icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

ivado
23. mar 2021

@sirka9 zvýšila som dávku progesteronu na 400 mg ráno a večer + ascorutin 3x2 a na test mám prísť už skôr už tento piatok . Tak snáď sa to zlepší

sirka9
23. mar 2021

@ivado joj, držím palce. hlavne nestresovať. (sa mi ľahko hovorí, že? )

ella_ell
23. mar 2021

@ivado to ti kto zvýšil tieto davky prosim? V car? Ci gynekolog?

ivado
23. mar 2021

@ella_ell predchádzajúce 4 kety som vždy brala 400 mg 2x denne , tento 5.Ket lekár povedal že skúsime znížiť na 200 mg 2x denne ale to som začal špiniť ešte oveľa skôr ako predtým , takze som to zvýšila na 400mg , a podľa lekára sú 400 mg 2x nastavené najvyššie dávky že viac mi zvyšovať už nemôžu .

ella_ell
23. mar 2021

@ivado ja mam progesteron 3 x za den 200

ivado
24. mar 2021

No zatiaľ mi to nesilnie ... a stále trochu krvácam. Dúfam že sa to udrží a hodnoty budú stúpať .

zuzzi18
24. mar 2021

@ivado ale podla mňa kústik zosilnela 🙂 zajtra uvidíš viac, ešte je to stále veľmi skoro

sirka9
24. mar 2021

@ivado stále je to len 6 deň, ešte je skoro. inak, ja mam tiez 2x400mg. držím palce aby silnela.

ddudu
24. mar 2021

ahojte baby, idem po radu. Beriem taktiež 2x 400mg ustrogenu vaginálne a ráno a jasné chodím a robím veci tak primerane cez deň....a stane sa mi, že vyjde zo mna už roztopený krém lieku niekedy aj celkom veľa....je to normálne aj u vás?

ivado
24. mar 2021

@ddudu áno je to ok, aj zo mna vychádzalo dosť veľa , v prípade sk by si začala špiniť / krvácať odporúčajú brat cez ústa , ale potom sa dosť motá hlava ...

ddudu
24. mar 2021

@ivado ďakujem, lebo dnes po močeni vyšlo zo mňa celkom dosť, možno aj množstvo dvoch tabletiek ale tak keď človek robí bežné veci cez deň tak je to asi normálne 😊

sirka9
24. mar 2021

@ddudu hej, tiez ma to vytáča, že to vyteká. ale vraj to čo treba sa vstrebe a nemam si robit tazku hlavu mi bolo povedane.

ddudu
24. mar 2021

@sirka9 pytala som sa svojho gynekologa dnes a že je to normálne... 😁

gven
24. mar 2021

@ivado vyzera to nadejne, drzim palce! 😊

gven
24. mar 2021

@ddudu aj mne to robilo navyse ma to stale drazdilo a zapalovala sa mi sliznica, tak mi dali injekcie Prolutex. Je zo drahsie, ale kvalitne a ucinne, pojdem na to aj nabuduce. A btw. cez usta to nema taku ucinnost ako vaginalne alebo subkutanne, tak sa to neodporuca.

sirka9
24. mar 2021

@gven ja som pri prvom mala aj utrogestan, aj prolutex. teraz pri druhom mi dal iba Amelgen. pytala som sa, ze preco nemam aj prolutex, ale že amelgen je vyssia dávka nez ten utrogestan tak netreba. tak ktovie ako to je vsetko teda. 🙂

ciarafan
24. mar 2021

@ivado ja beriem 2-1-2 každý deň pred vkladom

ivado
25. mar 2021

Hodnoty stúpajú , ale aj tak stále krvacam , pričom mám nastavenú najvyššiu dávku liekov a som v maximálnom klude . Som zúfalá .

milakrasna
25. mar 2021

@ivado to môže byť kvôli uhniezdeniu. Toto čakanie na prvé sono a potom na akciu ❤️ je nekonečné. Pamätám si,že som sa netešila až pokiaľ som nevidela ❤️ a aj to som potom trpla vždy do ďalšej kontroly. Do 10tt som krvacala tak 3x a nie málo. Ono sa to deje a môže byť všetko v poriadku... 🤷‍♀️ drzim palce nech ti to rýchlo ubehne a nech sa maličké drží ☘️🙏 lieky máš, oddychujes, tak bude dobre 😊

sirka9
26. mar 2021

tak som prvý krát porušila svoje predsavzatie netestovať do odberu. 7 deň po KET. taký malinký dušík 🙂 prvý raz za 15 rokov mám aspoň malinkú, zatiaľ slabulinkú druhú čiarku. teraz bude to čakanie na HCG ešte dlhšie 🙂 neviem, mala som pocit, že niečo je iné. a to som sa absolútne nesledovala.

ivado
26. mar 2021

@sirka9 vyzerá to tak , držím palce . Ja som pre istotu išla už dnes na krv 8 deň po Ket .

sirka9
26. mar 2021

@ivado ďakujem 🙂 tebe ustúpilo trochu to krvácanie? držím palce aby ti zavolali dobrú správu.

butterfly333
26. mar 2021

@sirka9 držím palce

sirka9
26. mar 2021

@butterfly333 ďakujem 🙂

ivado
26. mar 2021

@sirka9 áno ustúpilo , ale vždy sa este objaví hnedé spinenie , dnes mi potvrdili že mi hodnoty stúpajú , že hcg je 49.

ddudu
27. mar 2021

ahojte, baby aké ste mali príznaky po KET e keď sa vám podaril? 😊❤️ čo ste si všímali na sebe?

zuzzi18
27. mar 2021

@ddudu ja som mala vsetky svoje predmenstruacne pocity (hlavne naliate a bolave prsia). HCG bolo 14DPT vo vyske 570 a nasledne na 15DPT teplota po ktorej ked som sa zobudila tak som necitila uz absolutne nic a vedela som, ze embryjko odislo s teplotou a HCG zacalo klesat na 16DPT bolo uz len 217. Ale krvacat som nekrvacala, az po vysadeni liekov nasledne.

ddudu
27. mar 2021

@zuzzi18 ja sa cítim nafúknutá, prsia ma bolia aj cez noc a sú totálne naliate, žily vidieť, časté močenie aj v podbrušku som mala bolesti aj take predmenštruačne bolesi 2dni, som 12tyždeň po KET. neviem čo je dobré a čo nie z tých pocitov. V pondelok idem na HCG test tak uvidíme.

zuzzi18
27. mar 2021

@ddudu áno aj ja som bola nafúknuta..ono tie príznaky tým ze sú rovnaké ako predmenštruačné tak ťažko to je sledovať. Test si si nerobila? Ten by ti už na 12ty deň mohol ukázať výsledok. Ja som na 11ty deň už mala zreteľnu čiarku.

ivado
28. mar 2021

Ja mám naliate prsia a občas tlak v podbrušku , okrem toho spinim, za normálnych okolnosti nikdy nespinim pred MS. Preto sa teraz bojím toho spinenia a neviem si to užívať . Test mi ukáza + už tak zreteľne na 7 deň po KET. Pre istotu testujem každý deň , keďže sa bojím. Vo štvrtok mam ísť opäť na krv .