KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@ancike01 ahoj,po akom čase si mohla ísť po prvom Ket na další?
@luckalatte genetické vysetrenie embrya 🐣😊
@qeelli to je mi luto. Ja mam AMH fajn (35rokovl, z 10 vajok, 8 oplodnili a 5 embryjok po predlzenej kultivacii (dalsie 3 tahali do 6.dna). No dva kety nevysli a mne sa nabalili diagnozy. Aj ste menili centrum, ci idete do toho isteho?
@timika1988 ja ked som sa chystala na 2 KET tak akurat uzavreli vsetko a isla som v maji. Ale po nevydarenom KeT mozes ist na druhy hned
@ancike01 dakujem.
Ono 7.12. Som bola na Ket,21.12. Krv - hcg 1142,
24.12. Som začala krvácať,utekala som k dr predpísal k amelgenu a estrogénu duphaston a magnesko.4.1. Uzv kde to uz dobre nevyzeralo,odber krvi kde hcg padlo na 12. Prvé baby mame ET uz ma mala 2 roky a 4m.chceli sme súrodenca no zial som on prišla.Len nechapem čím to je.Viem,ze nie som prvá ani posledná no v živote som si nemyslela,ze aj takéto budem prežívať.
@timika1988 za malicko. Ja som prvy Ket mala 15.1.2020 hcg som mala 874 pekne to rastlo. Ale potom sa mi objavilo spinenie 2x som utekala na pohotovost vsetko bolo ok. Doma som isla na toaletu a vsetko vyslo von. 2 ket sa neuchytilo,3 ket biochemicke. Teraz pojdem na 4 posledne 2 mrazaciky
@ancike01 uff,tiež si si prežila jak vidím.my mame ešte jedného mrazacika. Pre ET som mala vklad dvoch,ujalo sa jedno.Teraz som bola na prvý ket s jedným mrazacikom a ostal teda ešte jeden.Mali sme len 4 oplodnené vajicka zo 7.
@timika1988 ja som mala z 15 oplodnene 8. Mrazili sme ich po 2. Tak ze vzdy mi vkladali aj 2. Verim ze posledne embrijka budu bojovnici😊🍀✊
@michaela329 dakujem.10 vajok je super.Skoda,ze ja nemam ziadne zamrazene ale musim zase postupit stimulku odznova.Ideme do toho isteho centra.Doktorka nam poradila,ze najlepsie je pre nas asi darovane,ale chceme este skusit s mojimi.
@ancike01 drzim palce aj tebe nech sa podari!🙏 A kam chodíš do ktorého centra?
@timika1988 dakujem aj tebe podobne drzim palce🙏✊🍀 Ferticent-Ba
@ancike01 aj ja tam chodím ;) 🍀❤️
@timika1988 super aka nahoda tesim sa 🍀❤
@ancike01 @timika1988
Aj ja chodim do ferticentu
@ancike01 a teda neriesili ste priciny preco boli vklady neuspesne? ja uz mam po dvoch neuspesnych vkladoch, ET nic a KET biochemicke..medzi prvym a druhym sme este robili dalsiu diagnostiku, musela som upravit stitnu zlazu a odoberali mi vzorku na pritomnost NK buniek v maternici ale tie tam nemam, schudla som 8 kg a dalsi KET vysiel, aj ked len biochemicke ☹ neviem co teraz pred tretim vkladom..co este spravit
Ahojte pridávam sa aj ja po neúspešnom vklade 21.12.2020 nás to čaká zas koncom januára ...Kiež by sa nám všetkým prištastilo :/ tehotna som ešte nikdy nebola
@qeelli vsak ešte vyskúšate, uvidite. Niekedy stačí 1,ak to ma vyjst. A mne s mojimi problémami nemusi ani tych 5 stacit (teda uz 3). Ja sa ku vkladu dostanem okolo leta, na jesen asi. Kedy ideš do ďalšieho cyklu? Mne inac prof. Višňovský poradil na sone, ze ak mi to v tomto centre nevyjde, mam ho zmenit-cisto statisticky. Ze on si vsimol, ze to obvykle vyjde. A to vôbec nevie, kam chodim do CAR.

@luckalatte predimplantacna genetika asi vsak