icon

KET 2022

evita2176
3. jan 2022

Ahojte..
Ktora z vas ide v januari na Ket? Bola by som rada keby sa tu niekto najde co sa budeme navzajom podporovat.
🙂

evita2176
autor
8. jan 2022

@tinna1308 ahoj no ja mam mat v pondelok sono a podla toho sa ma rozhodnut ci a kedy bude Transfer. Je to nase posledne embryjko ...len sa dozvedam dnes ze muzov sef a kolegovci su pozitivny na kovid tak neviem co bude. Moj muz ide zajtra na test a ja asi tiez hbed s nim pojdem lebo sa necitim naozaj nejak najzdrvsie tak aby sme posledny pokus nepremrhali len tak ...:(
No ja som 1ivf stimulovala s gonalom a mala som 30 vajicok z toho 23 zrelych. Brala som femibion vit C,D,E kys listovu, a este jeden prasok co sa zaraba s vodou ale ja zijem v zahranici tak neviem ci sa da zohnat aj na svk. Skus vygooglit vola sa Proxeed. Je na podporu dozrievania vajicok a u muzov na kvalitu spermii. Mozno ti v lekarni ponuknu nieco podobne 🙏
No popravde ak uz teraz nemas nic na teste tak uz by asi aj moja nadej zhasla ;( je mi to luto:(

tinna1308
9. jan 2022

@evita2176 ahoj moja, tak držím palce nech manžel nie je pozitívny a ty tiež ok. Hlavne sa neuponahlajte, radšej počkať cyklus ako na rýchlo a so zlým zdravotným stavom . Veľmi držím palce. 🙏🙏🙏✊ posledné embryjko? Tak to musí vyjsť. Ja som mala posledné embryjko z 2 IVF a teraz už len znovu od znova.
Ale chodíš do repro na SR ak som správne pochopila?
Moc ti to prajem. Skúsim pozrieť ten prášok to by mohlo pomôcť na vajíčka a spermie, to potrebujeme 🙏
Myslím naTebs v pondelok a drzim palce aj ca sa zdravia a výsledkov týka . Daj mi potom vedieť , nech sa teším s tebou 😉

tinna1308
9. jan 2022

@evita2176 tento?

evita2176
autor
9. jan 2022

@tinna1308 ahoj dakujem velmi pekne. No veru tento mesiac to nedame :( cize cakat zas mesiac:(

Ano presne tento berie muz a ja v ruzovom ,ten je pre zeny.
Dakujem ti velmi pekne za podporu.
No my chodime do Brna do Heliosu.
🙂

kklaudia
9. jan 2022

Ahojte,tak ja po dlhej dobe som znova absolvovala KET 7.1. Teraz si pekne počkám ako dopadneme... som úplne neutrál, po 1 neúspešnom IVF a 2xKET to už ani nejak nejde extra prežívať.. hovoríme si, nech je tak ako má byť... 🙂 držím Vám všetkým palčeky 🙂

marta236
9. jan 2022

@kklaudia ahoj tak drzim palce, ja som bola 5.1. na KET, a dnes ma zacali boliet prsia a chodim casto mocit 🍀🍀🍀. To je moje 2 IVF, ET neuspesny a teraz bola vkladana 5 dnova blastocysta 😊

kklaudia
10. jan 2022

@marta236 ja necitim nic.

evita2176
autor
10. jan 2022

@kklaudia
@marta236
Ahojte velmi drzim palce nech sa coskoro mozeme tesit z vasich ciarok na teste. ✊✊🍀🍀 kedy planujete testovat??🤩

michaela567
10. jan 2022

@kklaudia Nevadí, ja keď som bola tehotná som tiež necítila nič, neskôr len vaječníky a pocit ako na ms 🙂 Držím prsty dámy, nech to vyjde 🍀

kklaudia
Autor odpoveď zmazal
kklaudia
10. jan 2022

@michaela567 dobrá správička 🙂 a Ďakujem 👏

kklaudia
10. jan 2022

@evita2176 ja rozmýšľam či si pôjdem kúpiť test vôbec...

michaela567
10. jan 2022

@kklaudia vydrzis ? tak to si dobrá, ja si stále vravím, že nebudem testovať a potom uz 6. deň testujem 😁

marta236
10. jan 2022

@evita2176 dnes je 5 den po vklade, tak este je skoro podla mna testovat. Aj ked po pravde ma velmi laka testovat 😀 ale este si pockam. 🙏🍀

marta236
10. jan 2022

@michaela567 ty si toez teraz po Et alebo po Ket?

kklaudia
10. jan 2022

@michaela567 ja by som to chcela dat 🙂 ale nvm ci vydrzim, ale preto som si nekupila test, lebo keby ho mam doma tak uz je zneuzity 🙂 🙂

michaela567
10. jan 2022

@kklaudia ja som mala doma naposledy 20 z činy, to bola testovacka, ale neodporúčam, majú malo farbiva a ukazovali taku slabú čiarku, že aj tak som nevedela na com som 😁

michaela567
10. jan 2022

@marta236 Ja som po MA v 9 tt na konci novembra a plánujem posledný 4. KET začiatkom februára pravdepodobne 🙂

evita2176
autor
10. jan 2022

@marta236 no ja som mala uz od 3dpk ciarku na teste 🤩🍀🍀 drzim velmi palce nech to tam je

kklaudia
10. jan 2022

Ja sa to pokúsim vydržať čo najdlhšie... určite to asi do 21 nedám, to už chcem ísť na kontrolu aby som vedela... a možno dovtedy aj dostanem menzes... ja sa čudujem dievčatá veľmi sama sebe, ale ja som naozaj tak v pohode, že vôbec neriešim...

marta236
10. jan 2022

@michaela567 tak drzim palceky vsetky 🍀🍀🍀🍀🍀,

marta236
10. jan 2022

@michaela567 ktore centrum v Ke navstevujes?

michaela567
10. jan 2022

@marta236 Ďakujem pekne 🥰 Chodím do Heliosu 🙂 a ty?

marta236
10. jan 2022

@michaela567 ja do splnu

michaela567
11. jan 2022

No baby, dnes ma lekár veľmi nepotešil. Poslal nás na genetiku, aj keď posledný 4. vklad budeme riešiť začiatkom februára, ale nech sa zároveň rieši aj genetika a pri ďalšom procese IVF nám odporúča aj genetiku embryii. Môj manžel ma vrodenú vadu a lekár dosť naznačoval, ze je dosť pravdepodobne, že je tam aj genetická vada. Zatiaľ si ani neviem predstaviť, že by sme museli riešiť darcovské vajíčka alebo darcovské spermie 😔

marta236
11. jan 2022

@michaela567 moja zlata, nemysli hned na darcovske spermie.... ak vas poslal na genetiku, tak chodte. Hematologiu mas spravenu?

evita2176
autor
11. jan 2022

@michaela567 ahoj neboj to este naozaj nemusi nic znamenat ✊ budeme verit ze je vsetko v poriadku! Hlavne nemysli hned na nic zle! Aj lekari sa mozu mylit!
My sme uz tiez rozmyslali veru aj nad darcovskymi vajickami keby sa stale nedari, ale matka je aj tak ta zena,ktora dieta porodi a vychova a tak isto by to bolo aj u vas. Vobec sa este mad tym nezamyslaj pokial to nemas iste! Len budes rozmyslat a trapit sa a to teda teraz vobec nepotrebujes!

michaela567
11. jan 2022

@evita2176 @marta236 ďakujem dievčatá za podporu 🥰 Hematologiu mam urobenú, všetko je v poriadku, aj reprodukčnú imunologiu uz som absolvovala, všetko u mna šľape jak hodinky. Len manžel ma zlu morfológiu spermií, zo vzoriek 400 nebola ani jedna dobrá, preto sme išli do IVF.. teraz odporúčajú genetiku, lebo sa im to nepozdava. Nechcem bezhlavo robiť vklady, keď vždy je sklamanie, tak asi dame urobiť aj genetiku ďalším embryam z nového cyklu.

anika02
12. jan 2022

@marta236 ahoj, aj ja chodím do splnu 😊

marta236
12. jan 2022

@anika02 uz mas ET alebo KET?