icon

KET - apríl 2023

susan12345
20. mar 2023

Ahojte bojovníčky kto sa chystá na KET💪

stelush
6. apr 2023

@juliasleziakova gynfiv ba 🙂 moj druhy ket, a dufam aj posledny 😄

stelush
6. apr 2023

@susana0305 ja som to mala teraz hned vecer v den vkladu. Ale aj ma to celkom zabolelo ked mi sli cez krcok tak tam asi nieco porobili 🤷🏻‍♀️ som teraz treti den po vklade. Nekonecne dva tyzdne zas 🤦🏻‍♀️ aj ked tento krat sa citim uplne inak ako minule, resp. necitim nic 🤷🏻‍♀️ minule som mala pichanie v podbrusku dost silne a extremne nafuknute brusko. Teraz velmi jemne. Ale vsak uvidime 🙂 v pondelok otestujem, to by tam uz mohlo nieco byt ak sa zadarilo 😄

juliasleziakova
6. apr 2023

@stelush Máme to rovnako, ja chodím do iscare MT 🙂 tiež druhý ket a hádam posledny.. Drzim nám palčeky 🍀.. 17.4 ides na krv ? ;)

stelush
6. apr 2023

@juliasleziakova ano 17. idem 🙂 uz teraz mam strach 😂 ale povedala som si ze to tento krat nejdem tak prezivat ako minule. Bola som len doma, uplny klud, pila vela vody, jedla vsetko co sa odporuca, vela spala... Krpec sa chytil ale za par dni odisiel. Teraz som si povedala ze nejdem robit nic extra, klasicky rezim, akurat si davam pozor a nedviham tazke veci a podobne.... Drzme si palce ❤️🙏 a snad to bude ok. Len keby to netrvalo tak strasne dlho 🤷🏻‍♀️😂 a testovat ides? Ci si pockas na krv?

juliasleziakova
6. apr 2023

@stelush Najdlhšie 2týždne .. 🙂 U mna sa tiez uchytil a aj tak potom po krvi odišiel to boli bolesti ty kokso, krvi jak z prasiatka.. 🙂 a tak urcite idem testovať ja som zase straaaasne zvedava aj ked budu len duchovia ale chcem vidiet ten postup či to bude tmavnúť a tak.. I ked nejdem to brat že super duper ako minule aby som zase do 2týždňov od krvi zase nezačala krvácať a ani na sono sa nedostavila.. 🙂 a ty ides testovať ? ;)

miskam333
6. apr 2023

@susan12345 verim aj ja že ano 🙂 dva vklady som mala uspešne ale skončili v 8tt a 10tt a však pri nich som bola dolova presvdčena že sa to podari že aj keby mam krv negativnu tomu neverim :D :D tak už len že maš taky pocit je dobre znamenie .❤

susan12345
autor
6. apr 2023

@miskam333 verím že áno, oveľa lepšie sa cítim ako minule, minule hrozne zuby má rozbolelo, migrény, hlava
Teraz som tak nejak inak na Tom
Cítim sa lepšie, vnímam to inak verím že aj to dokáže pomôcť 🙏

miskam333
6. apr 2023

@susan12345 verim aj ja že áno ...ja presne minuly vklad na čerta to bolo otec odpadol lebo cukrovkar tak akurat som išla pomoct sestre s malou čo ma cez 8 kg a prve čo bolo som ju natahovala + samozrejme ku tomu prislušny stres z toho či bude s nim všetko ok ...na dalši den extremna migrena ale taka že som plakala,knučala až to muža zobudilo a sam čo je proti tabletkam povedal že musim si dat paralen lebo fakt hrozne ..migreny mavam pravidelne ale vtedy som myslela že si hlavu odrežem :D čiže no cele take na chuja ale teraz som poctivo išla domov oddychovat aj som si pospala a pokusim sa dodržat aky taky kludovy režim :D no všetko je to na tych našich embryjkach hlavne :P ..ja by som nebola prekvapena ked by sa u teba uchytili aj obe ❤

susan12345
autor
6. apr 2023

@miskam333 ty si jasnovidka ? 😁Už si asi piata osoba čo mi povedala že mi praje dvojičky 🤪
Že má proste vidia s dvojičkami čo má prekvapuje
Ako deti milujem fakt a sama by som si to možno aj vedela predstaviť hehe .oj manžel je z toho trošku že aks by y to bolo s dvomi hehe
No tak to si si užila dosť stresu teda, všetko len nie kľud
Teraz no aj keď neradi asi musíme sa sestrit, ja sama som veľmi akčná, behávam, cvičím, otuzujen, všetko som nechala lebo 🤰je väčšia motivácia
Ty si tiež daj kludovy režim a v hlave len optimistické závery ,❤️

193169
6. apr 2023

@darling111 Ahoj aj ja si dávam lenzetto, dva strely na predlaktie ráno a dva večer. Prolutex a amalgen mám tiež. Na riedenie krvi mám fraxiparin. A ešte beriem anopirin estrofem a lucetam.
V predchádzajúcom centre mi dávali úplne iné lieky rád dúfam že teraz tu bude úspešné.

miskam333
6. apr 2023

@susan12345 no dufam že som :P haha no bola by to makačka ale ja tak hovorim pri nas po ivf že to ej ako dve muchy jendou ranou :D :D ano určite ako neprehanam určite len nelažim ale zas ani roztrhat sa nejdem 😀 však ked sa podarí verím že aj tehu budeš mat nerizikove a že sa z časti budeš moct ku tvojmu akčnemu životu vratit a to je podla mna super že funguješ takto zdravo ❤ áno inak to nevidim musi sa podarit aj keby čo bolo 😝

susan12345
autor
6. apr 2023

@miskam333 hehe akurát som dostala krásnu darček so svätej zeme, takto symbolicky na veľkú noc tak uvidíme aj také duchovno trošku pomôže 😇🙏
Vieš čo ja by som veľmi chcela aj behať aj cvičiť len mám trošku rešpekt voči tomu a prvé týždne radšej trochu počkám, potom určite aspoň rýchlu chôdzu alebo niečo lebo ja nedokážem ležať to je pre mňa hruza za trest 🫣🫣
No ja to vidím tiež tak že to proste nám vyjde

stelush
7. apr 2023

@juliasleziakova ty si ako ja 😂 tiez chcem vidiet ten postup, ci sa vobec chytilo alebo nie. Minule som mala na 7 den pozitivny test, silnel krasne a na 11 zacal slabnut. Na 14 den som mala hcg 44. Ale vedela som ze to uz klesa, aj ked mi sestricky gratulovali... Myslim ze ale aj vdaka tomu ze som uz vedela ze to nedopadne som to zvladla lepsie. Takze testovat budem. Uz vidim ze ledva do 6-7 dna vydrzim 😂 ale povedala som si ze si priznam ze je to ok az po sone ked budem vidiet ze je tam a ze je ok. Lebo sa to moze zvrtnut naozaj zo dna na den.

juliasleziakova
7. apr 2023

@stelush dneska samozrejme čisto biely ani som nič ine neočakavala, ale musela som si ho urobit 😂😂😂.. Ano uz sa nebudem tak tešiť az ked pride veru k tomu sonu ako hovoríš a ze naozaj tam už cosi bude aj vidiet.. 🙂

stelush
7. apr 2023

@juliasleziakova ved to ze vieme ze tam este nic nebude ale neda to a musis si ho spravit 😂😂 ja myslim ze na ten 6-7 den by uz mohla byt slaba. Minule na 7 den rano duch a vecer ciara riadna 🤷🏻‍♀️😄 takze najskor v nedelu. Testy idu do penazi 😄

juliasleziakova
7. apr 2023

@stelush vieš čo neviem čo to ja mám za testy, jedna baba tu na MK predávala asi z aliexpresu tak som sa ulakomila a to su asi 25kove nie 10tkove.. 🙂 lebo fakt tie testy to strach koľko stoja.. 🙂 ja tiez od 6dna uz som slabšiu čiarku a potom som robila v den mš clearblue .. 🙂

susana0305
7. apr 2023

@stelush budem silno drazat palce, určite daj vedieť.

stelush
7. apr 2023

@juliasleziakova mne muz kupil 25-kovy tak ten tak mozno na 9-10 den moze vyjst 😄 10-kovy uz ten 6-7 moze duchovat 😄 ja kupujem len pruzkove, kazetove su zbytocna investicia. Ten si spravim jedine ak budu pruzkove ok a necham si ho na pamiatku ak sa podari 😄 den ms ja uz mam za sebou, mam kratky cyklus, cca 22 dnovy takze ten bol uz vcera. Tu sa velmi neda pocitat vynechana ms, kedze nas drzi progesteron. Zaujimave ale je, ze dnes mi uplne odpuchlo brusko, ani prsia uz nebolia vobec. Cim dalej tym sa citim normalnejsie 🤔 minule to bolo uplne ine...

stelush
7. apr 2023

@susana0305 dakujem, aj ja tebe 😊

juliasleziakova
7. apr 2023

@stelush Ja tiez vobec necítim žeby sa niečo dialo, iba ze mam trosku nafúknuté brucho ale inak nic, no ved uvidíme dúfa v šťastný koniec pre nás obidve ;) . nakoniec su to 10tkove testy tak uvidíme v nedeľu.. Takze ides aj ty v nedeľu az testovať ? 🙂

stelush
7. apr 2023

@juliasleziakova ako sa poznam tak uz pojde zajtra prvy 🤦🏻‍♀️😂 ale snad sa prekonam a pockam aspon do nedele

juliasleziakova
7. apr 2023

@stelush A tak ak máš dosť testov tak prečo nie 🤣🤣 tak ty mas teraz testy tie 25kove teda ? 🙂

stelush
7. apr 2023

@juliasleziakova mam 4 😄 tak na sviatky vydrzia 🤷🏻‍♀️😂 nie nie, bola som si kupit vcera v lekarni desiatkove 🙂 kupil mi len jeden 25 kovy tak ten ked tak potom pouzijem neskor...

juliasleziakova
7. apr 2023

@stelush Tak potom si môžeme do spravy poslat v nedeľu testy .. 🙂 lebo som velmi zvedava ked mame ten isty den vklad že ake si rozdiely 🙂

stelush
7. apr 2023

@juliasleziakova dohodnute 😄 kolko dnove ti vkladali? Mne 6 dnovu hatchujucu...

juliasleziakova
7. apr 2023

@stelush vies čo ja sa moc do toho nerozumiem, viem že bola 6dňova blastocysta a ja som si teraz dala ten asistovany hatching

stelush
7. apr 2023

@juliasleziakova tak to sme na tom cca rovnako 🙂

juliasleziakova
7. apr 2023

@stelush Ja som normálne nadržaná na to testovanie deň čo deň normálne 🤣🤣🤣😅😅

susana0305
8. apr 2023

Ahoj dievčatá, chcem vám popriať príjemné sviatky

susan12345
autor
8. apr 2023

Ahojte dievčatá ktoré ste po vklade alebo ešte len čakať 🙏
Nech sú tieto sviatky pre vás pokojne plné lásky a nádeje. Nádeje na to že každá z nás bude držať v rukách vytúžené bábätko❤️❤️❤️