KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Ktoré značky teh.testov sú najdôveryhodnejšie? Idem zajtra na HCG....test dr.max mi nič neukázal ale ja naozaj neverím testu, cítim všetky príznaky 😁
@luckalukas_1 ale veď je vidieť že je silnejsia palička.hlavne kľud.stres ničomu nepomôže.je to tam.
@ddudu a dostatočne si ho namočila.ale aj testy môžu byť vádne.
@sofinkasarah podľa mňa dosť...ale ja stále verím lebo naozaj nafúknutá som, prsia mám citlivé, náladu mám kedy akú, v podbrušku ma pichalo pobolievalo aj predmenštruačne bolesti som mávala a vsadili mi aj najlepšie možne vajíčko. zajtra sa dozviem.drzte mi palce🙏❤️😘
@ddudu drzkam a kam chodia do centra.
@sofinkasarah chodím do Brna reprogenesis. Ale na hcg idem len ku svojmu gynekologovi tu na SK.
@luckalukas_1 je to dobre , najlepšie je vidno rozdiel medzi 3-4 dňami .
@ivado pravda pravda 🙏🤗 dnes som urobila dalsi, 3 dni od posledneho a kraaasne zosilnela 🤞❤️
@luckalukas_1 držím palce kedy ideš na krv ? A kam ?
@ivado dnes som bola na krv, ale vysledky az zajtra budu, u svojho gynekologa som bola
@zuzzi18 ano, tak to vyslo. brala som predtym diphereline, lebo som mala strasne vysoke hodnoty gonadotropínov (vyše 50). a doktor hovoril, ze tam sa aj odporuca vklad na nizsiu vrstvu sliznice, ale aj tak bola nejakych 11 mm. predtym som mala vklad na 16 DC (ET), ktorý nevyšiel. tiež sa mi to zdalo, že to je nejak skoro, ale tak ... čo mám povedať 🙂 asi pomohlo aj embryoglue a možno bolo len veeeľmi dobré embryjko. tak už len nech sa udrží.
@ddudu nechcem ti brat nádeje ale príznaky ktoré opisujes su z progesteronu ak test na 14 deň nic neukázal je malá pravdepodobnosť ze by to vyslo :(
@sirka9 gratulujem
@butterfly333 ďakujem

baby, mne ciarka silnie strasne pomaly, skoro vobec 😟
prvy kazetovy je z pondelka 7dpt, stredny zo stredy 9dpt a posledny z piatku 11dpt, myslite, ze to bude okej?