icon

KET - apríl 2023

susan12345
20. mar 2023

Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪

susana0305
2. apr 2023

@katuskamala1 Ďakujem urobím tak .

katuskamala1
2. apr 2023

@susana0305 no ved i to je hormon navyse co inak meberie zena..

susana0305
2. apr 2023

@katuskamala1 áno to je pravda. Baby ďakujem vám.

katuskamala1
2. apr 2023

@susana0305 budem netrpezliva s tebou🙂. Teraz pohladkaj brusko a bublinke povedz ze nech sa poriadne zahrizne 🙂

susana0305
2. apr 2023

som vďačná za vás, že viete takto podržať, ha som mala už paniku. aj keď obavy mam stále.

susana0305
2. apr 2023

@katuskamala1 Katuška ďakujem ❤️

katuskamala1
2. apr 2023

@susana0305 za nic za nic.. ja to uz mam za sebou.uspesne vdaka Bohu .ale navzdy ostanem srdcom so zenami bojovnickami ivfčami... a silno drzat vam vsetkym palce

susana0305
2. apr 2023

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

miskam333
2. apr 2023

@susana0305 nie je sa za čo hanbiť veď sme ženy je to normálne 🙏 určite urob aj iné značky testov aj keď ten duch vyzerá byť pekný .Vyskúšaj a daj vedieť 😊 Toto nemusí nič znamenať ani ako špinenie by som to nenazvala tak sa nemusíš báť 😊Poprípade ak budú testy pozitívne a ty sa budeš naďalej bať neboj sa zavolať do car😊

susana0305
3. apr 2023

Dievčatá dobre rano, robila som ráno test teda dva a tie dva vrchné su z dnešného rána. Baby myslite ze tie testy silneju? a ten kazetový je takýto. co si o tom myslite?

katuskamala1
3. apr 2023

@susana0305 odpoved predsa poznas 🙂🙂🙂 opatrne sa tes a ja opatrne blahozelam 🙂 Teraz si pekne prilep testik na papier a napis datum,o 2 dni rovnaky test zopakuj v rovnakom case a uvidis rozdiel. Hcg stupa kazde 2dni to isto vies,preto ked porovnavas testy po dni tak tam je slabunky rozdiel. Po 2dnoch budes vidiet pekne. Dolezita je ale samozrejme krv,to si este pockas vsak.. viem,ze mas strach,no toho sa uz nikdy nezbavis ver mi 🙂 strach aby sa ujalo ,aby bolo srdiecko,aby bolo po 1 trimestri,aby som donosila,aby som v zdravi porodila,a potom ani nehovorim :D Len sa musis naucit doverovat a verit. Stresom uskodis sebe i babatku. Prajem vela viery,pokoja a zdravia 🙂

susana0305
3. apr 2023

@katuskamala1 ty si tak úžasný človek Kati, ďakujem. veru stres je to je teda poriadny. Zajtra nebudem testovať, urobím test až na zelený štvrtok snáď bude šťastným pre nás. Ďakujem za podporu.

katuskamala1
3. apr 2023

@susana0305 juj aka pochvala :D dakujem :D za malicko. Moc moc ti drzim palce!

sasenka6
3. apr 2023

@miskam333 áno, vlastne dva sme mali úspešne 🙂 ja som mala z oboch ivf veľmi ťažký ohss tak mna by nenahovoril už nikto 🥹 ale keby lepšie znášam hormóny, tak by som tvrdila iné samozrejme. Ja aj kety mávam v nativnom cykle. Väčšinou len s ovitrelle. Skúšala si aj embryoglue alebo asist hatching?

darling111
3. apr 2023

Dievčatá, mam predpokladaný vklad KET 12.4. Je to môj prvý, a rozmýšľam ci si dat embryoglue ci nie...dnes som bola u Dr. V CAR a vraj to zvýši % úspešnosti len do 5% ....mate s tým niektorá skúsenosť príp.idete do toho? Ďakujem

katuskamala1
3. apr 2023

@darling111 3r dozadu ked sme mali vklad som sa tak sukromne pytala myslim embryologicky ci mam a ona tak len mierne zakyvala hlavou a zatvarila sa ze nie.. ze je to asi len tahanie penazi som pochopila. Tazko take nieco vyhodnotit,ci by sa ujalo i same alebo iba s lepidlom ked sa to proste neda porovnat

miskam333
3. apr 2023

@sasenka6 jaj tak chapem ..ja som mala tež ohss ale nastatsie nič horzne ib a po druhom to bolo trošku horšie lebo som mala cez 30 folikulov ale tak nebolo to na pohotovost tak pohoda :D .. tak to mas fajn aspon do seba tolko toho nedávaš :P u mna sa skuša aj nativ aj riadeny napriklad teraz som v riadenom .. nie nie tieto doplnkove služby si nedavame .ja som toho nazoru že ked je embryjko dostatočne silne malo by to zvladnut same ..samozrejme ak by embryolog odporučil pri nejaom embryjku že by sa mu zdalo že obal je pevny tak by som bola tomu otvorena .. embryoglue zvyšuje šancu minimalne je to skor psychologicky tah aj nejeden embryiolog sa na tom zhodol takže to nie ..ine doplnkove služby pri ivf sme ale davali :P

susana0305
3. apr 2023

@darling111 ahoj darlimg, my sme pri prvom vklade glue nedali. Nevyšlo to. Pri druhom vklade sme si to dali. Čítala som ze v tom lepidle sú všetky potrebné živiny kým sa to neuhniezdi. V jednej čínskej štúdií tomu venovali veľa pozornosti a tam bolo zvýšenie šance až o 15%. Ono to tak nemusí byť. Ja som si nechcela nič vyčítať, ze keby som ho sála možno. Ak vám nerobia financie problém je to 150€. Ja by som si ho dala určite.

1samer11
3. apr 2023

Žienky pozdravujem Vás 😊 zajtra má čaká veľký deň, mám pred sebou prvý vklad a už idú na mňa obavy, pretože vôbec netuším čo ma čaká 🤦‍♀️ na jednej strane sa teším a na druhej sa bojím 😇🤷‍♀️ mam tu nejakú bojovníčku, ktorá má zajtra vklad?

darling111
3. apr 2023

@1samer11 ja mam vklad až o týždeň, ale budem držať pršteky 👍 mala otázočka- dávaš si aj embryoglue a máš vyšetrene embryo geneticky?

1samer11
3. apr 2023

@darling111 potom daj vedieť, budem na teba myslieť 🤗
embryoglue - nie, embriologička hovorila, že keď sa jedná o prvý vklad, tak to nie je potrebné. Používa sa to hlavne pri opakovaných neúspechoch, resp. keď dochádza k opakovanému zlyhaniu ukbiezdenia embrya v maternici.
Genetiku embrii sme tiež nemali. Genetika je na dobrovoľnej báze či v prípade zlého vývoja? Napr. o genetike nepadla ani reč s Dr. v CAR
Jediné čo sme riešili bol AH(hatching), to som sa na kontrole vyjadrila, že uvidíme po rozmrazeni. Ale ako čítam komentáre, tak asi do toho nepôjdeme 🤷‍♀️

darling111
3. apr 2023

@1samer11 no u mňa genetika bola skoro povinná 🫣 msm za sebou 3x biochemické tehotenstvo a 2x potrat v 4tt a 6tt ...čie kvôli tomu a veku, mam 36 rokov. Obaja sme úplne ok . Z tejto stimulky som mala 3 embrya, kt.sli na genetiku do Brna. Z tých troch sú úplne zdravé 2 🙏 a 1 bolo aneuploidne, malo zlý počet chromozómov, a Dr. Predpokladá že to je príčinou potratov kt.som mala po spontannom otehotneni...spontanne akoby vždy ta horsia spermia oplodnila vajíčko. Teraz sme dali skoro všetko keď sa nás embryologicka pýtala po odobrati vajíčok a som rada. Dokonca mi povedala ze tie 2 embrya sú 1 dievčatko a 1 chlapček 🥰 keby to vyšlo, mohla by dom mat najprv jedno,potom druhé 🙏 veľmi sa modlím nech vyjde. Zajtra napíš ako to prebehlo ,ešte som sa nepytala že čo a ako a ci ešte sa niečo platí v ten deň?

1samer11
3. apr 2023

@darling111 fúha, to ma veľmi mrzí, že si si týmtotu všetkým musela prejsť 😥 máš môj obdiv! 🤗 ja mám za sebou jedno biochemické (minulý rok v auguste). O babo sa snažíme tri roky a do toho potratu ani ťuk🤦‍♀️manželove spermijky nezvládli docestovať ☹️ alebo možno aj docestovali, ale boli natoľko poškodené, že sa embryo neuhniezdilo. Takže možno práve preto, že vedia kde je príčina, nebola potrebná genetika... Alebo si to neviem inak vysvetliť, zajtra ak bude príležitosť tak sa opýtam.
Jeeej super teším sa spolu s tebou, že sa to takto krásne podelilo 👏👏👏♥️🥰 a pevne verim, že teraz to dotiahneš do úspešného konca 🙏
Jasne budem písať svoje pocity a nemalo by sa nič platiť, prvý vklad hradí poisťovňa 🙂 jedine ten hatching sa platí

susana0305
3. apr 2023

@1samer11 baby aké je to biochemické? ako to rozoznat

darling111
3. apr 2023

@susana0305 keď ti test ukáže že + ale o pár dní to odíde spolu s menštruáciou ...inak povedané, je to tehotenstvo, kt.este nie je vidieť na USG, je preukázateľné na teste a krvi.

1samer11
3. apr 2023

@susana0305 presne tak ako @darling111 píše. Mne menštruácia meškala 6 dní a test mi vyšiel pozitívny a na 36DC prišla proste bežná menštruácia. Tehotenstvo sa skončilo a krvácaním som sa vyčistila.

susana0305
3. apr 2023

no tak teraz som už natotalku v strese

marhulka2022
3. apr 2023

@susana0305 ked testy nesilneju..toto bolo moje biochemicke v 12/22...hcg bolo 3, vysadila som lieky odkrvacala ...

susana0305
3. apr 2023

@marhulka2022 ale ten na 9 deň bol pekne silny

susana0305
3. apr 2023

@marhulka2022 to ma asi aj ja. Spodný bol 1.4 a tie dva vrchné su z dnešného dna