak tiez chodim do Iscare, ale v BA. Ja som sa na ET nikdy nedostala, lebo raz sme mali len 1 embryjko, ktore to par hodin pred vkladom vzdalo a potom zas hyperstimulak, tak sa museli mrazit vsetky. Ale KETy vraj mavaju lepsiu uspesnost, ako cerstve vklady, zevraj si to telo aspon oddychne od stimulacie.

kristy32
15. dec 2021

@anika02 ja mam šikovnú susedku tak sme stihli deň pred vkladom 🙈🤣ináč to ležanie je hrôza... Len zerem a priberám a keby ma ta hlava nebolela tak už by som aspoň periny prezliekla 🙏🤣🤣🤣Ty máš 28 krv ja 27 teda ak nepríde mrcha dovtedy 🙄

kristy32
15. dec 2021

@marrilyn uvidíme akej kvality si mala embryjko... Ja som chcela vložiť 2... Ale primár to neodporucil... Mam už len dva mraziaciky takže ak toto nevide skúsim ešte obe potom bo tam už je len jedno dobrej kvality druhe slabšie.. Teraz mi vkladali hatchujucu blastocystu mala som asistovany hatching... Tak hádam sa Zadari... A si spokojná s centrom? Mne povedali ze sa sťahujú ale nič viac k tomu nepovedali že na krv musím ísť ku svojej ženskej... A potom im mam volať ako som dopadla zrejme potom mi povedia kde po novom sídlia 🤣

anika02
autor
15. dec 2021

@kristy32 ja menzes ani nečakám keďže ja som ho prirodzene nemala cca 21 rokov aj minulý vklad prišiel až po vysadení liekov opar dní

tekvicka29
15. dec 2021

@marrilyn ahooooj 🙂 aj ja som mala 8.12. vklad 😁 ako sa cítiš? Nech porovnáme pocity 😁

marrilyn
15. dec 2021

@kristy32 tiez som mala tentokrat hatchujucu blastocystu, mrazili expandovanu, ale kym sa vkladala, tak poskocila sama na hatchujucu. Slovami doktorky, co robila vklad "uz sa chce uhniezdit". Hm, spokojnost s centrom.. Mam z nich trochu zmiesane pocity, mame sice jedneho drobca vdaka nim, ale obcas to bolo dost chaoticke, raz mi dokonca zdravotnu kartu na nejake obdobie zapatrosili. To je cudne, ze ti dopredu nepovedia, kam sa stahuju. Mozem sa spytat, kolko mas rokov, ked ti 2 embrya zamietli?

marrilyn
15. dec 2021

@tekvicka29 ahoj, popravde necitim nic speci. Jeden den po vklade som mala pocit, akoby som mala podbrusko nafuknute, obcas prsia pobolievaju, ale to bude asi z progesteronu. Uz si skusala aj testy?

tekvicka29
15. dec 2021

@marrilyn ja mám bolesti ako na menzes od vkladu (v deň vkladu pichanie), bolesť krížov (akoby to išlo z panvy do krížov tak sa to ťahá) a tiež bolesť pŕs hlavne večer. Neviem čo všetko z tohto môžem mať z progesteronu. Toto je môj prvý KET. Čítala som, že Ti vložili hatchujúcu blastocystu 🙂 Nám tiež a úplne rovnaký prípad máme že zamrazena bola ako expandovaná. Test som zatiaľ nerobila. Bojím sa 😏 A Ty si robila?

federicca
15. dec 2021

@marrilyn hovor mi niečo, ja sa stále smejem, že za tie prachy, čo som dala na testy, by som určite už bola aj niekde na dovolenke 🤦🏻‍♀️. A ako vyšli? ☺️

federicca
15. dec 2021

@anika02 ja budúci týždeň asi pôjdem na nejaký deň, možno dva, aj pri prvom som potom normálne chodila do práce, teraz trochu banujem, ak by toto vyšlo, idem hneď na PN, ono aj vtedy som mala ísť na PN, už som na druhý deň mala ísť k dr, aby ma vypísala, ale už som žiaľ nestihla. Ja mám ísť na krv 23.12, 9dpo

federicca
15. dec 2021

@kristy32 to je dobre pomenovanie, že nervacik 😀...muži tieto veci prežívajú inak, ja mám dojem, že ten môj si nepripúšťa, žeby to nemalo vyjsť, aj pri prvom vklade povedal, že je to tam, vyšlo to a tak aj bolo, včera mi povedal to isté, že sa to podarilo, tak na jednej strane si poviem, že áno, on má nadhľad, že berie to inak a asi to fakt vyjde, ale na druhej je u mňa stále tá neistota, že čo ak nie. A bojím sa sklamania, asi ako každá z nás, plus o to viac, že idú Vianoce a výsledok bude jasný pred nimi. Ja skúsim test v utorok, na krv chcem ísť pripravená na všetko. Samozrejme, že neúspech si nemôžeme pripúšťať a držím nám všetkým prsty 😍👍

anika02
autor
15. dec 2021

@federicca verím.ze budeš mat krásny vianocny darcek 😉

marrilyn
15. dec 2021

@tekvicka29 robila, aj sa tam nieco crtalo, ale velmi tomu zatial neverim, lebo ja na kazdom negativnom teste vidim druhu ciarku (neviem ci mam take oci dobre, ze vzdy vidim kanalik) 🤦🏻‍♀️ Minule mi ale na 7.den ukazalo uz ruzovkastu, tak rozmyslam, ze dnes skusim

marrilyn
15. dec 2021

@federicca no presne, nejaka dovca by z tych prachov za testy uz isto bola 😃
Nieco sa na nich crtalo, ale nebolo to ruzove, tak asi kanaliky. Velmi slabo to bolo vidiet, len pod urcitym svetlom a uhlom..

federicca
15. dec 2021

@marrilyn myslím si, že to je na dobrej ceste, skús aj dnes, budeme pozerať spolu ☺️. Mne paradoxne počas dňa testy vyšli silnejšie, než hneď ráno 😃

tekvicka29
15. dec 2021

@marrilyn ja som tiež už rozmýšľala že urobím dnes, ale tak neskutočne sa bojím. Lebo ak by tam nič nebolo tak ja by som hneď vzdala nádej a považovala by som to za stratené 🤣 asi počkám do termínu ms. A prvé dieťa máte z KETu tiež? To Vám vyšiel prvý KET či?

federicca
15. dec 2021

@anika02 a Ty určite tiež, veľmi Ti to prajem ☺️

marrilyn
15. dec 2021

@federicca aj mne pri prvom tehotestve ukazovalo vecer silnejsie ako rano 😃

adrika1912
15. dec 2021

@marrilyn jeeej tak to sme skoro narovnako, teda ja som mala 11.12 😊 testy si si uz nejake robila ci odolavas? 🙈

marrilyn
15. dec 2021

@tekvicka29 hej, prve je tiez z KETu a bol to prvy KET, ale az druhy cyklus IVF. Som si vtedy myslela, ze sa ku vkladu ani nedopracujeme, furt sa nieco kazilo dovtedy.

marrilyn
15. dec 2021

@adrika1912 ja by som aj odolala, ale muz mi 4 doniesol, tak potom vydrz, ze ano? 😆
Ale ako som vyssie babam pisala, asi som tam len kanaliky videla

adrika1912
15. dec 2021

@marrilyn ja by som kazdy den aj robila tir testy 🙈 ale povedala som si ze kazde 2 tak sa snazim odolavat 😁 na krv idem 23.13 tak si drzim oalce a myslim pozitivne aj na vas vsetky zienky 😊 pocity mas ake ? Ja som druhy den po KET zacitila take ako jemne puknitie v maternici- podbrusku, no ktovie ci to mohlo nieco znamenat 🤷‍♀️

marrilyn
15. dec 2021

@adrika1912 ja idem 22.12. Ale necitim vobec nic, obcas prsia pobolievaju (asi progesteron), ja som nic ani pri prvom KETe necitila, ale vtedy si pamatam, som si na 4. ci piaty den nasla 2 male kvapky krvi na nohavickach a na 7. den uz slabu ciarku a vtedy to vyslo.

ywana15
Autor odpoveď zmazal
federicca
15. dec 2021

@marrilyn to je hrozne odolávať, ja to poznám. V lete som 7dpo mala už viditeľnú čiarku a deň predtým som bola na menšom výlete a poobede mala ružové spinenie, samozrejme stres, že nič z toho, ale vložila som ešte plus progesterón navyše a na druhý deň už test pozitívny

tekvicka29
15. dec 2021

@marrilyn asi to chcelo to pravé načasovanie 🙂🙂

federicca
15. dec 2021

Pri prvom vklade som bola ET, čiže som bola aj ubolena, podľa mňa aj ohss, všade ma všetko bolelo, pichalo, tlačilo, teraz Ket trochu iné pocity, najmä nie som taká ubolená

marrilyn
15. dec 2021

@federicca mne ET ani nerobili, lebo ohss, ja som vtedy bola taka rada, ze sa to odlozilo, lebo som sa vazne citila zle. Pamatam si, ze noc pred odberom som spala klaciac pri posteli, opreta dopredu o postel. Neskutocne ma tlacili vajecniky pri lezani na boku aj na chrbte, akoby som tam 2 balvany mala. Brucho nafuknute, hroza.

marrilyn
15. dec 2021

@adrika1912 a uz si aj robila nejake testy, ci este sa len chystas?

federicca
15. dec 2021

@marrilyn ale sa aj hovorí, že Ket zvykne byť úspešnejší, ako ET. A teraz vklad bol z ivf, čo aj prve dieťatko?