KET - apríl 2023
Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪
@miskam333 ahoj ahoj vieš čo áno, dnes som mala toľko povinnosti že som na to ani nemala čas myslieť 🫣
Som pripravená oveľa viac ako minule, omnoho lepšie sa cítim, dala som si vínko červené 🍷aaaa zajtra 10:00
Ty ako ? Si okej ?
@1samer11 Ahoj, ja som trochu sibnuta. ja som začala od 4. dňa, ale zbytočne lebo som musela hľadať toho ducha 🤣... ja dúfam ze to silnie. mam veľké obavy. Ja dúfam ze to dobre dopadne aj tebe ❤️❤️❤️❤️...a ďakujem moc.
Inak baby tie pepino testy to je hruza. To isto vyrába chlap, ktorý ani nevie ako sa asi tak žena ktorá testuje cíti 🤣... Ja som mala posledné dva testy dnes. Rak že ich miniem, včera som netestovala. Pošlem vám tri fotky na porovnanie. dva vrchné su z dnešného rána. a potom som tie dva porovnala zvlášť. ja by som si aj myslela ze to rastie len neviem oroste to farbivo no neviem. sak posúďte samy.
@susan12345 ja tiež na to nemyslim som zabudla kupit aj tie ananasy :D :D :D a vinko som si dala aj ja vcera :p citim sa super uplna pohodička ... vieščo mne maju volat ..chodim do iscare MT a tam volaju po rozmrazeni a potom vlastne vyražame .
@miskam333 neviem čím to je či tím že už jeden mám za sebou a viem do čoho idem ale fakt som sa vyspala plná energie žiadne stresy nič 😁
Ananás 🍍 mám v chladničke ja beriem aj bromelain 5 dni pred vkladom a 5 dni po, vínko je už taký rituál hehe 😉
Aha že vy ti máte takto, to asi každá klinika inak, mne už prišla správa že embrijka sú obidve v poriadku takže vyrážam a o 10:00 ideme na to
Silno držím prsty 🙏🙏🙏nech to vyjde
Dáme si vedieť
@susana0305 ciarocky krasne silneju,presne ako som ti pisala...nemaj obavy a vidis aj ten vytok bol zo zle rozpustenej tabletky 👍 pozriem - vidim 😅 po tolkych veciach co sme si uz prezili, verim ze nam to dopadne najlepsie ako sa da 🙏
@susan12345 no ved ja to mam tiež tak nejak :D ja už siedmy takže fakt ako už bežna vec haha :D my sme sa just nevyspali do rana sme sa s mužom rehotali pred tv :D :D ja mam ako symbol ten ananasik ale tak mam štavu :D ...ano v predošlej som chodila na presny čas a tu takto ..ale volali už tak na 11 🙂 tak idete dve vkladat ?
@miskam333 baby držím vám palce ❤️
@darling111 ty si taká moja záchrana. Ďakujem, snáď to bude dobre
@miskam333 fiiiha tak ty už to berieš teda asi inak keď 7 vklad
O to viac držím prsty že 7 je šťastné číslo 🙏
Tak ste mali veselo veď super 😁
Áno dve aj prvý bolo dve máme dosť veľa embryí tak verím že tieto už budú tie pravé ❤️
@susan12345 to je super že sa podarilo veľa embryjok 😍u nás bol ten počet vždy nižší dokonca v 2 obciach sme mali ledva 1 embryjko a to mám 25 rokov 🤷🏻♀️😀ale tak verím že aspoň na nejaké dva roky budem mať od stimulácii pokoj 😂
Musí sa podariť a sme v Tom spolu❤️
@miskam333 tak bublinky už sú v brušku ❤️❤️
Hatchovali sami takže nebol potrebný asistovanej čo je super
Pani embryilogicka pochválila že všetko vyzerá veľmi dobre
Tak už len čakať 🙏😇 rozhodla som sa tentokrát bez testov až priamo na krv
Ty už vieš kedy ideš ?
Ahojte, baby prosim Vas aku ste mali vysku sliznice 10 den cyklu. Ja mam 9.5mm, podla dr je to ok.
@susan12345 jeeeej super tak to vyzerá ozaj super nádejne 😍určite sa podarí ❤️ ja už mám tiež po no embryjko je horšej kvality ale verím že to zvládne 😊
@marhulka2022 perfektná sliznica 😊
Aj ja už mám po KET. Embryo má kvalitu 4AA a dali sme aj lepidlo. Držím nám všetkým palce❤️☘️
@marhulka2022 To máš ukážkovú, ja som tento druhý krát mala 19dc čo bol aj vklad sliznicu 10mm .. Takže krása 😍
@miskam333 bude neboj sa je to hrdina a bojovník 💪 oddýchneme si trošku a o dva týždne bude hcg krásne ❤️
@susan12345 áno 😊ja obdivujem ťa že vydržíš do krvi ja som vždy skoro testovala a inak tomu nebude ani teraz 😂😂 ale zas nestresuje ma to ako veľa žien zvykne ..ja som kludnejsia keď viem na čom som .
@miskam333 vieš čo minule som testovala vyšlo pozitívne aj clearblue a nakoniec nízke hcg biochemické takže si dávam pauzu od testov a trestnej sa až v deň krvi asi
Bude to ťažké ale 💪💪
@susan12345 no jasne to chápem 😊 ja už asi počítam so všetkým po Tom všetkom 😂čiže aj tie testy tak vnímam
@miskam333 tak to chapem pri toľkých vkladoch
Ale teraz nám to vyjde tak to cítim ❤️
Mate niektora vklad 16.4? Vidim, ze dnes sa vkladalo..
@susana0305 presne toto som aj ja mala, pravdepodobne tie tablety su to. Mala som to uz pri minulom KET, ten bohuzial nevysiel a teraz zasa a hned po vklade a dnes na treti den zas. Minule som sa na to pytala v centre, aj na to ci je ok, ze mam pocit ze sa tie tablety nerozpustaju uplne. Dr mi povedala ze je to v poriadku a mam ten isty problem co 99% zien s Progestanelle 😄 hnede je kvazi spinenie z jemneho skrabnutia pri zavadzani napr... Ja uz napriklad rano picham progesteron a vecer uz iba vkladam. Neznasam tie tablety 😄 minule zo mna vypadlo 6 nerozpustenych tabliet. To bola bolest 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ale vraj je to v poriadku tak uz neviem... Mohli by vymysliet nieco normalnejsie nech nas to takto nemyli 🤷🏻♀️😄
@juliasleziakova ako citam tak tiez si bola 3.4. v 19 den? To sme na tom rovnako 😄
@stelush áno ja som nevedela čo sa robí, ale asi to bola naozaj len tabletka. lebo odvtedy toho večera nespinim vôbec. ale áno to vytekanie tej tabletky je hrozne. ako sa mas inak? si po vklade?
Ahojte, ja som dnes bola na poslednej kontrole pred vkladom, kt. Bude 12.4. Vklad mam na 23DC , ja mam po stimulacii pomalsi rozbeh a vzdy som ovulku mala neskor na 17-18DC. Dnes som 17DC a sliznica 9mm. Uz som dostala sj ja Clexan na riedenie krvi, rano inj. Prolutex, vecer do posvy Amelgen a este mi aj dala Lenzetto- streky na kozu (s tym som sa este nestretla) = estrogen ...brala nieco take este niektora z vas?
@stelush Ahojky, ano ano, bola som presne tak, a kde chodíš do car ? 🙂

@1samer11 tak hádam ano aby zbytočne clovek nemusel cestovať 🙂