KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@luckalatte ja som bola 19dpt na odbere a mala som 8360 hcg,to bol pondelok teraz,tak hadam je vsetko ok🙂
@luckalatte ja fraxypsrin a rano prolutex si este picham
@bagiro tak ja uvidim v utorok, alw verim ze dojdem do uspesneho konca.
@luckalatte podla mna ty uz mas super start,srdiecko bije,takze skvele pre teba🙂
@bagiro Dakujem za podporu. Naspis ako si dopadla Ty v pondelok
@luckalatte plati🙂
@luckalatte takze aj u mna dnes uz bolo srdiecko a 6+3 tt
Kontrolu mam v CAR 7.12. a az potom mam ist ku svojej gyno🙂
@bagiro Blahozelam, 💕
Kam chodis do centra?
@luckalatte gyncare Kosice a ty? Dakujem❤️
@luckalatte este vydrzat do 7.12. a potom to budem brat uz ako istotu a povieme aspon rodine🙂
@bagiro ja do heliaosu, chodili sme do mt. Ja zatial nic nevravim.
@luckalatte aj ja som opatrna,naposledy to neskoncilo dobre. Takze preto naisto pockam.
A ako ti je?Mne uz od vcera zacina byt zle na zaludku.
@bagiro tak tazko mi je na zaludku po hocicom a zaba ma pali
@luckalatte mne skor je tak na vracanie uz a prestavam mat chut na veci,ktore som este pred tyzdnom milovala,este ides do Car na kontrolu?
@bagiro nie, nejdem, mna uz z centra akoze vyradili a uz chodim k svojej gynekologicke. Dnes idem krvykrat.
@luckalatte to mas super,ja tym padom az po 7.12.
Este stale dovtedy beriem aj ich lieky. Preto ma ani rste nemohli vyradit,beriem stale utrogestan,prolutex a fraxiparine injekcie.
@bagiro aj ja beriem lieky estrofem a aj progesteron - z centra a, euthyrox a aj anopyrin. Ale tie z centra maju sa pomalu vysadit od 12 tyzdna nejako postupne, tak mi doporucili v centre. Tak uvidim ako mi to moja dr zmenezuje, ale ona je zlata moja dr, aj skusena.
Dnes mi odobrala krv a dokonca aj usg mi vytelefinovala cize idem 3.12 na ten D usg. Nechcela som idt do myslavy lebo tak take somariny vychadzaju a ten dr je dost neprijemny. Nemam vlastnu skusenost len kamosky ci boli. Tak uvidime ako vsetko bude dalej pokracovat.
@luckalatte tak ja este idem do Car 7.12. a potom pojdem uz do Sace riesit ultrazvuky, uvidim co aj moja gynekologicka povie,este som u nej nebola,ona este nic nevie,zatial vsetko len Car,lieky podla mna vysadia postupne asi oni.
@bagiro ved uvidis.
@bagiro A ty chodis do prace ci si doma? Aku mas pracu?
@luckalatte ja robim z domu,takze to je fajn,ale na vracanie mi je cely den uz cca 3 dni.
@luckalatte ahoj ako? Ja dnes 8 plus 4 a uz mam ist za svojou gynekologickou,
este mam dobrat tento tyzden prolutex injekcie.
Fraxiparine netusim kolko este mam pichat.
Ty ako?
Ahojte,je tu este nejaka buduca mamicka,ktora mala tento rok uspesny Ket?

@bagiro a uzivas fraxiparine, ci clexan?
ja slm na anopyrine.