KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@ella_ell predchádzajúce 4 kety som vždy brala 400 mg 2x denne , tento 5.Ket lekár povedal že skúsime znížiť na 200 mg 2x denne ale to som začal špiniť ešte oveľa skôr ako predtým , takze som to zvýšila na 400mg , a podľa lekára sú 400 mg 2x nastavené najvyššie dávky že viac mi zvyšovať už nemôžu .
ahojte baby, idem po radu. Beriem taktiež 2x 400mg ustrogenu vaginálne a ráno a jasné chodím a robím veci tak primerane cez deň....a stane sa mi, že vyjde zo mna už roztopený krém lieku niekedy aj celkom veľa....je to normálne aj u vás?
@ivado to môže byť kvôli uhniezdeniu. Toto čakanie na prvé sono a potom na akciu ❤️ je nekonečné. Pamätám si,že som sa netešila až pokiaľ som nevidela ❤️ a aj to som potom trpla vždy do ďalšej kontroly. Do 10tt som krvacala tak 3x a nie málo. Ono sa to deje a môže byť všetko v poriadku... 🤷♀️ drzim palce nech ti to rýchlo ubehne a nech sa maličké drží ☘️🙏 lieky máš, oddychujes, tak bude dobre 😊
@sirka9 držím palce
@butterfly333 ďakujem 🙂
ahojte, baby aké ste mali príznaky po KET e keď sa vám podaril? 😊❤️ čo ste si všímali na sebe?
@ddudu ja som mala vsetky svoje predmenstruacne pocity (hlavne naliate a bolave prsia). HCG bolo 14DPT vo vyske 570 a nasledne na 15DPT teplota po ktorej ked som sa zobudila tak som necitila uz absolutne nic a vedela som, ze embryjko odislo s teplotou a HCG zacalo klesat na 16DPT bolo uz len 217. Ale krvacat som nekrvacala, az po vysadeni liekov nasledne.
Ja mám naliate prsia a občas tlak v podbrušku , okrem toho spinim, za normálnych okolnosti nikdy nespinim pred MS. Preto sa teraz bojím toho spinenia a neviem si to užívať . Test mi ukáza + už tak zreteľne na 7 deň po KET. Pre istotu testujem každý deň , keďže sa bojím. Vo štvrtok mam ísť opäť na krv .

@sirka9 zvýšila som dávku progesteronu na 400 mg ráno a večer + ascorutin 3x2 a na test mám prísť už skôr už tento piatok . Tak snáď sa to zlepší