KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@rk123 Co, pri krvacani vysadit? To aby si fakt vsetko 2x overoval. Ja sa jej na tu genetiku este opytam, ked budem po kontrole. Fakt ma to zaujima.
A ty si v ktorom tt? Ktory vklad vysiel?
Ja som inak tiez spinila aj krvacala. A koordinatorka ze spinenie je ok. Ze mam o tyzden zacat vysadzat lieky. Ze ozvat sa mam az ked budem krvacat 3 dni. Ale pri krvacani som utekala na gyndu a progesteron budem vkladat min. do 12 tt.
@kroketka7 pockaj tebe povedali ze mas vysadzat lieky tak skoro? no ja som teraz 11tt a zacala som minuly tyzden znizovat davku progesteronu, do ukonceneho 10tt som brala normalne, to mi normalne nastavit lekar v reprofite.
nam vysiel prvy et a dufam ze uspesne, lebo ostali nam dve embryjka iba. jedno sme sa rozhodli risknut na cerstvy vklad a druhe sme poslali na genetiku a to sa vratilo zle. tak dufam ze to co mam vlozene je dobre 🤍
@niikoletka ja som si sama urcila davkovanie 2x5 tbl a po 1 trimestri chcem znizit este. V lekarni tak vseobecne urcili ze 3x5 ale to mi prislo vela. Aj tych 10 mi pride fuj, 5 naraz, 2 hodiny po jedle. A potom este 45 minut nejest.
A ty beries kolko? Ked sa nemame ani koho opytat kolko brat a ty ked memas problem ci zbytocne brat nadalej. Gynekologa si sa nato nepytala?
@kroketka7 aj mne hovorili v Reprofite ze od 9tt môžem vysadzat ale môj gynekológ to stopol ze môžem krvácať..brala som lieky až do 12tt. Najlepsie je prekonzultovať so svojím gynekológom.
@ivado ja by som ich neprevazala. Už by som ich vložila tu na sk. Ta stimulácia pred vkladom je všade plus mínus rovnaká a embryjka sa už nedajú rozmrazit kvôli výsetreniu genetiky a opätovne zmrazovat. Resp neodporúča sa to. Nechcú to robiť... Opýtaj sa prečo nechcú skúsiť nativ? Ja by som išla do toho. Možno ti to zafunguje. A možno by nebolo zle urobit ERA test. Ja som ho absolvovala. Druhý cyklus som dala v Brne a na prvý KET sa nám podaril. Dali sme ERA a PGT, brala som medrol a clexane plus estrofem, utrogestan. O mesiac rodim 😊
Baby myslite ak poviem lekárovi že chcem ísť na nativ Ket jedine s duphastonom, ( z toho som nikdy mimo cyklu nespinila) , tak na to prístupi ? Teda bez žiadnych estrofemov a utrogestanov , pred a po kete ?
@ivado presne, ide o tvoju sliznicu. Keďže ti dávajú estrofem tak ho asi potrebuješ. Mne bol estrofem silný, mega mi z toho rástla sliznica a ten ET nevyšiel. Pred KET som mala už len Lenzzeto sprej a sliznica pri vklade ideálna 9.2mm a embryjko sa chytilo aj keď potom odišlo ale z iného dôvodu. Takže záleží od maternice.
juuuj, tak HCG 636,6 😍 krásne sviatky baby prajem a držím palce všetkým, či už pozitívnym alebo ešte negatívnym. nech všetko dobre dopadne
@sirka9 super gratulujem 🤰
@sirka9 gratulujem
@butterfly333
@sofinkasarah ďakujem baby 🙂
@luckalukas_1 ja som na tom rovnako testy mi tiež pomaly silneju ale hcg pekne rastie. Dnes som 19dpt a konečne sú čiarky rovnaké :R
@niikoletka tak niesom jedina 🙏😁 ja uz testy nebudem robit, zbytocne ma to stresuje 😆 najhlavnejsie je, ze nam stupa hcg v krvi tak ako treba 🍀🍀🍀 dufam ze to dotiahneme do uspesneho konca 🤞😊.. mala si KET ci ET? kolky pokus?
@radunka38 ms necakaj
@radunka38 gratulujem 🤰
Baby, potrebovala by som poradit. V poslednom case ale najviac vcera vecer pri fenovani vlasov ostalo vo vani tolko vlasov (fenujem sa nad vanou - mala kupelka) az som sa zlakla. Podstupujeme uz 3. Ket a beriem denne 26 tabletiek+5xprogestanelle+injek.fraxiparinu. Je mi jasne ze to padanie vlasov mam zo vsetkych tych hormonov,ale kym sa dopracujeme k bábu tak budem uplne bez vlasov. Nikdy som nemala huste vlasy, mam ich skor jemne a preto ak mate podobne skusenosti s padanim vlasov,pripadne co vam pomohlo tak budem naozaj vďačná 🙏. Ďakujem za každú radu
@andy238 a berieš aj vitamíny? A akých 26 tabletiek? 🙈
@milakrasna siofor,euthyrox,agapurin,prednison,estrofem,lucetam,magne b6 forte, femibion 1
@milakrasna ahoj, rada by som sa ta opytala na skusenost s Brnom, kde si presne bola a tak (pamatam si ze si to spominala ze si bola po neuspesnom ivf na sr). Moj treti KET bohuzial neuspesny, takze 1. cyklus IVF vobec nevysiel 😢 tak zvazujeme co dalej. Dakujem ti velmi pekne
@andy238 no pekná nálož 🙈 asi viac ako brat vitamíny sa nedá urobiť. Ono sa to v tehu potom stabilizuje hormonmi tie vlasy a pleť. I keď niekomu sa aj pohorsi... Ťažko povedať
@gven ahoj. Áno my sme dali druhy ivf cyklus v Brne v Reprofite a boli sme veľmi spokojní. Dokonca sa nám hneď prvý KET podaril 🐣 rozdiel medzi sk bolo v tom ze som brala medrol,fraxik a robili sme všetky vysetrenie a ivf metódy ktoré boli dostupné. PGT, ERA test, geri, ICSI.
@milakrasna dakujem, aj my takto nejako rozmyslame. ak sa mozem spytat, prvy pokus ivf vtedy zlyhal absolutne? Pri ketoch si nemala ani tuk ci aspon biochemicke? Ja som mala jedno z toho biochemicke, aj toto tretie som citila ale preslo to a potom krv bola uz negativ (takze neviem ci ta ERA je uplne pre mna). Mam vysetrene repro imuno a nic zavratne nezistili tak neviem ci aj takym davaju kortikoidy. Tak pojdeme skusit to brno a uvidime co odporucia..

@kroketka7 ono mozno ich aj tak divne/rozne podavaju tie info, mne napriklad koordinatorka ked som jej napisala par dni po vklade ze krvacam napisala, ze mozem vysadit lieky. ale radsej som este pisala doktorovi a on ze v ziadnom pripade nevysadzat a skoro koordinatorku zabil 😀
len ked sa nad tou genetikou aj zamyslim z toho casoveho hladiska (cakanie na vysledky), mi pride divne ze by to tolko krat rozmrazovali a mrazili