KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@ancike01 no to je úžasné 😍 až slzy mi vybehli 🙃 tie hormóny u mňa sú brutálne 🤣 ja som 14+3 stále nevoľnosti ale hlavne večerné no na šťastie nezvraciam, už len dúfam že to prejde lebo tehotenstvo si ani tak poriadne neviem užívať ako by som chcela 😂 a ty sa ako cítiš? Dúfam že všetko prebieha bez komplikácií. Veľmi držím ✊
@ancike01 ja keď sa najem tak je chvíľu dobre, no hladná som skoro furt 😂 na čuduj sa svete ešte som aj schudla 😂😂😂 mne veľmi pomáha Perlivá ochutena voda alebo magnézium šumivé. Keď si dám čistú alebo sirupovu tak mi to záťaží žalúdok. A veľa spavam, o 8 večer má odpáli ani neviem ako 🤣
@mikasz ahoj, dnes volali z kliniky, vraj z tých 15 oocytov sa podarilo oplodnit 12, vraj je to pekný výsledok ale neviem to posúdiť... Akurát budeme mrazit, kvôli hroziacemu hyperstimulacnemu syndrómu... a na KET potom vychádza že pôjdem koncom apríla... Bojím sa že či KET nieje o dosť menšia šanca ako keď sa robí čerstvý vklad... 🙄

@ella2211 ahoj dakujem velmi pekne a som velmi rada ze sa ti to podarilo prirodzene🍀🙏. Ja som aktualne v 8tt a cakam dvojicky❤🙏🍀