KET 26.6.2023
Ahojte, mate niektora vklad 26.6.2023? Bude to nas 7 vklad...
@marhulka2022 ale je zaujímavé že sme mali v ten istý deň vklad a sme v inom "dni"..
@butterflyeffect aha, ja som myslela ze si bola...ešte nie je nič stratené, musíš sa držať...👌Verím, že to dobre dopadne.
@marhulka2022 urcite dam vediet, aj ked sa uz zmierujem s najhorsim… myslim ze bude mimomaternicove… ak ano, som rozhodnuta dat si prec aj druhy vajcovod(jeden mi odstranili pred rokom) nech sa uz take nestane
@jujulip mozno je to tym kolko dnove embryo vkladaju🤷🏻♀️
@jujulip kedy si mala poslednu ms? Ja 8.6 vklad na 19 den..podla ms som 6+5 a sono vyratalo dnes uz teda 6+2 podla velkosti plodu..
Aspon ja tomu tak chapem..
@marhulka2022 ja som mala 9.6.
@jujulip mne dr.včera povedala že som 6/5tt tiež.A menštruciu som mala 31.5 .
@butterflyeffect chcem sa spýtať či si si dávala lepidlo pri vklade ževraj by malo zabránit žeby sa embryjko dostalo mimo maternice .Ale to som až po vklade zistila na čo je to dobré.Ja som si dala ale len ztoho dôvodu že to bol môj posledný vklad
@lechmanova nie nedavali, embryologicka nam povedala ze je to vlastne len kyselina listova s niecim nepamatam s cim- ale ze ta hlavna zlozka je vlastne kyselina listova a ze sance s embryoglue su o len 5% vyssie
Ahojte kocky tak som bola rano na sono-vraj to vyzera na skory potrat nasla doktorka len nejake male machulky v maternici-zrejme skolabovany gestacny vak, mimomaternice nic nenasla, vylucila mimomaternicove tehotensto(co mi odlahlo). Mam vysadit lieky a cakat ci sa nerozkrvacam do pondelka, ak nie tak cistenie… co ma ale zarazilo ked mi volali potom este vysledky z dnesneho hcg-tak stuplo, na 4840-jasne je ze to nie je prosperujuce tehotenstvo ale nemalo by hcg klesat ak sa jedna o potrat? Uprimne radsej by som bola ak by to bol ten spontatny potrat ako mimomaternicove…
@butterflyeffect ahoj, tak o tom to som este nikdy nepocula a to som zazila MA, spontany potrat a biochemicke..
Co ti povedali preco stuplo hcg??
Nemala by si sa dat este niekde inde vysetrit myslim sono..
@marhulka2022 ahoj ja keď som mala mimomaternicové tiež na sone nič nevideli a hcg stúpalo preto som ležala v nemocnici a ma sledovali až nejak na tretí deň niečo našli a vtedy mi odstránili vajcovod.
. Takže tak ako marhuľka ti odporúča skús možno inde zájsť na sono 😔
@marhulka2022 povedali len ze sa drzime povodneho planu ze ked sa mi krvacanie nespusti do pondelka tak v pondelok mam prist
@butterflyeffect ja takú skúsenosť nemám, takže ja som rovnako zmätená ako ty.. Logicky by to hcg malo klesať, ale zrejme tam je ešte niečo, čo to produkuje..
Ahojte, ako vam je dievcata?? Ja som trocha v noci zaspinila na hnedo. Hrozne sa bojim.. nevolnosti so zaludkom na vode ale pri pravidelnom stravovani sa to da zvladnut..endokrinologicka mi predpisala lieky mam hranicne vysledky Euthyrox 25, tak snad bude dobre
@marhulka ahoj, ja sa cítim celkom ok, len ten hlad a chute sú šialené..proste ja na nič nemyslím len na jedlo a čo kde zakusnem, aby som nebola hladná.. Môj gynekológ má dovolenku, takže až budúci týždeň sa k nemu prvýkrat dostanem. Včera som bola na hemato, clexan zatiaľ pichám do 18 týždňa. K čomu je ten liek od endokrinogičky? Neboj sa, buď v klude...špinenie v tehu je normálne.
Dievčatá ja mám pocit že u mňa tehotenstvo skončilo ja som asi tri dni mala také že ráno som hneď zvracala keď som pocítila hlad hneď mi prišlo zle , takže vkuse som tiež niečo jedla aby mi nebolo zle v noci som zmenila polohu a hneď na zvracanie a dneska už vôbec nič aj v noci som spala po dlhej dobe tak hlboko .😔
@lechmanova to je možné, že len tak skončí tehotenstvo z ničoho nič bez bolestí a krvácania? Čosi..asi len máš horšie a lepšie dni. Ja tiež sa jeden deň cítim pod psa a na druhý deň behám a lietam.
@lechmanova presne tak ako pise @jujulip raz je lepsie raz horsie..aj mne je dnes celkom fajn
Len sa mi chce spat..
@jujulip neviem, ze som mala hranicne hodnoty stitnej tak mi volala, ze mi predpisuje lieky rano nalacno zapit len vodou hofinu pred jedlom.
Moja gynekologicka ma dov a objednali ma az na 30.7, tak som povedala ze v ziadnom pripade na to si ja suktomne crnrrum neplatim, ze potrebujem kontrolu skorej.tak mi v pondelok budu volat za skorsi termin som zvedava...
@jujulip možné je už som si to zažila.A tým že berieme lieky tak to krvácanie sa nespustí hneď.Bodaj by bolo tak ako hovoríš ale už mi nie je zle aj keď nič nezjem . Úplne všetko sa vytratilo.
@ @lechmanova to len dnes sa tak cítiš?
@jujulip áno len dneska tak uvidíme v stredu mám kontrolu.
Dievčatá sa chcem spýtať pri poslednej návšteve vám pomenili dávkovanie liekov?zaujíma ma estrofen.Ja som brávala lenzzeto po ultrazvuku mi kázali už len tri dni a vysadiť tak neviem či to nebolo skoro.
@ @lechmanova ja neberiem estrofen len progesteron, nemenili mi nič.. Dnes doslova ťahám nohy za sebou, nevládzem že nič.
@ @lechmanova ty sa ako cítiš?
@jujulip Ďakujem za info joj tak dá to zabrať veru.Lebo uvažujem že odkedy som znižila dávku no včera som si už nemala ani dávať to lenzetto tak mi zmizli tehotenské príznaky . Neže by mi to chýbalo lebo takto sa cítim lepšie no len sa bojím či je všetko v poriadku
@lechmanova niečo na to asi bude, že keď si to vysadila, tak vymyzli príznaky..
Ahojte, ako sa mate co nove??
@marhulka2022 ahoj, ja nemám nič nové, momentálne "prežívam z dňa na deň" 😉. Som unavená a nič sa mi nechce. Zajtra idem k doktorovi, konečne mu končí dovo, dúfam že ma zoberie aj bez objednania. Ty ako?

@jujulip nebola som dnes, len mi volali