KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@luckalatte ja som bola 19dpt na odbere a mala som 8360 hcg,to bol pondelok teraz,tak hadam je vsetko ok🙂
@luckalatte takze aj u mna dnes uz bolo srdiecko a 6+3 tt
Kontrolu mam v CAR 7.12. a az potom mam ist ku svojej gyno🙂
@luckalatte este vydrzat do 7.12. a potom to budem brat uz ako istotu a povieme aspon rodine🙂
@luckalatte aj ja som opatrna,naposledy to neskoncilo dobre. Takze preto naisto pockam.
A ako ti je?Mne uz od vcera zacina byt zle na zaludku.
@luckalatte mne skor je tak na vracanie uz a prestavam mat chut na veci,ktore som este pred tyzdnom milovala,este ides do Car na kontrolu?
@bagiro nie, nejdem, mna uz z centra akoze vyradili a uz chodim k svojej gynekologicke. Dnes idem krvykrat.
@luckalatte to mas super,ja tym padom az po 7.12.
Este stale dovtedy beriem aj ich lieky. Preto ma ani rste nemohli vyradit,beriem stale utrogestan,prolutex a fraxiparine injekcie.
@bagiro aj ja beriem lieky estrofem a aj progesteron - z centra a, euthyrox a aj anopyrin. Ale tie z centra maju sa pomalu vysadit od 12 tyzdna nejako postupne, tak mi doporucili v centre. Tak uvidim ako mi to moja dr zmenezuje, ale ona je zlata moja dr, aj skusena.
Dnes mi odobrala krv a dokonca aj usg mi vytelefinovala cize idem 3.12 na ten D usg. Nechcela som idt do myslavy lebo tak take somariny vychadzaju a ten dr je dost neprijemny. Nemam vlastnu skusenost len kamosky ci boli. Tak uvidime ako vsetko bude dalej pokracovat.
@luckalatte tak ja este idem do Car 7.12. a potom pojdem uz do Sace riesit ultrazvuky, uvidim co aj moja gynekologicka povie,este som u nej nebola,ona este nic nevie,zatial vsetko len Car,lieky podla mna vysadia postupne asi oni.
@luckalatte ja robim z domu,takze to je fajn,ale na vracanie mi je cely den uz cca 3 dni.
@luckalatte ahoj ako? Ja dnes 8 plus 4 a uz mam ist za svojou gynekologickou,
este mam dobrat tento tyzden prolutex injekcie.
Fraxiparine netusim kolko este mam pichat.
Ty ako?

@bagiro a uzivas fraxiparine, ci clexan?
ja slm na anopyrine.