KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@federicca áno môj prvý vklad. Ja som našťastie nemala veľký ten polyp, ani by som o ňom nevedela.
@federicca áno prvý vklad 🙂 ja som doteraz bola taká dosť depresívna a dnes počas dňa neviem čo sa stalo so mnou, ale zrazu som nejaká pozitívna zostala a začala som sa tešiť na test 🙂 hádam je to dobré znamenie 🙂
@kristy32 tak to ešte uvidím či som urobila dobre po teste 😁 ale máš pravdu, že hentí rodia ako jablone. Je to nespravodlivé 😔
@tekvicka29 bude dobre, dnes nám urobíš pekný deň a večer, budem na Teba velmi myslieť 😀, je to dobré znamenie, že si v pohode 👍🙂
@federicca jaj dúfam 🙏🙏🙏 počkám na muža, kým príde domov takže až 20:30 budem testovať 🙂 ďakujem, že budeš myslieť na mňa 🙂
@tekvicka29 neviem prečo, ale cítim, že to je v suchu 💞, večer budeme mať dobré správy 😉
@federicca
@tekvicka29 držím palce pri testovaní....neviem sa dočkať za vas 😊 budú koľajnice ako hrom 😉
@federicca och bodaj by si mala pravdu 🙂❤️
@anika02 ďakujem pekne 🙂 dúfajme 🙂 stále sa cítim ako na menzes, ale tak slabšie a iba občas
Ako sa cítite baby? 🙂
@tekvicka29 to sú dobré pocity, ako na menzes, tak som sa ja cítila a na 7dpo pekný test už bol 😀
@federicca to sme na to rovnako 😁 ja mam pocit ze leb priberam 😂 a manzel vraví, teraz mozes 😆
@tekvicka29 myslime na Teba vsetky 😊🙏
@federicca a to si mala koľko dní do menzesu keď si bola 7 dní po vklade?
@adrika1912 dakujeeeem 🙂 zlaté ste 🙂
@tekvicka29 keď naberiem odvahu...10 deň mi vychádza na štedrý deň ale neviem ci budem chcieť v ten deň testovať....
@anika02 uuf chápem...to je hop alebo trop 🤔 buď si pokazíš Vianoce alebo budeš mať najkrajšie Vianoce, nič medzitým. Mne keď to nevyjde tak budem mať veľmi smutné Vianoce 😏
@tekvicka29 ved práve... sú iba dve možnosti radosť alebo plač...
@tekvicka29 drzim vecer palce pri testovani, nech je darcek pod stromcek
@tekvicka29 držím palce teším sa na večer keď napíšeš ze to je tam ☺️🙏

@federicca aj ja rozmýšľam nad adopciou keď som ležala v nemocnici po hysterke tak lezala vedľa mňa babenka a vravela ze ona požiadala o adopciu pred 8rokmi a ze ešte možno rok a bude mať vysnívany sen tak to ma dostalo.. Ze to vôbec nieje také jednoduché... Ak chceš zdravé novorodeniatko 😔