icon

KET 14.12.2021

anika02
14. dec 2021

Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗

marrilyn
15. dec 2021

@federicca ano, som sa smiala, ze ak to vyjde, tak budeme mat vlastne dvojicky 😃
Do dalsej stimulky som si povedala, ze uz nepojdem. Mali sme 3 mrazene embrya. Z jedneho je syn, druhe teraz vlozili, ostava ked tak este jeden pokus. Necitim sa uz na to prechadzat tym celym opat od zaciatku.

marrilyn
15. dec 2021

@federicca drzim palce, aby sa ti to potvrdilo na vlastnej kozi, ze ten KET je uspesnejsi 🙂

federicca
15. dec 2021

@marrilyn tak ja som mala aj ten ET úspešný, len to nedopadlo dobre. Toto je môj posledný pokus, nechcem ísť ani ja do ďalšej stimulácie, nejako nieže nemám silu, ale asi aj vek, atď. Koľko máš rokov, ak sa smiem spýtať 🙂. Ja skoro 39.

federicca
15. dec 2021

@marrilyn áno, áno, sú to vlastne dvojičky, pekne by bolo, ak by to bola baba 😃, vždy sa mi páčilo, ak niekto mal párik, staršieho brata a mladšiu sestru 😀

marrilyn
15. dec 2021

@federicca
@tekvicka29
Fuha, no nedalo mi to a musela som aj dnes skusit.. Toto mi uz ako kanalik nepride, toto uz aj moj muz vidi.. 😆

kristy32
15. dec 2021

@marrilyn mam 32 rokov preto mi to nechceli odporučiť od svojich 21rokov sa snažíme o mimi... Chcela som už taká mladučká... No ved práve aj tam je chaos najskôr ma má na starosti jeden doktor ktorému sa zveris riešiš a vklad mi robí doktorka... Ze pondelky sú jej tak som bola smutná z toho bo som chcela jeho...a keď som jej hovorila o lieku ktorý mi nerobí dobre tak len oči prevracala mne to tak prišlo ze co ju otravujem... A len povedala musíte ísť k svojej zenskej na krv nakoľko mi budeme mat dovolenku a potom sa sťahujeme to bolo všetko.... Blbý pocit som mala z nej... Ale nato kašľať už... Hlavne je ako to dopadne... 🙈Teraz ma pichá podbruchom

marrilyn
15. dec 2021

@federicca 35 mam

anika02
autor
15. dec 2021

@marrilyn jeeeej blahoželám a nech už iba silnie 😊

kristy32
15. dec 2021

@anika02 och tak to máš blbé... Zato ja keď dostanem mrchu tak na poriadok...

kristy32
15. dec 2021

@marrilyn gratulujeeeeem wau úžasný pocit však už nech len všetko pokračuje ako ma držím palce 💕

marrilyn
15. dec 2021

@kristy32 ja som tak dopadla, ked som otehotnela minule. Zacala som krvacat, tak kontrola, predpisala mi doktorka nejake lieky. Dalsia kontrola bola u inej, ta len hlavou krutila, ze toho mam vela, tak mi tie lieky zrusila po tyzdni. Ja v strese, lebo som konecne skoro po 6 rokoch bola tehotna a uz som nevedela, co si mysliet. Nastastie ma potom uz poslali za mojim gynekologom a ten mi vysvetlil, ze to je problem skoro kazdej druhej a nic to nie je.

kristy32
15. dec 2021

@federicca presne aj môj to berie tak ze je to tam vyšlo to a to pritom predtým nevyšlo... Ale asi ma chce len psychicky podržať... Určite daj vedieť keď si spravíš test 🥰momentálne mám pocit na mrchu... Mam ju dostať 20teho... Tak hádam nepríde a budeme co chvíľa kukať po kociarikoch 💕

marrilyn
15. dec 2021

@anika02 dakujem, dufam ze mas pravdu a bude silniet, o tyzden krv, tak uz sa neviem dockat

marrilyn
15. dec 2021

@kristy32 dakujem, po tom, aky "prijemny" bol vklad tentokrat (a zas u inej dr) som velmi pozitivne naladena od tial nesla. Snad to bude dobre vsetko

federicca
15. dec 2021

@marrilyn jej, tak toto určite nie je kanálik 🥰, teším sa a potichučky gratulka ☺️

federicca
15. dec 2021

@kristy32 jasne, prežívame to tu spolu, takže dám vedieť. Ja a moja mrcha, to je príbeh bez konca, čiže ja som stále v riadených cykloch, ťažko povedať, kedy by som mala dostať 😃. Od večera ma dnes pichá na pravej strane, už asi hodinu. Včera mi ukázali na monitore po vklade tú bodku, tak keď sa na to pozriem zrkadlovo, pichá ma presne tam, ale vôbec to tak nemusí byť, vieš, to si nahovaram 😀😀

marrilyn
15. dec 2021

@federicca tusim musim ist testy dokupit, kym pojdem na krv, este ich urcite par padne "za vlast" 😁
Nejak som necakala, ze by to teraz mohlo vyjst, uvidime. Dufam, ze coskoro tu aj od ostatnych pozitivne testy pribudnu.

federicca
15. dec 2021

@marrilyn ja Ti úplne rozumiem 😅, mám doma už 5 krabičiek mamatestov, čiže 10 dokopy, ale v sobotu a v pondelok som skúšala urobiť, lebo som pichla Ovitrelle, v sobotu pozitívny, normálne viditeľná krásna čiarka a v pondelok čiarka tiež, no ledva viditeľná, tak už pomaly tipujem vyprchalo.
A ja už radšej objednávam, hanbím sa kupovať toľko testov, alebo idem do Dm, tam majú ten baby top test, tiež mi pekne ukázal 😄

adrika1912
15. dec 2021

@marrilyn samozrejme robila a samozrejme ze som vedela ze bude 1/ ale nedalo mi, je to silnejsie ako ja 😁 ja som este len 4dpt 🙈

adrika1912
15. dec 2021

@marrilyn super, drzim silno prsty nech je ciarka silenjsia a silnejsia kazdym dnom 🙈 na aky dpt si si robila? 🙈

tekvicka29
15. dec 2021

@marrilyn oooo tam sa už ale niečo črtá 🙂 obdivujem ťa, že si nabrala odvahu testovať 😁

marrilyn
15. dec 2021

@adrika1912 teraz vecer som robila, som 7 den po

marrilyn
15. dec 2021

@adrika1912 robila som aj skor, ale tam som len ja videla, teraz to je vidiet uz normalne. Este si skoro testovala, skus tiez na 7 den. Mne tak aj pri predchadzajucom kete ukazalo slabu ciarku na 7.den

marrilyn
15. dec 2021

@tekvicka29 to nie je odvaha, ale nedockavost 😆 ja som si radsej ani testy nekupovala, ale muz doniesol a to sa uz nedalo nechat ich tak, este ked tu za mnou kazdy vecer chodi, ci som uz cikala na pruzok

federicca
15. dec 2021

@adrika1912 4dpo je skoro, ešte máš čas 🙂, ako píše @marrilyn, je čas na 7dpo, mne tiež ukázalo čiarku 7dpo 🙂

adrika1912
15. dec 2021

@federicca dakujem dievčatá tak pockam aspon do toho 7dpt... I ked tie dni idu straaasne pomaly 🙈 co sa tyka jedla alebo kava a tak vam aj vraveli ze vsetko mozete? Ja som na roznych forach uz citala kadeco tak neviem ale asi az pokial sa nepotrdia // tak sa zena nema obmadzovat.

tekvicka29
15. dec 2021

@marrilyn zlatý 🤣 aj môj ma už tlačil do testovania, ale odolala som 😁 mám doma jeden test, ktorý je už po záruke (asi 3 roky ho mám doma) a jeden test mi dali v centre po vklade.

marrilyn
15. dec 2021

@adrika1912 mne k jedlu nic nevraveli, ja som sa ani nepytala. Pri prvom som kavu vypustila este pred ketom a snazila som sa stravovat zdravsie, davala som si pozor na take zakladne "zakazane" veci. Teraz som tu kavu znacne obmedzila, ale uplne sa jej vzdat neviem. Stravu som ale zacala od vkladu kontrolovat. Vo vseobecnosti sa, myslim, odporuca okolo vkladu prijimat viac bielkovin.

marrilyn
15. dec 2021

@tekvicka29 ten po zaruke velmi neodporucam skusat. Ja som raz taky tiez vyhrabala a spraval sa cudne. Cely sa hned sfarbil, potom bledol a nakoniec ukazal //, ale chybne.

tekvicka29
16. dec 2021

@marrilyn hmmm inak sa mi snívalo predvčerom, že som si robila test a že bol biely, ale potom som sa pozrela bližšie a zistila som, že ten test bol chybný taký čudný zliaty a nakoniec tam aj bola slabá druhá čiarka 🤣 no šibe mi už z toho. A okrem toho zle spím tento týždeň 😩 každé ráno sa budím veľmi rozbitá 😫 cítim sa zvláštne