icon

KET - apríl 2023

susan12345
20. mar 2023

Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪

gina6
Autor odpoveď zmazal
susan12345
autor
1. apr 2023

@gina6 ahoj vitaj bojovníčka 💪😇 verím že apríl bude pre nás všetky ten pravý

gina6
Autor odpoveď zmazal
juliasleziakova
1. apr 2023

Ahojte baby, možno blbá otázka, ale koľko dní pred KET môžeme mať so snubencom ešte pohlavný styk? Mali ste nejake odporúčania vyslovene že nie ? Na KET idem v pondelok 3.4.2023 tak či dneska by sme ešte mohli teda ak by sa pánkovi po 24ke h. bude chcieť haha 🤗🤗🤗😅

sasi0206
1. apr 2023

@juliasleziakova ja len viem že styk ma byt chránení ale že koľko pred to neviem

sasenka6
2. apr 2023

@miskam333 ďakujem, ja som mala minuly cyklus piaty ket a nevyšiel žiaľ. Toto je druhé ivf a ty máš koľké ? Koľko si mala embryi?

miskam333
2. apr 2023

@sasenka6 u mna je to už 4te ivf ..v prvom som mala 3embryjka v druhom iba jedno to bol potrat v 8 tt a v tretom zas jedno to bol potrat v 10tt a teraz vlastne zo štvrteho ivf je toto druhý ket 😍 tak som zvedavaa ale tešim sa velmi 🙂

miskam333
2. apr 2023

@juliasleziakova ahoooj 🙂 vieščo myslim že tam to nejak ohraničene nie je ..dokonca ked som mala ja ket v prirodzenom cykle tak sme to ešte aj prirodzene podporili že však pri "najhoršom" u nas najlepšom by boli dvojičky :D a niekto zas hovori že je fajn mat sex aj den pred vkladom ..takže myslim si že je to okey ..jedine čo som si ista tak po vklade nie aspon pár dní

juliasleziakova
2. apr 2023

@miskam333 Ďakujem krásne, to by ste mali krásne prekvápko, keby sa ešte aj to ujalo.

sasenka6
2. apr 2023

@miskam333 juuuuj tak to si si prežila dost, o to viac ti držím palce. My sme mali z 1.ivf 5 embryi a 3x ket. A z 2. Ivf sme mali 4 embrya. Toto je vlastne posledný pokus a viac to už riešiť nejdeme. Takze mám trosku väčší stres z toho 🙂

miskam333
2. apr 2023

@sasenka6 tak to je krásny počet 😍a aj v druhom je super ❤️ podľa tvojej fotky súdom že bol asi jeden z vkladov úspešný či ?
No je toho dosť ale ja to aj s mužom pomerne dobre znášam aj fyzicky aj psychicky .Jediné čo je už horšie je finančne 😂Inak kľudne keby bolo aj 10 ivf treba ideme do toho len neviem ktorú banku by som musela skôr vykradnúť 😂

susana0305
2. apr 2023

Ahoj baby, veľmi sa hanbím za foto co pridám a dúfam ze nikoho neurazim ale ja som mimo. viete robila som si testy dnes som 8 den po ket. A je tam duch na teste aj poobede som ho mala na teste, ale večer som uvidela toto na nohavičkách. Mam 3 dní do svojich dní. bolia ma kríze a brucho sem tam boli Vkladám každý večer progestelqlle. ja neviem co si myslieť ani ci je to spinenie, viete mne sa ms spustí hneď ja ani neviem ako vyzerá spinenie. Prosím prepáčte, snáď vás neurazil ale po 4 rokoch snaženia ja sa bojím všetkého. Dakujem za odpovede.

susana0305
2. apr 2023

toto je dnešný test poobede vklad bol 25.03.23...ja dúfam ze tam niečo je. ďakujem za vaše rady

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
darling111
2. apr 2023

@susana0305 ak si vkladas dnu zospodu tabletky , nebude go len rozpustena tabletka? Možno si si ju dala nie až tak hlboko a ako sa rozpustala ,tak ju máš na nohavičkách...na krv máš ísť kedy?

katuskamala1
2. apr 2023

@susana0305 ahoj. Po 6dnoch som mala takmer neviditelneho ducha ,ciarka silnela a cca 10-12den po vklade som spinila 2dmi,a to bolo ze hnede. Kavove a tak ze som musela menit imtimne vlozky. Utekala som do car,slizmica krasma,lieky nezvysili a bolo to ihniezdovanie,resp uhniezdene uz bolo ale ze ked sa viacej tak mozem spinit. Vsetko bolo potom okey,mame babo.
To co mas ty na foto,spinemie mie je. Je ho maliiiilinko a ami farba nezodpoveda
Bud kludna,bude dobre. Pi vela vody a raduj sa a chodievaj na prechadzky. Silno drzim palce

susana0305
2. apr 2023

no až 11.4 keďže sú sviatky teraz. No predvčerom som si tak divne vložila tabletku dnu.

katuskamala1
2. apr 2023

@susana0305 aky to je test?? Test z lekarne dr max,ich test,ma vela pigmentu,pise krasne ciarky.skus

susana0305
2. apr 2023

@katuskamala1 ja dakujem moc za odpovede, úprimne už ma chytala panika. Silno gratulujem k bábätku.

susana0305
2. apr 2023

@katuskamala1 test je pepino

susana0305
2. apr 2023

ja dúfam ze to bude dobre, aspoň že si myslíte že to nie je spinenie. Aj keď ma ta bolesť krizov a brucha a ten vytok rak zmietli.

darling111
2. apr 2023

@susana0305 fakt podľa mňa je to tabletka ,čo sa rozpustila ...urob si test zajtra ráno, alebo ak vydržíš rsk v utorok ráno a uvidíme podla ciarocky 🙏👍 spinenia som ja už pozazivala veľa, a aj rozpustene tabletky, za mňa je to tabletka.

katuskamala1
2. apr 2023

@susana0305 dakujem 🙂 pepino mne neduchoval,(no duchuje vela)a ked som urobila i ten dr max tak vyyyrazme silnejsia bola (z rovmakeho mocu).

susana0305
2. apr 2023

@darling111 ďakujem darling ja zajtra urobím test, aj utorok. Určite vám ho sem nahrám. ďakujem za odpoveď a ze som vás neurazila mojimi fotkami.

susana0305
2. apr 2023

@katuskamala1 Katuška myslíš ze duchuje aj falosne?

darling111
2. apr 2023

@katuskamala1 áno potvrdzujem, za mňa naj testy, kt. Fakt verím sú Dr.max a digitálne clearblue , iné ani nekupujem.

katuskamala1
2. apr 2023

@susana0305 ja mam 2 deti po ivf a brucho ako na menzes ma boleli asi prve 2mesiace.. priznaky moc neries,si napichana nadopovama hormonami.. je to vsetko kusok insie ako pri prirodzenom tehu

susana0305
2. apr 2023

Baby ja som ale išla v prirodzenom cykle, ja som tento mesiac nemala žiadne hormóny, keďže vklad bol ket. jedine co uzvam je vaginálne 1 tabletku večer progestenalle

katuskamala1
2. apr 2023

@susana0305 ja nemam taku skusemost. Podla mna tvoj nie. Rano si cikni do poharika a utekaj do lekarne dr max a namoc ,otestuj.
Urcite budes vediet jasne ci ano ci nie.