KET 2022
Ahojte..
Ktora z vas ide v januari na Ket? Bola by som rada keby sa tu niekto najde co sa budeme navzajom podporovat.
🙂
@kristin707 no asi skusim Test
Kto by vydrzal na krv??🤣🤣 len mam este cassom len 5dpt 🤷♀️
@evita2176 tak táto sprava ma veľmi mrzí 😔
My sme tiež 2x nič až na 3 i keď s intralipidmi ale zadarilo sa
Teba posielali niekam, či len si bola 3x na ket a zo zdravotného hľadiska je všetko okej?
Držím palčeky aby to na další krát sa podarilo ❤️❤️❤️
@kristin707
@katulka94
Dakujem dievcata ste zlate😘 no my mame vysetrene vsetko a vsetko ze je v poriadku. Tak nevieme preco sa nechyta a nevydrzi :(
A vy ako dievcata?? Ako sa dari??
@katulka94 ajoooj tak ako si dopadla na krvi? 🤩
@kristin707 ahooj, hcg 2000 tak čakám na sono čo z toho bude a veľmi dúfam že vsstko bude v poriadku ✊🏽
@kristin707 už si mala sono? Nepamatas si aké hcg si mala na krvi? 🙏🏽
@katulka94 no takže sa podarilo ježiš tak sa teším 👍🏻
Ja som mala niečo okolo 700 už si presne nepamätám ako som to sem udávala 😂
Tak ja za pár dní už ťahám 7 mesiac😊
A prvé sono mi robili na klinike v 7 týždni tuším 😊
@kristin707 anooo 😍 ešte sa len tak potichucku teším kým som nebola na sono ale je to super pocit 😍 aj ja idem teraz v piatok na sono to budem začínať 7 tt tak snáď už uvidim srdiečko ✊🏽💛
Wau že 7 mesiac tebe sa to už blíži, aké máš zatiaľ tehotenstvo ? A čakáte 👦🏽 Alebo 👧🏽?
@katulka94 treba treba, my sme sa tešili tiež veľmi dlho po tichu, čakala som až na genetické testy a tým že sme IVF som to nemala ani za potrebu nejak vytrubovať do sveta 🙊
Hej hej tiež sa smejem ako to rýchlo ide ❤️😂
Zatiaľ je to všetko okej, až na tie bašávle okolo toho ale tak zvládli sme, injekcie, infúzie , lieky a veci okolo a toto mi to tehotenstvo tak spestrilo dosť 😂
A teda je veľká sranda tie kilá 😂 začínala som 55.5 cca a som už pekne na 67 pomaly 😂 ale k výške 182 je to aj tak dosť pohode 😂
Kým nie som na rizikovom a neležím je to všetko oukej 💪🏻
@kristin707 to si s kg na tom ešte veľmi dobre ☝🏽😄 ja som pri prvom pribrala zo 49 na 72kg 😂 nebola to sranda vôbec 😂 a teraz sa plánujem veľmi držať 😄🙏🏽
Ahojte, ktorá ide tento mesiac na Ket?

@evita2176 ja som dnes 7 deň po KET a už mám Jemnu čiarku tak budem dúfať že bude silnieť 🙏🏽😊