KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@marhulka2022 lieky mám brať naďalej tak ako doteraz
Hcg 1706 progesteron mi nerobili
@lechmanova do ktoreho CAR chodis? Nie do Gyncare? Lebo ja tiez mam 24.7 ist a idem k inej lebo moja ma dovolenku 😂
@butterflyeffect áno do gyncare v KE 😁 Chodím k docentke Topercerovej
@lechmanova tiez sa mam objednat na uzv 24.7.2023 a navysili mi progesteron 2x denne picham 2x denne vkladam
@butterflyeffect krasne hcg...
@lechmanova aj ja k nej 😂
@butterflyeffect no super takže je šikulka podľa toho❤️
@lechmanova ja som sla do gyncare prave kvoli nej, lebo mi ju odporucala moja gynekologicka ze ona je topka v tejto oblasti.
@butterflyeffect ja som ju poznala už dávnejšie chcela som dr.Hermana no ten nie je momentálne k dispozícii tak som si vybrala ju keďže má mnohoročné skúsenosti a má vynikajúce výsledky.
@lechmanova ja som bola v októbri u Dr. Hermana, hneď na to začal pracovať len na polovičný úväzok a podla mňa on už sa chystá do dôchodku. Ja som veľmi k nemu chcela ísť, ale z výsledku som bola sklamaná. Zle mi nastavil stimuláciu, nemala som kvalitné vajíčka, ledva niečo odobrali. Manželovi predpisal na pol roka hormonálne injekcie na zlepšenie spermiogramu, ale absolútne nepomohlo, dokonca výsledky boli oveľa horšie.. Takže to je moja skúsenosť.
@lechmanova keď sa na to spätne pozriem, mám dojem, že robil na nás svoje experimenty. Mne počas stimulácie predpísal mužskú viagru, a manželovi odporučil dat si pichat testosterón. Ked pán doktor Hlatký videl rapídne zhoršujúce sa manželove vysledky, okamžite kázal prestať s podávaním testosterónu. Vysvetlil nám, že ak je podávaný injekčne, môže to zastaviť tvorbu spermií, keďže podmozgova žľaza akoby "zlenivie" ale to pan doktor Herman mohol vedieť...Nakoniec sme boli odkázaný darcovské spermie.
@jujulip No tiež som inému chodila dlho nikdy sa nezadarilo potom som si dala 7rokov pauzy dovtedy sa medicína akokeby posunula a mne sa pri ňom zadarila dcérka tak len kôli tomu som chcela jeho nech ide tým istým postupom ale p.dr.Topercerova povedala že ideme v prirodzenom cykle lebo ževraj je to pre vývoj bábätka lepšie neverila som že sa to podarí a dali sme to .
Tak to mi je ľúto že takto dr.Herman Vám skomplikoval zdravie . 😔
@lechmanova nemám na neho ťažké srdce, viem že veľa ľuďom pomohol, ale nám nie.
Dievčatká, tak dnes oficiálne 15. deň dpt a hcg 3900 😍
Ahojte, ako sa citite?? Mna pobolievaju krize, prsia mam obrovske a trocha aj podbrusko citim.
@ ja necítim nič zatiaľ🤷♀️. Len cez deň si pospím..
@jujulip gratulujem tak to je teda číslo ☺️
@jujulip waaau to uz je ake cislo ☺️
@marhulka2022 ja som stale unavena spala by som stale, mam citlive uz od zaciatku stimulacie, teraz prave ze je to lepsie, aj pichanie vo vajecnikoch je uz menej intenzivne… ale ta unava v kombinacii s tym teplom… na druhej strane ai hovorim esteze to teplo nebudem musiet znasat s velkym bruchom 🤪
@butterflyeffect presne tak cez zimu pod bundou aspon sa nebudeme parit..
Baby myslite, ze je to normalne ze ma bolia krize a podbrusko? Podbrusko menej ale krize su extrem..Zacinam sa uz bat. V januari ked ma takto bolelo, tak to dopadlo spontany potratom. Uplne sa bojim hrozne..
@marhulka2022 neviem skús sa informovať v centre.Mňa kríže vôbec nebolia.Ja som včera ráno mala ako keby sa mi mala spustiť menštruácia dneska nič a v noci som vôbec nespala.Ale niekde píšu že aj kríže môžu bolieť ale neviem ako veľmi.
@lechmanova vraj nespavost je z progesteronu..neviem ci beries..idem napisat dr
Ja zase stresujem, že necítim nič, či sa to nejako nezastavilo. Raz za deň má chytí akoby kŕč v podbručku kratučky, kríze ma už nebolia ani prsia.
@marhulka2022 prolutex aj amelgen je progesterón však?
@lechmanova ano presne tak...
@jujulip presne aj ja nic neboli nepicha, iba sem tam a ja tiez cisto stres ze ako vydrzim do sona-hrozne nevediet ci je vsetko ok
@butterflyeffect nebojte nic o 10 dni uz budeme vediet vysledky sona.. to zbehne co by dup 😁