icon

KET 14.12.2021

anika02
14. dec 2021

Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗

marrilyn
16. dec 2021

@tekvicka29 psychika pracuje na plne obratky. Ja som tiez mavala vselijake sny, ked sme sa este o prveho snazili. Mne sa vtedy raz snivalo, ze som tehotna, taky zivy sen som dovtedy ani nemala, normalne som v sne citila pohyby, vsetko bolo take strasne realne. Ked som sa zobudila, tak normalne sok, ze to nie je pravda. Cudnu naladu som mala vzdy po takychto snoch cely den. Podvedomie normalne podkopava cloveku nohy. A potom pride niekto a povie, ze nemysli na to a bude to dobre.

tekvicka29
16. dec 2021

@marrilyn presne viem o čom hovoríš. Ja som tiež kadejaké sny zažila za tie 3 roky čo sa snažíme, aj tehotná som už bola v snoch. Aj reálne som si viackrát myslela, že som tehotná. Žena na sebe hľadá všelijaké tehotenské príznaky 🤣 Je to náročné. A áno, veta nemysli na to a podarí sa mi trhá žily. To nikto kto sa nejak extra nemusel snažiť o bábo to nepochopí 😏

kristy32
16. dec 2021

@marrilyn presne ako ja 😢tiež som nemala dobrý pocit a bolo to aj nepríjemné... A celkovo to bolo spôsobené tým ako sa ona správala... Žiadne emócie vo mne keď som odtial odchádzala zlatý doktor ktorý mi robil vklad predtým... Neviem ci bola hladná keďže som mala o pol 12 vklad 🤣🤣🤣🤣🤣ale vidíš u teba to vyzerá super tak sa teším s tebou ja som sa dnes zobudila úplne na houby nálada presne ako pred menzesom 😢

kristy32
16. dec 2021

@federicca ale to zatiaľ vyzerá nádejne aj to pichanie mohlo sa uhniezdit 🙏❤️ja dnes nálada ako pred menzesom takže sa mi nechce nič...to by bola aká paráda keby ze sa nám to podarí všetkým čo sme tu 🤗☺️zabudla som kedy si ideš robiť test...

tekvicka29
16. dec 2021

@kristy32 ja som sa dnes tiež zobudila s takou náladou ako pred menzesom a dokonca som si už dnes párkrát myslela, že už sa mi spustí menzes, úplne sa tak cítim. Čakám ho najbližšie dni tak sa veľmi bojím 😩 Rozmýšľam, že dnes večer skúsim testovať už lebo ma stresuje čakanie na ms.

federicca
16. dec 2021

Dobré ránko, cakatelky, neskúšali ste testik, nech sa tešíme s vami? Ja dnes zamestnam myseľ, už pracujem od pol siedmej, našťastie z domu, ale aspoň musím premýšľať nad prácou 😃

federicca
16. dec 2021

@kristy32 ahojky, dobre ránko, áno, verím, že sa nám pošťastilo ☺️. Ako sa cítiš? Hlava trochu poľavila? Mne už aj hej, je to lepšie, dávam si síce pravidelne magnézium, tak neviem, ci z toho....

Testovať 7dc najskôr, čiže to vychádza na pondelok. Ak budem v práci, tak skúsim až poobede, ak homeoffice, tak niekedy dopoludnia. Ty?

federicca
16. dec 2021

@kristy32 teda v utorok, pardon, 7dpo 🙂, chcem dovtedy vydržať

kristy32
16. dec 2021

@tekvicka29 takže sa chápeme... Úplne mam náladu pod psa.. Presne ako pred menzesom vraždila by som 🙄kedy ti maju prísť krámy? Mne 20teho... 13.som bola na vklad ale prvý deň sa nepočíta takže ak mi neprídu 🙏spravím si 21.test ale blbý pocit vo mne 😔

kristy32
16. dec 2021

@federicca ahoooj mňa už prestala som čítala včera vedľajšie účinky prolutexu a predstav si je tam bolesť hlavy odvtedy ako som ho nahradila utrošom tak hlava už má neboli.... Takže myslím si ze určite to bolo tým liekom... Ja najbližšie ak nepríde menzes 21... To budem 7dpo

tekvicka29
16. dec 2021

@kristy32 no ja mám cyklus 26-28 dní takže menzes čakám od dnes do soboty asi. Som ako na ihlách 😩 Vklad som mala 8.12. takže dnes 8.deň od vkladu.

anika02
autor
16. dec 2021

Dobre ránko a pekný dník prajem žienky 😊...pridávam sa do klubu co blbo spali...vstala som dolamana...ale myslím si ze unavená aj z počasia a hlavne z liekov viem.ze progesteron ťahá na spanie....mne sa zmiernili bolesti v podbrušku a žiadne pichnutie nebolo tak snáď to neznamená nič zlé....😏

tekvicka29
16. dec 2021

@anika02 dobré ránko 🙂 tak náš klub nevyspatých sa rozširuje 😁 ja som tento týždeň extrémne unavená. Neviem či to ten progesterón môže robiť, ale beriem ho už 14 dní tak telo si mohli zvyknúť, či?! 🤔 čo sa týka bolestí tiež mám miernejšie, akurát ráno som si úplne myslela, že už isto dostanem menzes. Ale ja to tak mávam tesne pred menzes. Iba prsia mám stále bolestivé a takto pred menzesom ich už nemávam také.

marrilyn
16. dec 2021

@tekvicka29 lieky by mali prave ten menzes podrzat, aby neprisiel, kym sa nevysadia

anika02
autor
16. dec 2021

@tekvicka29 prsia aj ja cítim ze mam 🤣 ja si myslím ze každej sa môže všetko prejavovať ináč... popravde už ani neviem co cítim raz ma šťuchne tu , raz tam, raz tlak inokedy úľava....už som z toho jeleň...alebo teda sob keďže sme pred Vianocami 🤣🤣🤣

federicca
16. dec 2021

@kristy32 tak chvalabohu, že hlava prestala 🙂, naozaj to asi na Teba malo zle účinky. Do 7dpo snáď nejako vydržíme a verím, že sa budeme tešiť. Mňa stále pichá na tej pravej strane, tak som taká, neviem sa uložiť na stoličke a mám kopec roboty 🙄

federicca
16. dec 2021

@tekvicka29 testik si neskúšala? 🙂

federicca
16. dec 2021

@anika02 ahojky 🙂, takže nie iba ja som spala totálne nanič, o jednej som ešte rátala ovečky a samozrejme čítala koňa, somariny si ponamyslala a tak. Snáď budeme mať deň lepší

tekvicka29
16. dec 2021

@marrilyn ja dúfam, že sa nespustí. Čítala som, že sú baby čo dostali menzes aj napriek progesteronu

tekvicka29
16. dec 2021

@anika02 ja som na tom podobne 😁 hlavne psychicky mám pocit, že som na tom dosť zle 🤣

tekvicka29
16. dec 2021

@federicca nie. Som v práci. Tak večer možno skúsim

federicca
16. dec 2021

@tekvicka29 silno budem držať palce. Ja som celé dni momentálne sama doma, tak na mňa doliehaju také nálady všelijaké, ešteže pracujem 🙄

federicca
16. dec 2021

Baby, sú Vianoce, čas zázrakov, ja verím, že sa budeme vsetky tešiť ❤️

kristy32
16. dec 2021

@marrilyn ako ktorej asi na mňa to napr nepôsobí dostala som ich predtým keď som mala vklad 😔

marrilyn
16. dec 2021

@kristy32 hm, na kazdu to asi inak intenzivne vplyva. Mne sa nikdy pred vysadenim liekov kramy nespustili, ale tak mne same od seba nechodili takmer nikdy, tak mozno aj preto.

kristy32
16. dec 2021

@tekvicka29 úplne ta chápem co cítiš... Ja som 14dc to bolo 6.12 bola na ultrazvuku sliznica mala 9.5mm a 13 vklad... V deň vkladu mala moja sliznica 12mm a vlastne už o týždeň vkladu by som mala dostať menzes no hrôza hádam mrcha nepríde aj keď úplne mam také príznaky... Tfuj Tfuj držím palce nech ta hnusná mrcha nepríde 😔🙏

anika02
autor
16. dec 2021

@marrilyn sme na tom úplne rovnako za 21 rokov som mala prirodzene menštruáciu raz....takže ak si tehotná ak nemáš menzes...tak riadne pretahujem 🤣🤣🤣

kristy32
16. dec 2021

@federicca to pichanie beriem ako dobre spravy 🤗

federicca
16. dec 2021

@kristy32 aj moja sliznica mala 12mm, ale čo trvalo, kým narástla, asi ma v lete veľmi vykyretovali 🙄

anika02
autor
16. dec 2021

Musím sa priznať ze som rada ze sme sa tu takto stretli....veľmi fajn debata a čítanie..no najmä podpora...nikto nás nepochopí viac ako ten co prežíva to isté.......ešte nič a už vás mám rada 😊