KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@cucoriedkacucoriedka dakujem
@cucoriedkacucoriedka ano, dakujem. uz ma vez 3 mesiace zubrienka 😁
@zuzzi18 spinenie este nic neznamena ver,ak hcg rastie,tak nic sa nedeje,zvysia akurat nejake davky liekov,hore hlavu, dolezite je,aby rastlo to hcg.
Ja som mala tiez neskor spinenie a vsetko bolo ok. Pokial nie su bolesti a cervena krv,stale je to uhniezdovanie. Daj info,ako su dopadla🙂
@bagiro vo februari som si dala po 2 rokoch preverit imunologiu a teraz mi zhodnotili vysledky a tie hodnoty ktore som predtym mala dobre, tak mam zle - myslim ze ide o embryotoxiny , tieto hodnoty su vyssie , takze mi lekarka predpisala medrol 16mg prve 2 tyzdne a potom znizit davkovanie a o 2 mesiace na kontrolu. Chcem skusit aj pocas tohto vklad.
@bagiro ahoj, v piatok bol vak 10mm a naznak plodu. Vo stvrtok uz musime potvrdit srdiecko, aby bolo vsetko v poriadku. Hned vedla vaku videla hematom, kvoli ktoremu som spinila a asi keby mi nepredpise tie lieky tak mozno aj krvacam, takze hovorila ze do stvrtku si mam aj premysliet a da mi odporucanie na PN.
@ivado ahoj, dobre ze si si to dala pozriet..zvysene cytokiny mozu sposobovat aj ze sa vobec embryjko neimplantuje. Verim ze ked to preliecis, tak uz sa chyti. Chod ale na vklad az ked budes vediet, ze sa hodnoty upravili a Medrol zabral..niekedy to trochu trva, zalezi aj, ake vysoke si tie hodnoty mala...ak chces napis, napisem ti ako sa mne upravili moje hodnoty, za aky cas..
AJOJTE;)
Kolko je nas tu tehuliek?🙂

@zuzzi18 držím prsty🙂 nám sa druhý cyklus podaril...a mame už 8 ročného🙂