KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@lechmanova skore uzdravenie, antb by nemali ublizit..babatko uz ma vsetko..tiez sa bojim, ze ochorie...
Vcera som nafasovala aj glukomer, schudla som 1kg, tak za celu tehotnost mam do 27tt + 3.4kg
Rano mam mat glukozu do 5.3 a dnes som mala 5.7
Ďakujem dievčatá vidím že to stou cukrovkou nie je sranda.Som zvedavá aké budú moje výsledky.
Dievčatá, prajem Vám požehnané vianočné sviatky v kruhu rodiny. Nech nám bábätká v brušku pekne rastú a nech sú zdravé! ❤️
@jujulip dakujem, krasne o rok budu vianoce s drobcami veselsie.. velmi sa na to tesim..
Baby zelam Vam krasne a vesele Vianoce 🎄🎄🎄 ja ten svoj najkrajsi darcek nesim v sebe ❤❤❤
Ja síce oneskorene dievčatá ale takisto krásne a požehnané sviatky a zdravíčka a áno na druhý rok to bude už zas o niečom inom 🌲
Ahojte dievčatá, ako sa máte? Ja celkom fajn,malý rastie ako z vody, chodím už ako tučniak, na WC som každú minútu ale ináč je to dobré. Snažím sa oddychovať, potrebujem aby ešte mesiac počkal 😁 ( študujem VŠ, potrebujem poodovzdávať veci), po 1.marci nech si už príde kedykoľvek😉.
Ahojte, ja som zlizla teh. cukrovku..pribrala som 7kg ale tiez mam dost, v noci trpnu ruky, ktore mam rano opuchnute vecer opuchnute nohy..placenta vpredu ale neprekryva krcok, tak rodim prirodzene..ja by som prijala porod uz aj posledny februarovy tyzden..vratili sa mi aj teh nevolnosti byva mi na vracanie, nastastie nevraciam..pripravene uz mam vsetko, rodit budem v nemocnici Bory..
@marhulka2022 ja som pribrala zatiaľ 9 kíl, nerada by som ešte nabrala, ale zrejme sa tomu nevyhnem..aj ja už mám všetko pripravené, už to môže ozaj kedykoľvek prist🙈
@jujulip mne uz tvrdne aj brusko resp. Podbrusko..
@jujulip uvidime kedy nas to chyti z tejto nasej trojice ktora pojdeme prva..
@marhulka2022 tiež som zvedavá, ktorá sa ako prvá pochváli. Aj mne tvrdne, a malý sa už tak vypučuje že sa mi urobí veľká hrča na bruchu, veľa miesta tam už nemá..
Ahojte ja sa mám celkom dobre no mala som také zle obdobie mamkine zdravie ma potrápilo bolo to dosť vážne takže veľa som si aj poplakala😔teraz týždeň mi začali veľmi pichnúť nohy . Včera na kontrole mi dr oznámil že maličký má nejaké širšie tenké črievko ale že sa to môže ešte upraviť dúfam že to tak bude lebo doteraz bolo všetko v poriadku.Ja idem cisárskym všetko už mám pobalene v kufri beriem taký malý no neviem to tam všetko narvať lebo chcem si tam brať aj odsavačku fľašu ktomu pre prípad . už len plienky a tieto veci majú svoj objem.
@marhulka2022 takže sa rozhodli že prirodzene odrodiš?no je to pre bábätko najlepšie určite.
@lechmanova hematolohicka je za sekciu, co som bola na konzultacii mimo Borov kam idem rodit aj tam navrhuju sekciu, bory tlacia na prirodzeny porod.tak neviem ako sa rozhodnut.
Ty preco ides sekciou??
Maminkineho zdravia mi je luto, snad je uz lepsie.. malicky bude s crievkom tiez ok ved ste plesli screeningami to by sa asi naslo nieco skorej.
@marhulka2022 môžem sa opýtať, preco je hematologicka za sekciu? Mne pred mesiacom navysovali clexan z 0,2 na 0,4..
@marhulka2022 sekcia preto lebo aj predošlé som rodila sekciou, ževraj aj kôli veku ,a malí je KP zadočkom dole.
Tie črievka má zarazili lebo ten istý doktor pred dvoma týždňami mi robil prietoky na rizikovke a že všetko bolo ok.Myslite že som mohla dačo zjesť a sa to tak prejavilo?a som si farbila vlasy či to nepoškodilo.
Aj mne hematologička zvyšovala clexan z 0,4 na 0,6
Ešte sa chcem spýtať koľko vażia vaši drobčekovia môj trpaslík má 1990gr .
@lechmanova no min tyzden 33+1 mala vazila 2451..ale je vacsia o 8 dni pre cukrovku.
Urcite s tym faebenie vlasov nema nic spolocne. Podla mna nejaky tien na sono, uvidis vsetko bude dobre..
@marhulka2022 tak to je krásna váha 🙂 a nôžky nepuchnú? Mne puchnú a spodný tlak sa mi začína zvyšovať ta sa bojím či to ustrehnem lebo mi vraveli že keď budem mať tlak na 140/90 hneď musím na príjem
@lechmanova tiez mam v papieroch ze tlak spodny nad 85 nasadit decapeptyl ci ako sa to vola..
Trnu mi ruky v noci rano ich mam opuchnute vecer mam spuchnute nohy..
Ja sa chystám tiež na farbenie nech vyzerám ako človek v nemocnici, to s tým nemá nič podľa mňa..môj mal na poslednej poradni 2 týždne dozadu okolo 2000g, takže už tiež môže mať cez 2400g..
Ja od cias zacatia ivf som prestala vlasy farbit a bude tomu teraz 2 roky..konecne mam svoje a som rada, ze uz nefarbim..
Dievčatá ja som druhý deň v nemocnici asi som spanikárila ma chytili v noci strašne menštruáčne bolesti a zimnica tak som sa zľakla a sme prišli.Tlak sa mi zvyšuje pri námahe v kľude keď som je to ok Dneska mi povedia výsledky z 24hod.moču keď budú dobré tak idem domov a budem aspoň v kľude že je všetko v poriadku
@lechmanova dúfam, že bude všetko v poriadku, drž sa! 💗
@lechmanova drz sa, este chvilu nech malicky vydrzi..mne zacina skakat tlak, nie to ze mam cukrovku teraz aj tlak.
Dnes spodny okolo 127/87
Vo stvrtok poradna tak uvidim co povie dr.
@jujulip ďakujem výsledky sú v poriadku len ma nemá kto prepustiť domov takže až zajtra
@marhulka2022 no zvyšuje sa aj tebe ale ešte je v poriadku je ,ja tu mám dobrý tlak aj výsledky zbytočne som spanikárila.
Dievčatá, chce sa vás opýtať, vy cvičíte s aniballom? Ja nie a neviem ci mam začať.. Nechce sa mi do toho, príde mi to neprirodzene ale rada by som vedela aj názor iných..

@lechmanova prajem skoré uzdravenie🙏