icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

ciarafan
13. jún 2021

@zuzzi18 mala si aj niejake lieky?je to individuálne niekomu ukáže už na 5dpo ducha a niekomu až na 10,11 deň ale držím palce strašne počula som aj také že test bol negatívny a krv pozitívna ale to sa málokedy stáva ja som pri prvom Ket mala od začiatku negatívne testy až po krv čo len potvrdili a pri druhom Ket od 5dpo slabu čiarku ktorá silnela

zuzzi18
13. jún 2021

@ciarafan ja pri predošlom KET s jedným embryom som mala na 11 DPT už dosť viditeľnu čiarku, dovtedy som netestovala čiže keď to porovnám s tým, tak teraz viem ze isto nič..

zuzzi18
13. jún 2021

@ciarafan beriem Lenzetto, fraxik, Medrol a progestanelle a aj infuzky intralipidov som chodila

siska266
13. jún 2021

@ciarafan Mne je teraz zima a páli ma tvar mam aj teplotu. 😪Namiesto tehotenstva budem chorá ci co? Ach...

ciarafan
13. jún 2021

@zuzzi18 to je dobre že máš lieky aj ja som mala trošku inú kombináciu a podarilo sa

ciarafan
13. jún 2021

@siska266 nemusíš chorá zvýšená teplota a zimnica toto môže bit dobré znamenie

zuzzi18
14. jún 2021

@ciarafan no jo, ja, som všetko spravila, všetky vyšetrenia mam, všetko je podchytene, aj som veľa schudla.. A nič.. Snáď vyjde ďalší KET. Robili ti aj hysteroskopiu? Nad tou ešte rozmýšľam ci aj to by nebolo treba spraviť.

ciarafan
14. jún 2021

@zuzzi18 ja som bola na hyfosy a po hyfosy kde mi zistili jednu stranu veľmi oneskorený prienik druhá strana ok a mi ešte navrhli laparoskopiu tak som bola na nej niejake zrasty odstránili ale verdikt ostal ten istý no je tomu uz asi tri roky

ddudu
15. jún 2021

Ahojte, dnes som 11 den po Ket, test som si ešte nerobila. Cítím sa stále nafúknutá, unavená a popicháva ma v bruchu raz na pravej raz na ľavej strane. Sú to normálne pociti? Len sa chcem torcha poinformovať 😁😘

zuzzi18
15. jún 2021

@ddudu ja som sa podobne cítila počas KETu ktorý vyšiel. Na 11DPT som už mala zreteľne viditeľnu čiarku na teste. Mňa ešte k tomu strašne boleli prsia. Tento KET s dvoma embryami ani ťuk, nič vobec..

ddudu
15. jún 2021

@zuzzi18 mňa aj teraz pichá na pravej strane, prsia ma len trochu pobolievajú, ale aj žily mi riadne vidno na bokoch brucha

zuzzi18
15. jún 2021

@ddudu držím palec nech to vyjde, ideš aj testovať alebo počkáš na krv?

ciarafan
15. jún 2021

@ddudu neskúšala si test ?už by mali bit pekne //

ciarafan
15. jún 2021

@zuzzi18
@ddudu u mňa začali prsia až neskôr po kete asi dva týždne mozno aj viac

ddudu
15. jún 2021

@ciarafan
@zuzzi18
testovať sa budem možno zajtra alebo až vo štvrtok- neviem sa rozhodnúť 🙈 a v piatok idem na krv

ciarafan
15. jún 2021

@ddudu ja som robila už 5dpo nechcela som testovať ale po prvom Ket som začala na 7 deň a nič tam nebolo a som testovala potom každý deň no márne do konca sa nič neobjavilo a pri druhom Ket keď som bola rozhodnutá že nebudem tak aj muž navrhol že na jeho narodky skúsime bolo to skoro 5 deň po ale bola tam slabá druhá tak to som už vedela že niečo z toho bude lebo ešte nikdy som nemala takú druhu

butterfly333
15. jún 2021

@zuzzi18 si presne tak ako ja tiež všetky vyšetrenie spravené nasadená liečba aj hysteroskopiu som mala pred vkladom a nič z toho druhý vklad neúspešný aj som17kg schudla cytokiny v poriadku len Nk bunky nízke aj IgG no bola som na infuziu imunoglobulíny no všetko zbytočne 😔 nechápem to

zuzzi18
15. jún 2021

@butterfly333 ja mam ale len 32 rokov ☹

ciarafan
15. jún 2021

@ddudu budem držať palce silnooo🍀🥰

ddudu
15. jún 2021

@ciarafan ďakujem ❤️🍀😘

ddudu
16. jún 2021

baby....testovali ste sa stále iba z ranného moču?

ciarafan
16. jún 2021

@ddudu 5,6 deň po ket z ranného a 9dpo normálne cez deň to som už mala krv potvrdenú ale chcela som aj vidieť test rozdiel

ciarafan
16. jún 2021

@ddudu ale ak budeš robiť cez deň nepi veľa vody lebo sa riedi hcg s vodou nech je čo najviac v moci

niikoletka
16. jún 2021

@ddudu mne ukazoval najsilnejšie test poobede 🙂

ciarafan
16. jún 2021

@niikoletka Tak hcg stúpa každým dňom preto lepšie asi ukáže cez deň alebo ku večeru ale každý má ináč 🥰

ciarafan
16. jún 2021

@niikoletka hlavne nech sa všetkym snažilkám podarí a nech sú tam pekne //😍😍😍

niikoletka
16. jún 2021

@ciarafan jasne ja som presne vedela už potom mne ta hladina stúpala vždy okolo 15 :D potom boli testiky vzdy tmavšie 🙂 a jasne no snáď tu bude kopec detičiek za pár mesiacov

ciarafan
16. jún 2021

@niikoletka pomaličky sa to začína rozbiehať 😘

ddudu
17. jún 2021

Dnes ráno som si spravila test a nič úplne nič na teste 😥, som 13 deň po KET. Beriem Utrogestan a keď si ho dávam tak cíťimna ľavej strane normálne guličku veľkú ako cca čerešna. Pri prvom KETE som nič také necítila.

ciarafan
17. jún 2021

@ddudu to fakt ani náznak čiaročky?😢