KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@luckalatte ja idem 3.2. uz sa nevieme dockat,kedze dlho cakame ako vyreza babatko,inak vsetko ok len krize bolia posledne dni🙂
@luckalatte ahoj,uz ste po uktrazvuku? Pohlavie?
Ja som bola v Saci v stredu,uz nemeraju velkost?len vahu 337g,inak vsetko ok,len zaludok casto boli a krize.
@bagiro ja idem tento tyzden tiez do sace. Ja sa mam dobre, nemam komplikacie ani bolesti. a neviem ci meraju vsade velkost. A mas zo sace fotku?
@luckalatte uz len tvar,cele telo sa uz neda odfotit,aj dlzku uz nezmeraju,len vahu.
Pohlavie uz viete ze?
@bagiro neviem pohlavie nakolko mi dali termin usg az na piatok
@luckalatte juuj,tak to dost dlho cakate🙂 ja mam dalsi v polku maja na 30tt.
@bagiro ano, ale to uz mate v nemocnici ten usg ako mam na mysli u vybraneho porodnika?
@luckalatte to je v Saci 3 uktrazvuk, ktory kazda tehotna ma absolvovat.
Take bezne uktrazvuky robi aj moja gyno,ale tie 3 su zzamerane na merania,vylucenie chorob atd🙂
Porodnika mas mat od cca 34tt
Ale ja uz som dohodnuta od 1.ukrrazvuku v Saci🙂
@bagiro ako vidim kazdy dr ma svoje postupy. Ale koniec koncov to je jedno nakolko ciel je ten isty.
@luckalatte tak uktrazvuk v 30tt je povinny pre kazdu🙂 to je standard postup🙂
Plus vyber porodnika je od 34tt,tiez standard🙂
Takze toto ma bezne kazda mamicka.
Ja mam porodnika vybrateho kvoli tomu,ze som k nemu chodila aj na iny zakrok.
Takze preto sme uz dohonuti.
Na poradnu chodim raz mesacne,dr pozera aj tam ultrazvuk,ale nemeria nic,len kontroluje🙂
@luckalatte ty si ani na beznom uktrazvuku na poradni stale nevdeli pohlavie?
To uz by mala vidiet aj tvoja dr v 23tt🙂
@bagiro aj ja mam vybrateho porodnika.
Kazda klinika ma svoje terminy a nedodrziavaju strikne presne tie usg. Kamoka uplne inak chodi. Ja mam starsiu gynekologicku a som s nou spokojna. Ona nerobi usg. Robi len transvaginalne. Pocuva ozvy srdca babetka. Som s dr maximalne spokojna. Stale ked som nieco potrebovala tak mi vybavila vysetrenie a necakala , max tyzden. Na prvom usg som sa neopytala na pohlavie tak som nevedela. Mala som velmi dobre hodnoty pri odbere na genericke ochorenia tak Trisomny mi nerobili. Akurat triple a ten je povinny. Cakame chlapeceka.
@bagiro A ak by sa nieco nezdalo tak by som zasla do nemocnice na oddelenie, nakolko porodnik ktoreho som si vybrala je nas rodinny znamy.
@luckalatte takze uz mozete aj vy nakupovat🙂
@bagiro ano, tak, len mam asi cas. mam nejake veci vybrate, tak zacnem pomaly. Vy uz ste nieco nakupili?
@luckalatte jasne🙂 tak my sme vedeli,ze bude chlapec od 13tt🙂
Takze nejake kusky oblecenia uz mam.
Kocik nechavam na nejaky osmy mesiac.
@bagiro
Ahoj, mne po ERA teste, ktory urcil ze mam posunute implantacne okno a ze vkladat mame na 16DC vysiel vklad. Vcera na 14 DPT som mala HCG 382 a ciarka zatial stale silnie. Vy ste mali ake HCG? Je to moje ok? Ty si brala aj Medrol vsak? Kedy si vysadzala? a kedy sa vysadza progesteron? Ja si musim pichat aj Prolutex lebo som nemala dostatocny progesteron pred vkladom a uz sm vcelku dopichana, lebo picham aj Fraxik.
@bagiro a chodila si do Imunovitalu? Bolo treba brat tak dlho Medrol kvoli vysledkom? Ja este aj intralipidy budem mat do 16tt plus tiez prolutex, fraxik, medrol euthyrox, Lenzetto,, aspirin, Progestanelle, cize pozehnane 😀 u nas tiez piatky vklad sieste posledne embryjko z darovanych vajicok, uz sme nedufali a ani tomu neverime, sme na zaciatku este len...prosim ta a to HCG?
@zuzzi18 ano musela som kvoli vysledkom,ako som pisal vyssiw len cca mesiac co neberiem…okolo 30tt mam ist zas na kontrolne odbery.
Lenzetto som mala tiez,aj prolutex,aj fraxi,aj medrol🙂 toto iste ako ty.
Rataj do 16tt cca
Hcg niekde mam spomenute tu v skupinke,par stranok dozadu,nepamatam uz kedze mne brali skor ako napr inym doevcatam tu.
Myslim to prve.potom po 2 dnocj som bola na komtrolne a potom zas po 2 dnoch na kontrolne hcg.
Ale ty ho mas ok.
Ziaden problem.
Len musis vsetko zial brat,vysledky mas super,takze neboj sa nic,len ber poctivo a zial pichaj co musis.
Aj ked uz je to potom bolestive pri vacsom brusku.
@sirka9 vidím že sa podarilo🙂 super🙂

@bagiro Ahoj, mame sa dobre. Zaciatkom marca mame usg. A Vy sa mate ako? Kedy mate usg?