icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

cucoriedkacucoriedka
27. mar 2022

@zuzzi18 držím prsty🙂 nám sa druhý cyklus podaril...a mame už 8 ročného🙂

zuzzi18
27. mar 2022

@bagiro no to si mala parádnu, ja až od 11DPT som sa odvážila testovať. Čiarka aj dnes omnoho silnejšia tak dúfam zajtra kontrolné HCG bude dobre tiež🙏

zuzzi18
27. mar 2022
sirka9
27. mar 2022

@cucoriedkacucoriedka ano, dakujem. uz ma vez 3 mesiace zubrienka 😁

ivado
27. mar 2022

@bagiro baby super , ja som práve po 11stom transfere a včera som testovala ( 7den po Ket ) a zjavne zase nič ... neviem kde je chyba . Tento cyklus som brala estrofem 3x2, progesteron 2x 400, prolutex , clexane 0,4 . Jedine z toho hodnotím že nespinim vôbec po vklade .

zuzzi18
27. mar 2022

@ivado ešte počkaj, ja som až 11DPT začala a mala som akú takú čiarku. Určite by som na 7DPT nemala nič. Držím velmi palce.

bagiro
27. mar 2022

@zuzzi18 ja som skusala 1x hned na 6ty den kedze na 10ty som uz mala ist na krv a vela mamiciek davalo,ze ducha uz mali od 5-6teho dna🙂

bagiro
27. mar 2022

@ivado repro imuno si bola?ja som tiez vsetko brala a mne len medrol pomohol,liecba skoro 2 rocna…

ivado
27. mar 2022

@bagiro na reproimuno mi nič nezistili . Ja mám všetky vyšetrenia spravené . Mne kedysi test zachytil už aj na 6-7 deň po Ket , takze si myslím že ani toto nevyšlo . A tiež nemám žiadne pocity , žiadne ťahanie v podbrušku , žiadnu bolesť v prsiach .

bagiro
27. mar 2022

@ivado osobne aj ja si myslim,ze ak ma vyjst ukaze sa aspon duch:(
Ale zazraky sa deju,mne zistili cytokiny vysoke a bojovala som s nimi 1,5r a probrala som 10kg skrz medrolu a az ked vysledky boli ok a isla som na vklad,tkaak hned vyšiel.

zuzzi18
28. mar 2022

@bagiro ja som si dnes našla hnedý fľak na nohavičkách, takže nejdem len na HCG ale aj za doktorkou ☹

bagiro
Autor odpoveď zmazal
bagiro
28. mar 2022

@zuzzi18 spinenie este nic neznamena ver,ak hcg rastie,tak nic sa nedeje,zvysia akurat nejake davky liekov,hore hlavu, dolezite je,aby rastlo to hcg.
Ja som mala tiez neskor spinenie a vsetko bolo ok. Pokial nie su bolesti a cervena krv,stale je to uhniezdovanie. Daj info,ako su dopadla🙂

zuzzi18
29. mar 2022

@bagiro volala mi lekarka vcera poobede ze HCG mam az 2282 a vyzera to zatial super, dala mi lieky aby som nespinila, od vcera rana som uz nespinila..a v piatok mi urobi taky kontrolny utz este pred planovanym, pri takom HCG by sme mohli vidiet aspon vacok 🙂

bagiro
29. mar 2022

@zuzzi18 jasne,ze vsetko je ok🙂 ako som pisala🙂 hcg bezproblemov, gratulujem uz nestesuj ale sa tes🙂

bagiro
3. apr 2022

@zuzzi18 ako?vsetko ok? Kedy mas potom kontrolu srdiecka?🙂

ivado
3. apr 2022

@bagiro vo februari som si dala po 2 rokoch preverit imunologiu a teraz mi zhodnotili vysledky a tie hodnoty ktore som predtym mala dobre, tak mam zle - myslim ze ide o embryotoxiny , tieto hodnoty su vyssie , takze mi lekarka predpisala medrol 16mg prve 2 tyzdne a potom znizit davkovanie a o 2 mesiace na kontrolu. Chcem skusit aj pocas tohto vklad.

zuzzi18
3. apr 2022

@bagiro ahoj, v piatok bol vak 10mm a naznak plodu. Vo stvrtok uz musime potvrdit srdiecko, aby bolo vsetko v poriadku. Hned vedla vaku videla hematom, kvoli ktoremu som spinila a asi keby mi nepredpise tie lieky tak mozno aj krvacam, takze hovorila ze do stvrtku si mam aj premysliet a da mi odporucanie na PN.

zuzzi18
3. apr 2022

@ivado ahoj, dobre ze si si to dala pozriet..zvysene cytokiny mozu sposobovat aj ze sa vobec embryjko neimplantuje. Verim ze ked to preliecis, tak uz sa chyti. Chod ale na vklad az ked budes vediet, ze sa hodnoty upravili a Medrol zabral..niekedy to trochu trva, zalezi aj, ake vysoke si tie hodnoty mala...ak chces napis, napisem ti ako sa mne upravili moje hodnoty, za aky cas..

bagiro
3. apr 2022

@ivado ja som brala medrol 16mg,potom 12mg,6mg este do 20tt

bagiro
3. apr 2022

@ivado myslim,ze tam je problem,mne zabrala ako som asi pisala 1,5rocna liecba medrolom:(
Ale pomohlo,ak ked som pribrala skrz neho 8kg

ivado
3. apr 2022

@bagiro ja mám 16mg , potom 12mg a po mesiaci 4 mg.

zuzzi18
3. apr 2022

@ivado inak pozor máš vo výsledkoch napísané dlhodobo 8mg, nie 4mg, tak sa nepomyl 🙂

bagiro
4. apr 2022

@ivado tak to mas ok davkovanie,ja som rok brala 12mg

ivado
4. apr 2022

@zuzzi18 dik za upozornenie

bagiro
5. apr 2022

AJOJTE;)
Kolko je nas tu tehuliek?🙂

zuzzi18
5. apr 2022

@bagiro ahoj, prosím ťa cítila si v tých prvých týždňoch niečo? Ja som dnes 5tt+6 a cítim také pnutie v podbrušku, niečo podobné ako na menzes ale trochu iné asi..neviem či je to dobre alebo nie🤷

pinaofina
5. apr 2022

@bagiro 🙋🏻‍♀️🤰🏻 Ja 😄

bagiro
5. apr 2022

@zuzzi18 ano,mna bolelo brucho,dni mi isli pomaly velmi,nevedela som sa dockat prveho ultrazvuku srdiecka v 9tt

bagiro
6. apr 2022

@pinaofina ahoj,aky si tt?