KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@tekvicka29 ja budem testovať, ak vydržím, v utorok, možno v stredu. Vo štvrtok mám krv, na 9dpo, chcem tam ísť už pripravená a zmierená, vieš, nieže ma to vyfacka v telefóne, že negatívne, už tam chcem ísť s tým, že cca viem na čom som.
Keď som bola 1x tehu, tak som testovala 28DC, lenže ja ťažko odhadnem, že či to bol už deň, kedy som mala dostať menzes, či ako. 30DC, čiže 9dpo som bola krv, ale išla som tam už s 10timi pozitívnymi testami...ale vidíš, ani otehu ešte nie je výhra 🙄.
Ale ideme myslieť pozitívne. Mne dnes volala moja veľmi dobrá kolegyňa a lúčime sa a vraví, ahojte, reku, šak ja som sama, ona ako sama, že sa nám zdraví obom, tak to bolo milé ☺️
@marrilyn tak keď Ty si mala už slabú čiarku a mali sme vklad v ten istý deň tak aj ja by som mohla mať. Keď nie tak to je jasné
@tekvicka29 tazko povedat, komu kedy aka silna vyjde. Pri minulom kete som mala tiez na 7.den, ale bola podla mna ovela slabsia, to sa ani sfotit nedalo, teraz bola lepsie viditelna. Ale aj @federicca spominala, ze jej na 7.den ukazalo, tak by si mohla mat aj ty uz.
Ahojte dievčatá 🤗 pridávam sa k vám...ja som mala prvý KET 12.12 🍀 prvý deň som.dole v podbrušku cítila nejaké slabé bolesti..potom nič....včera celý deň podbruško... dnes nič....chcela by som si spraviť prvý test v nedeľu 🙂 to budem 7 dní po....menzes by som mala dostať v pondelok.
@bytcanka10 ahoj vitaj medzi cakatelkami... Magické čísielko 12.12🤗tvoj prvy ket? Držím palce ja mam tiež dostať v pondelok menzes tak sme natom rovnako akurát ja som bola na vklade 13..ako sa cítiš? Ja stále ako na menzes... Toto je môj 3pokus prvé dva boli v 2018 roku a bohužiaľ nič....
@bytcanka10 a ešte ak sa môžem opýtať aké lieky ti dali?
@marrilyn
@tekvicka29 baby, tu je môj test 7dpo a ďalší 9dpo, keď som už mala z krvi potvrdené
Keď ono je to individuálne, čítala som všelijaké skúsenosti, niekomu ukázalo slabú čiarku až 10dpo, niekomu aj 13dpo, asi sa na to nedá spoliehať, niekto už hodil všetko za hlavu a krv ukázala pozitivitu
@marrilyn no ja som veľmi zvedavá čo mi vyjde 🤣 už som normálne netrpezlivá 😁 aká som bola predtým vystrašená z testovania teraz som taká nedočkavá 🤣
@federicca to sú pekné čiaročky, neprehliadnuteľné 🙂 a Ty si bola na krv už 9dpt?
@bytcanka10 vitaj 🙂🤗 držím silno palce ✊ ja som to mala podobne ako ty s tými pocitmi 🙂
@tekvicka29 neverila som tomu, nikomu som nepovedala, že testujem, no a takto vyšla na 7my deň, v reále bola ružová, len foto. A 9ty deň a potom 12ty ešte, na 12ty sa hcg znásobilo 5x
@bytcanka10 držím palce, aby si sa tešila aj Ty z vianočného zázraku ☃️
@federicca waaaw tak to poriadne rýchlo stúpalo 🙂🙂
@bytcanka10 vitaj medzi nami cakatelkami, ja som mala den pred teboh rano 😊 a som nedockava takze i ked viem ze zatial test nic nemoze ukazat tak som si robila uz dva 🙈
@marrilyn tak ten je veru nedockavejsi ako ty, drzim silno 🤞🤞🤞🤞
@tekvicka29
@federicca
Nasla som aj ja stare testy z prveho ketu. Zhora dole to je, 7 dni po, 8 dni po a 11 po transfere.. Vtedy to na 7 den skoro vidiet nebolo. Zavisi aj od testu urcite.
@marrilyn tak pekne vidno už na ten 8.deň 🙂 nedočkavá som 😁 manžel príde domov skôr takže cca 18:30 testujem, držte palce ✊✊ a inak aj vy máte neustále nutkanie na močenie? Lebo ja to mám už 6 dní 🤔 zvyknem to mať aj pred menzesom, ale to len asi dva dni pred aj to len večer.
@tekvicka29 tak to je za chvilu, super 👍
Ja som tak mala 1 den, take nutkanie na mocenie, akoby som mala nafuknute brucho, plny mechur, to bolo tusim na druhy den po KETe. Potom nic a dnes sa zas tak citim nejak nafuknuto, ale teda mechur si uz necitim.

@adrika1912 mňa je dosť aj bez tehu 😀