icon

KET - apríl 2023

susan12345
20. mar 2023

Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪

katuskamala1
11. apr 2023

@susana0305 za malicko. Este mate mrazacikov?

susana0305
11. apr 2023

@katuskamala1 áno posledné, tej istej kvality, hatschujuca blastocysta. vraj super. ako toto. a potom už nic

katuskamala1
11. apr 2023

@susana0305 super,tak este jedno caka .to najlepsie nakoniec 🙂

susana0305
11. apr 2023

@katuskamala1 ak mám povedať pravdu, rak už tomu neverím, vôbec. ale tak nie všetci musia mať deti aj keď my si to nevieme predstaviť. Ja som z toho úplne mimo

susana0305
11. apr 2023

@katuskamala1 kati ešte otázka ten test s citlivostou 10 už by nemal zachytiť tu hodnotu 5,9 však?

katuskamala1
11. apr 2023

@susana0305 tvoje pocity beznadeje su uplne normalne.. potrva kusok kym sa otrasiete a zacnete verit a potom do toho pojdete zasa..

Ci zachyti ?neviem..mozno malinko..

darling111
11. apr 2023

@susana0305 test 10kovy mne osobne zachytil uz hodnotu hcg 3 ....ked mi meskala 1 den menstruacia a krv bola pozit len na 3 ...do 2 dni mi nabehla menstruacia , dr. To nazvala ako biochemicke tehotenstvo. A mala som uz na 10kovom tesne svetlu ruzovu ciarocku.

marhulka2022
11. apr 2023

@susana0305 ahoj, takze biochemicke.. idete do dalsieho vkladu hned? Po biochemickom sa vraj rychlejsie uchyti som citala..ja som mala v12/22 biochemicke a v 1/23 sa uchytilono v 5ttspontany potrat.
Dnes 5 dni pred vkladom sliznica 12 mm..

susana0305
11. apr 2023

@darling111 baby aj tak premýšľam úspešnosť vkladu je okolo 40% ja som vždy myslela ze to je viac. ja ani neviem co robiť. osobne si myslím ze nám to nie je súdené

susana0305
11. apr 2023

@marhulka2022 ja ani neviem co robiť, mame posledné embryo tak neviem ci to hneď risknut alebo co.

mariannasazvala
11. apr 2023

@fionka1711 jejooo my máme o 13:00 v Brne 😉

marhulka2022
11. apr 2023

@susana0305 neopustaj sahlavne viemze to je tazke, mam to sama tiez kopec za sebou.. mas vsetky vysetrenia porobene? Reproimunologia,hematologia endokrinologia??

susana0305
11. apr 2023

@marhulka2022 práveže nie. nič také nám nerobili. vôbec ani to nik nemavrhol

susana0305
11. apr 2023

tak teraz poslali výsledky. možno to niekomu pomôže porovnať alebo neviem.

marhulka2022
11. apr 2023

@susana0305 nechod do dalsie vkladu bez toho, daj si to porobit..ja by som si urcite pytala odporucenie na tieto vysetrenia.

susana0305
11. apr 2023

@marhulka2022 opýtam sa ich určite. ďakujem za radu moc.

marhulka2022
11. apr 2023

@susana0305 drzim palce...

susana0305
11. apr 2023

Ďakujem baby, a držím silno palce ostatným aby vám to dobre dopadlo a tešili sa z tehulkovania ❤️

stelush
11. apr 2023

@susana0305 ono tie hodnoty hcg su vlastne zostatkove. V moci ti ich telo este drzi tak spravi ciarku. Realne to hcg bolo vyssie ale postupne sa znizuje az do nuly. Takze za to tak malinka hodnota. Prezila som to polroka dozadu. Neviem kolky si mala transfer, ale napr. spominanu imunologiu robia zvycajne az po tretom nepodarenom pokuse. Ale samozrejme vies sa na to spytat a spravia ti ju podla mna. Urcite by som sla do toho. Bude to ale na dlhsie. Musela som cakat 2 mesiace kym sa precisti organizmus a potom som cakala dalsie 2 mesiace po tom zakroku. Inak imunologia sa robi troma sposobmi, iba z krvi, odberom vzorky z maternice bez narkozy a potom v celkovej anesteze cca 10-15 minutovej. Je to rychlovka a bezbolestna 🙂 urcite by som si to dala spravit pokial mas posledneho mrazacika. Mne to robili po prvom nepodarenom uz, lebo to lekarke neslo do hlavy preco bolo biochemicke ked mam vsetko ok. Ale aj z imunologie vyslo vsetko ok 🤷🏻‍♀️ a teraz cakam na druhu ciarku, som 8 den po.... Kazdopadne mrzi ma tvoja situacia ale hlavu hore, ono sa to podari 🙂 treba len verit 🙂

katuskamala1
11. apr 2023

Inak. Ja som mala ET uspesny,a potom 2x KET neuspesny. Sla som teda na nove ivf a ziadne vysetrenua mimo car som neabsolvovala,iba aom si davala dokopy imunitu lebo som bola casto chora. Ale robili mi v car ster z maternice (nie z krcka)nakoniec bez narkozy som to dala. Tam mi prisli na disfuknciu zlteho telieska,ktore len liekmi napravili pocas stimulacie a ET bol uspesny. (Spomeniem ale ze my sme mali oficialne problem u partnerA).ALE riesili sme to velmi po duchovnej stranke. Kamoska mi roky robi robi numerku a astrologiu tak som ju pocuvala pri tom druhom ivf ze kedy je na to spravny cas a predtym riesila to co mi ona radila (pracovala som na svojej karme,a tie veci okolo toho).

miskam333
11. apr 2023

@susana0305 viem že je to ťažké a vždy neúspech sklame ale čo pre tie naše budúce deti neurobíme 😊veriť treba vždy ..ja som sa už tiez vzdala toľko krát že to neviem spočítať ale vstala som na nohy a ide sa... však to za to stojí 🙏poplač si alebo rob to čo si telo pýta a dostan to zo seba von 🙏
U mňa to zatiaľ tiež vyzerá negatívne ...to mám 25 rokov 4 ivf zasebou a toto je siedmy vklad ..ku tomu dva potraty a pri oboch som takmer prišla o život ..boli chvíle kedy sa to dalo a chvíle kedy som myslela že končím a že sa už ani nechcem zobudiť ..pomohla psychologická ktorá sa zaoberá týmto čo riešime my a od vtedy sa mi žije a dýcha lepšie 🙏 a to bolo presne po prvom ivf a po 3 neúspešných vkladoch a niesla som to horšie ako to čo nasledovalo potom a neviem čo by bolo a kde by som skončila keby sa jej neozvem ..... Ak budeš cítiť ja ti ju kľudne pošlem a ak cítiš že to nepotrebuješ to je taktiež v poriadku 🙏 určite vyšetrí reproimuno,hematologiu a genetiku paru ..dva vklady sú ešte síce v rámci normy že nevyšli ale ľahšie sa pôjde do ďalšieho vkladu keď budete vedieť že je všetko podchytené a ďalší problém nemáte ...držím moc palce 🙏ja ešte čakám čo bude ďalšie dni ale už uvažujem aj nad darcovskym embryjkom ...do piateho ivf ktoré netušíme ako by zas dopadlo tak ani nie že sa mi nechce ale popravde tie financie 😕 už sme do toho dali určite cez 15 tisíc a dite nikde 🤷🏻‍♀️

darling111
12. apr 2023

@susan12345 ahoj 😊 no ako sa citis? Testom odolavas? 🫣😅 ja som dnes bola na svojom 1.IVF 🙏 kedy mas ober krvi?

darling111
12. apr 2023

@1samer11 @juliasleziakova baby ahojte, vy ste mali vklady uz zaciatkom aprila, ako sa citite? Boli ste uz na krv?

susan12345
autor
12. apr 2023

@darling111 ahoj hehe testom zatiaľ úspešne odolávam 🫣momentálne som v jednom kolotoči začína svadobná sezona a to znamená veľa veľa koláčov takže ani po sviatkoch nemám čas na to nejak myslieť
Dnes trošku spinim, aaa brucho je citlivé a ubolené, verím že všetko sú to dobre znaky, pri prvom vklade som takéto nemala
Ty sa máš ako ?

susan12345
autor
12. apr 2023

@darling111 a krv mám presne o týždeň 19.4, vydrzim bez testu a urobím asi až keď prídem z krvi domov

juliasleziakova
12. apr 2023

@darling111 ahojky ďakujem za spýtanie 🙂 cítim sa fajn, žiadne náznaky nemám neviem či to je dobré alebo zlé, testujem sa ako trúba od 4dpt 😂😂😂 nevydržala som, pomaličky testy tmavnu .. 🙂 mala som tu od kočky z MK nejake testy netuším odkial su ani značku no tak tam úplne slabulinke akoby nič, kúpila som druhý tam uz pekná čiarka tak neviem čo si mám myslieť ;) v piatok mám dostať podľa všetkého mš Chcem si urobit digitálny čo mi ukáže a v pondelok 17.4 idem na krv .. 🙂

darling111
12. apr 2023

@juliasleziakova juuuuj velmi drzim pršteky 🙏👌 tak vyzera to nádejne 😊 verim, ze to dopadne dobre 😉 uz tu potrebujeme aj dobre spravy a rada si citam aj tie dobre nech sa clovek naladi pozitivne 🥰

darling111
12. apr 2023

@susan12345 no ja som velmi zvedava , ked nezabudnes napis vysledok 🙏 ale verim,ze to dopadne dobre,musi 🥰 a ja dnes tak o 13h som mala vklad, 30min som si polezala a som doma a prevazne lezim, kus som bola aspon na dvore so psami...
Boze ja teraz vyzniem jak uplny debil 🫣 ale ehm...nebali ste sa baby zeby to skor ako sa zahryzne tak este v ten den alebo na druhy to proste vsetko vyjde von? 🤣 ja viem,akoze blbost ale tak sa bojim ...lebo pri IUI este v ten vecer pri sprchovani zo mna vsetko vyslo - vypadlo von 😭

susan12345
autor
12. apr 2023

@darling111 myslela som dnes na teba že ako to prezivas 🙏😇 a ver mi necit sa blbo mne to prebehlo hlavou pri prvom aj pri druhom vklade 🫣
Hlavne teraz buď v kľude, ono je ťažké na to nemyslieť ale skús čo najmenej, ja dnes 6dpt a cítim brucho pichanie, ale cez sviatky som fakt nestíhala to nejako vnímať

juliasleziakova
12. apr 2023

@darling111 Popravde sa človek aj bojí tešiť už.. 🙂 ale treba myslieť pozitívne 😍.. A neboj ani ty mať čistú myseľ treba 🍀🤗