KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@gven ahoj gven. Ďalší pokus určite vyjde, skús si zamestnať hlavu niečím, vypnúť.. Viem že ľahko sa to hovorí ale je to asi proste pravda 😀 mňa čaká prvý KET niekedy zákazník apríla, momentálne sme v procese nášho prvého IVF.. Musíme veriť a držať si palce, neboj sa bude tu dobre.
@gven ano aj ja som uz nasadila aj wobenzym plus milion doplnkov a vitaminov hlavne kvoli medrolu aby som ho dobre znasala 🙂 ja uz od augusta dodrziavam nizkokaloricku a nizkosacharidovu stravu a velmi to pomaha. To je to jedine, co vieme same ovplyvnit, ostatne je aj o stasti 🙂 drzim nam vsetkym palce nech sme coskoro tehu 🙂
@zuzzi18 to chce asi silne sebazaprenie, taky typ diety je dost narocny, ale pri tom medrole som niekde citala ze velmi vhodny. Ja tiez verim ze je to aj o tom stasti a jednoducho statistike. Vraj IVF pomoze 9 z 10 parov otehotniet to je dost, ale nepisu po kolkych vkladoch... tak dufam ked my s manzelom nemame nejaky brutalny zdravotny problem skor tu nevysvetlitelnu pricinu tak to pojde a raz to klapne. A prajem to kazdej z nas 🥰 si zasluzime byt maminky
@gven ano podla mna ta strava mi pomohla k tomu, ze nemam vobec ziadne vedlajsie ucinky z medrolu, prave naopak, citim sa omnoho lepsie odkedy ho beriem. Presne ako hovoris, uspesnost tam je sice pekna ale nikto nepovie na kolky vklad to vyjde a ake vsetky problemy este treba pomedzi to preliecit. Verim ale, ze kazda sa raz dockame 🙂
@zuzzi18 ja som zas nasadila serrapeptasu je na zápaly tak snáď pomôže tiež beriem chlorelu a ďalšie vitamíny no hlavne strava a šport to milujem zatiaľ dole od augusta 16kg.
@butterfly333 baby a ta chlorela sa tiez berie v takych mega davkach?? som citala ze 15 tabliet denne? ja uz mam pocit, ze sa predavkujem..beriem Euthyrox, Medrol, Femibion, melatonin, draslik, zinok, vapnik, horcik, kolagen, probiotika, wobenzym, omega 3..to je normalne plnohodnotne jedno jedlo denne, kym to vsetko pojem 😀
@zuzzi18 nie ja mám prasok a to jednu čl rozmiešam vo vode a vypijem.
Baby mate niektora skusenosti s metforminom na inzulinovu retistenciu? Ja užívam stadamed 500 len potrebujem info endokrynolog mi to kaze brat az do 3 mesiaca a v centre mi ho kazu vysadit hned po otehotneni a moj gynekolog sa odvolava robte tak ako vam povedia v centre tak ako co mam ako robiť? 🤨
@ella_ell moja znama ho brala do 4 mesiaca a ma zdraveho chlapceka. A dokonca jej gynakologicka jej ho nasadila.V centre nevedia alebo nechcu vediet.
@luckalatte no vsak vidis ja neviem preco je pre nich ten liek taka pohroma
@ella_ell moju IR neriesil nikto. A centram ide len o peniaze ako o uspech.
@ella_ell ja ho uzivam druhy mesiac. V juni by sme chceli ist na vklad, toho casu este mam zvyseny prolaktin a zistili mi trombofiliu tak beriem Anopyrin 1 denne tak dufam ze to bude ok a budeme uspesny.
@ella_ell na inzulinovu rezistenciu je vyborny myoinozitol, ktory je prirodny nie ako metformin, ja by som urcite neuzivala nieco co by mohlo v kritickom obdobi poskodit babenko... skus si pohladat infosky o tej latke, su aj dalsie ako berberine, skorica a pod. V kombinacii so zdravou stravou a pohybom nema inzulinova rezistencia sancu 🙂
@zuzzi18 a tu chlorellu si davam tak ako pisu na obale, ja mam take mensie tablety a ze dva krat denne 6-12 tab.nalacno. Mam velmi dobre travenie po nej, prestriedavam to so spirulinou po dobrati balenia. A ked to beries podla odporucani tak predavkovanie nehrozi 😊 niekedy strasia “predavkovanim”vitaminmi ale pravda je taka ze my sme tak podvyziveni ze je to aj tazko dosiahnut, navyse odporucacie guidliny su casto zastarane... napriklad uzivam vit.D (1000) a som si myslela ako som na tom dobre a prd, mala som napriek tomu z krvi zistenu hranicnu hodnotu, tak som hned zdvojnasobila davku ani som sa nikoho nepytala.
Baby ak ste užívali ascorutin , aké množstvo ste brali ? Ja som začal špiniť 4. Deň po KET a bojím sa aby sa to nezhoršovala .
ahojte žienky nemá niekto záujem o decapeptyl 6 injekcií. A Gonal 150jednotiek. Alebo Fraxiparine 9inj.
@ivado volaj do centra, daj si ascorutin. mne napríklad ked som zacala spinit povedal doktor, dajte si C-ka kolko len chcete, tym sa neda predávkovat, nadbytok sa vyciká. jasne, ze netreba to prehanat, ale urcite si daj. a volaj dr., mozno ti zvysia davku progesteronu, alebo ta zavolaju.

@ella_ell tak som si hovorila ze sa nedam ale aj tak som uplne ako vygumovana, bez nalady... Som si po dlllhej dobe naliala prosecco a liecim sa zo sklamania 🥴 ach, no ale este prezit MS a musim ist dalej. Kedy ides na dalsi pokus? Mam tie iste pocity okolo toho ako ty, uz teraz planujem ako si zamestnam hlavu a nebudem sa asi ani testovat, vsak ja som ani zaspat vecer nevedela ako som bola rozrusena ze rano robim test. A tiez rozmyslam ze si ani nevezmem volno a budem pracovat, ved aj tak mam vacsinou HO.