KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Ahojte, dnes som 11 den po Ket, test som si ešte nerobila. Cítím sa stále nafúknutá, unavená a popicháva ma v bruchu raz na pravej raz na ľavej strane. Sú to normálne pociti? Len sa chcem torcha poinformovať 😁😘
@ddudu ja som robila už 5dpo nechcela som testovať ale po prvom Ket som začala na 7 deň a nič tam nebolo a som testovala potom každý deň no márne do konca sa nič neobjavilo a pri druhom Ket keď som bola rozhodnutá že nebudem tak aj muž navrhol že na jeho narodky skúsime bolo to skoro 5 deň po ale bola tam slabá druhá tak to som už vedela že niečo z toho bude lebo ešte nikdy som nemala takú druhu
@zuzzi18 si presne tak ako ja tiež všetky vyšetrenie spravené nasadená liečba aj hysteroskopiu som mala pred vkladom a nič z toho druhý vklad neúspešný aj som17kg schudla cytokiny v poriadku len Nk bunky nízke aj IgG no bola som na infuziu imunoglobulíny no všetko zbytočne 😔 nechápem to
@butterfly333 ja mam ale len 32 rokov ☹
baby....testovali ste sa stále iba z ranného moču?
@ddudu mne ukazoval najsilnejšie test poobede 🙂
@niikoletka Tak hcg stúpa každým dňom preto lepšie asi ukáže cez deň alebo ku večeru ale každý má ináč 🥰
@niikoletka hlavne nech sa všetkym snažilkám podarí a nech sú tam pekne //😍😍😍
@ciarafan jasne ja som presne vedela už potom mne ta hladina stúpala vždy okolo 15 :D potom boli testiky vzdy tmavšie 🙂 a jasne no snáď tu bude kopec detičiek za pár mesiacov
@niikoletka pomaličky sa to začína rozbiehať 😘
Dnes ráno som si spravila test a nič úplne nič na teste 😥, som 13 deň po KET. Beriem Utrogestan a keď si ho dávam tak cíťimna ľavej strane normálne guličku veľkú ako cca čerešna. Pri prvom KETE som nič také necítila.

@zuzzi18 mala si aj niejake lieky?je to individuálne niekomu ukáže už na 5dpo ducha a niekomu až na 10,11 deň ale držím palce strašne počula som aj také že test bol negatívny a krv pozitívna ale to sa málokedy stáva ja som pri prvom Ket mala od začiatku negatívne testy až po krv čo len potvrdili a pri druhom Ket od 5dpo slabu čiarku ktorá silnela