KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@marrilyn presne viem o čom hovoríš. Ja som tiež kadejaké sny zažila za tie 3 roky čo sa snažíme, aj tehotná som už bola v snoch. Aj reálne som si viackrát myslela, že som tehotná. Žena na sebe hľadá všelijaké tehotenské príznaky 🤣 Je to náročné. A áno, veta nemysli na to a podarí sa mi trhá žily. To nikto kto sa nejak extra nemusel snažiť o bábo to nepochopí 😏
@marrilyn presne ako ja 😢tiež som nemala dobrý pocit a bolo to aj nepríjemné... A celkovo to bolo spôsobené tým ako sa ona správala... Žiadne emócie vo mne keď som odtial odchádzala zlatý doktor ktorý mi robil vklad predtým... Neviem ci bola hladná keďže som mala o pol 12 vklad 🤣🤣🤣🤣🤣ale vidíš u teba to vyzerá super tak sa teším s tebou ja som sa dnes zobudila úplne na houby nálada presne ako pred menzesom 😢
@kristy32 ja som sa dnes tiež zobudila s takou náladou ako pred menzesom a dokonca som si už dnes párkrát myslela, že už sa mi spustí menzes, úplne sa tak cítim. Čakám ho najbližšie dni tak sa veľmi bojím 😩 Rozmýšľam, že dnes večer skúsim testovať už lebo ma stresuje čakanie na ms.
Dobré ránko, cakatelky, neskúšali ste testik, nech sa tešíme s vami? Ja dnes zamestnam myseľ, už pracujem od pol siedmej, našťastie z domu, ale aspoň musím premýšľať nad prácou 😃
@kristy32 ahojky, dobre ránko, áno, verím, že sa nám pošťastilo ☺️. Ako sa cítiš? Hlava trochu poľavila? Mne už aj hej, je to lepšie, dávam si síce pravidelne magnézium, tak neviem, ci z toho....
Testovať 7dc najskôr, čiže to vychádza na pondelok. Ak budem v práci, tak skúsim až poobede, ak homeoffice, tak niekedy dopoludnia. Ty?
@tekvicka29 takže sa chápeme... Úplne mam náladu pod psa.. Presne ako pred menzesom vraždila by som 🙄kedy ti maju prísť krámy? Mne 20teho... 13.som bola na vklad ale prvý deň sa nepočíta takže ak mi neprídu 🙏spravím si 21.test ale blbý pocit vo mne 😔
@kristy32 no ja mám cyklus 26-28 dní takže menzes čakám od dnes do soboty asi. Som ako na ihlách 😩 Vklad som mala 8.12. takže dnes 8.deň od vkladu.
Dobre ránko a pekný dník prajem žienky 😊...pridávam sa do klubu co blbo spali...vstala som dolamana...ale myslím si ze unavená aj z počasia a hlavne z liekov viem.ze progesteron ťahá na spanie....mne sa zmiernili bolesti v podbrušku a žiadne pichnutie nebolo tak snáď to neznamená nič zlé....😏
@anika02 dobré ránko 🙂 tak náš klub nevyspatých sa rozširuje 😁 ja som tento týždeň extrémne unavená. Neviem či to ten progesterón môže robiť, ale beriem ho už 14 dní tak telo si mohli zvyknúť, či?! 🤔 čo sa týka bolestí tiež mám miernejšie, akurát ráno som si úplne myslela, že už isto dostanem menzes. Ale ja to tak mávam tesne pred menzes. Iba prsia mám stále bolestivé a takto pred menzesom ich už nemávam také.
@tekvicka29 lieky by mali prave ten menzes podrzat, aby neprisiel, kym sa nevysadia
@tekvicka29 prsia aj ja cítim ze mam 🤣 ja si myslím ze každej sa môže všetko prejavovať ináč... popravde už ani neviem co cítim raz ma šťuchne tu , raz tam, raz tlak inokedy úľava....už som z toho jeleň...alebo teda sob keďže sme pred Vianocami 🤣🤣🤣
@tekvicka29 testik si neskúšala? 🙂
@marrilyn ja dúfam, že sa nespustí. Čítala som, že sú baby čo dostali menzes aj napriek progesteronu
@anika02 ja som na tom podobne 😁 hlavne psychicky mám pocit, že som na tom dosť zle 🤣
@federicca nie. Som v práci. Tak večer možno skúsim
@tekvicka29 silno budem držať palce. Ja som celé dni momentálne sama doma, tak na mňa doliehaju také nálady všelijaké, ešteže pracujem 🙄
Baby, sú Vianoce, čas zázrakov, ja verím, že sa budeme vsetky tešiť ❤️
@tekvicka29 úplne ta chápem co cítiš... Ja som 14dc to bolo 6.12 bola na ultrazvuku sliznica mala 9.5mm a 13 vklad... V deň vkladu mala moja sliznica 12mm a vlastne už o týždeň vkladu by som mala dostať menzes no hrôza hádam mrcha nepríde aj keď úplne mam také príznaky... Tfuj Tfuj držím palce nech ta hnusná mrcha nepríde 😔🙏
Musím sa priznať ze som rada ze sme sa tu takto stretli....veľmi fajn debata a čítanie..no najmä podpora...nikto nás nepochopí viac ako ten co prežíva to isté.......ešte nič a už vás mám rada 😊

@tekvicka29 psychika pracuje na plne obratky. Ja som tiez mavala vselijake sny, ked sme sa este o prveho snazili. Mne sa vtedy raz snivalo, ze som tehotna, taky zivy sen som dovtedy ani nemala, normalne som v sne citila pohyby, vsetko bolo take strasne realne. Ked som sa zobudila, tak normalne sok, ze to nie je pravda. Cudnu naladu som mala vzdy po takychto snoch cely den. Podvedomie normalne podkopava cloveku nohy. A potom pride niekto a povie, ze nemysli na to a bude to dobre.