icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

ancike01
autor
6. mar 2021

@ella2211 ahoj dakujem velmi pekne a som velmi rada ze sa ti to podarilo prirodzene🍀🙏. Ja som aktualne v 8tt a cakam dvojicky❤🙏🍀

ancike01
autor
6. mar 2021

@lenja227 ahoj ja som uz vcera bola bola posledny krat v centre 4 KET sa podaril z 1 IVF. Momentalne som v 8 tt s dvojickamy.❤🙏🍀 prajem ti vela stastia🍀

mikasz
6. mar 2021

@lenja227 drzim palce nech sa podari co najviac embryi ✊ vzdy je to loteria
Ja som mala 4ivf a u mna plati cim menej oocytov, tym viac kvalitnych embryi
1.)11 oocytov =>1embryo
2.)13 oocytov =>2embrya
3.)9 oocytov =>3embrya
4.)8 oocytov =>4embrya

mikasz
6. mar 2021

@ancike01 juuj to je krasne ♥️🙏
ja momentalne 6tt, tak dufam, ze vsetko bude ok 🙏🍀

ancike01
autor
6. mar 2021

@mikasz bude vsetko v poriadku neboj sa🍀🙏ja som na zaciatku spinila aj krvacala tak som trpla ci bude vsetko ok❤🍀🙏ale je vsetko v poriadku chvala bohu. V 6tt uz som bola na prvej kontrole a uz boli srdiecka🍀🙏

mikasz
6. mar 2021

@ancike01 ja idem o tyzden 🙏♥️ drzte sa s fazulkami 🤰🍀

ancike01
autor
6. mar 2021

@mikasz dakujem velmi pekne a vsetko dobre aj vam prajem 🍀🙏

kroketka7
6. mar 2021

@ancike01 Jeej, gtatulujem.🤩🤞
Ja idem na sono stredu, tak sa bojim. Ked sa postasti, mozno budu tiez dve.

ancike01
autor
6. mar 2021

@kroketka7 dakujem krasne🍀😊mne vkladali 2 aj tebe?😊

kroketka7
6. mar 2021

@ancike01 aj mne. Posledny 3 ket 2 ivf.

ancike01
autor
6. mar 2021

@kroketka7 mne posledne z 1ivf. Na 4 krat sa zadarilo. 🍀🙏 Drzim ti silno palce a urcite napis ako si dopadla🍀😊

ella2211
6. mar 2021

@ancike01 no to je úžasné 😍 až slzy mi vybehli 🙃 tie hormóny u mňa sú brutálne 🤣 ja som 14+3 stále nevoľnosti ale hlavne večerné no na šťastie nezvraciam, už len dúfam že to prejde lebo tehotenstvo si ani tak poriadne neviem užívať ako by som chcela 😂 a ty sa ako cítiš? Dúfam že všetko prebieha bez komplikácií. Veľmi držím ✊

ancike01
autor
6. mar 2021

@ella2211 zatial je vsetko v poriadku chvala panu bohu🙏🍀. Nevolnosti mavam tiez a hlavne vecer.😀. Ked som hladna je mi zle ked sa najem je mi zle😂. Ale nevadi vydrzim len vsetko nech je v poriadku🙏🍀❤.aj tebe silno drzim palce🙏

kroketka7
6. mar 2021

@ancike01 dakujem pekne. Ja 7 transfer, 7 rok co sa snazime. Tak hadam to je stastne cislo.
A tiez mi je pekne zle uz par dni.
Dat vediet. A ty na dalsiu kontrolu ides kedy?

ella2211
6. mar 2021

@ancike01 ja keď sa najem tak je chvíľu dobre, no hladná som skoro furt 😂 na čuduj sa svete ešte som aj schudla 😂😂😂 mne veľmi pomáha Perlivá ochutena voda alebo magnézium šumivé. Keď si dám čistú alebo sirupovu tak mi to záťaží žalúdok. A veľa spavam, o 8 večer má odpáli ani neviem ako 🤣

ella_ell
6. mar 2021

@ancike01 mnw tiež navrhuju vklad 2 naraz ale to mechcem bojim sa tehotenstava s dvojickami tak drzim palce🤞

kroketka7
6. mar 2021

@ella2211 haha. Ja som tiez stale hladna. Som myslela ze to mam z wobenzymu. A zaludok mi skruca tiez aj ked som hladna, aj ked sa najem.
Dakujem za tipy. Vyskusam. ❤️

kroketka7
6. mar 2021

@ella_ell ja by som si 2 naraz nedala. Radsej 2 vklady. Ale ja som mala posledne 2 embryjka mrazene spolu na 1 slamke, lebo jedno bolo slabsie a nemuselo sa rozmrazit.
Drzim palce.🤞

ancike01
autor
6. mar 2021

@kroketka7 ja som vcera bola posledny krat v centre a uz ma poslal k mojej gynekologicke tam idem nabuduci tyzden v piatok🍀❤🙏

ancike01
autor
6. mar 2021

@ella2211 aj mne sa zda ze som trosku schudla nechuti mi ako pred tym😀. Ja pijem lucku a ked mi je tazko na zaludok tak si dam deci coly😃. Ja rano vstavam skoro kvoli tbl ale okolo 7 zaspim a poobede musim povinne spat😂

ancike01
autor
6. mar 2021

@ella_ell ano je tam sanca ze sa ujmu obe ale nemusia. Ja som velmi vdacna za 2 po tolkych neuspechoch

ella_ell
6. mar 2021

@kroketka7 tak to kazdopdne ano ked mas 2 v 1 slamke ja mam 2 v kazdej osobitne 👋😉

lenja227
6. mar 2021

@mikasz ahoj, dnes volali z kliniky, vraj z tých 15 oocytov sa podarilo oplodnit 12, vraj je to pekný výsledok ale neviem to posúdiť... Akurát budeme mrazit, kvôli hroziacemu hyperstimulacnemu syndrómu... a na KET potom vychádza že pôjdem koncom apríla... Bojím sa že či KET nieje o dosť menšia šanca ako keď sa robí čerstvý vklad... 🙄

lenja227
6. mar 2021

@ancike01 Ani, to je krásna správa, zo srdca gratulujem a želám nech je všetko v poriadku 🍀🤩 držte sa. A verím že aj ja budem mať dôvod na radosť, uvidíme no.

lenja227
6. mar 2021

@ivado veľmi pekne ďakujem, dnes volali že z tých 15 sa podarilo 12 oplodnit. Ale bojím sa aby KET nebola oveľa nižšia šanca ako čerstvý vklad.

lenja227
6. mar 2021

@mikasz gratulujem Ti, a nech ide všetko ako po masle 🤩

ancike01
autor
6. mar 2021

@lenja227 Dakujem krasne🍀🙏stalo nas to vela sil energie ale oplatilo sa cakat❤🍀🙏. Pan doktor je odbornik vzdy poradil podrzal pomohol ako vedel je top👌sestricky su tiez super. Velmi silno ti drzim palce aby vsetko islo tak ako ma🍀

lenja227
6. mar 2021

@ancike01 ďakujem 🙏

zuzzi18
6. mar 2021

@lenja227 neboj sa KETu, telo bude oddýchnute, žiadne stimulky. Vyjde to 🙂 Mne ET nevyšiel a KET potom už áno, síce to skončilo potom kvôli imunite ale to je iný príbeh. Celkovo ma KET cca rovnakú úspešnosť ako ET. V niektorých CAR je dokonca KET na tom ešte lepsie

lenja227
6. mar 2021

@zuzzi18 ďakujem Zuzka. Ty sa chystáš opäť na KET?