icon

KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.

mayush789
30. júl 2019

Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem

katkaba1
1. sep 2019

@maminka1986 Take tie čo už maju decká😕 vždy machrujú, že "ja som presne vedela, cítila, že sa to podarilo", druhá " žena má 6.zmysel, to proste vycítiš". Kuaaaa, a ja nič necitim. Vlastne som nikdy tehotna nebola takže vlastne ani len netušim čo by som mala citiť.
A Teba fakt ani prisa neboleli? Nezväčšili? Lebo ja mám svoje mini dvoječky ako doteraz a teda bez akejkolvek bolesti 🤷‍♀️
Inak to PCO je poriadne šialenstvo 🙈 že tak dlho nemaš MS🙈 Ale ja by som skusila ten test. Však jeden nikdy nevie a šťastie sa občas unaví a sadne aj na smoliara 🙂

maminka1986
1. sep 2019

@katkaba1 nemusis citit vobec nič...po pravde ja som mala akoby znamenia, že som tehu ale necítila som sa vôbec tak.
Ja som sa strašne tešila na vklad a že idem mať brucho, dieta atd
Mňa fakt len krize a v den ms očakávanej som trošku spinila bola som hotová ze ide ms...a do rana som mala sen,že dom si našla na tehu teste // čiarky a veru rano som sa zobudila a utekala robit test a boli tam 🙂 tak ešte nehadz flintu do žita;)

weja07
1. sep 2019

@katkaba1 je to skoro ale napríklad po ET mi ukázalo ducha na 7dpt tak som myslela ze bude vidno aj teraz. Hold zatiaľ nič. Skus si spravit a uvidíš. Ano budeme cítiť keď budeme v neskoršom týždni tehotenstva 💜💜💜 môžeš aj nemusíš mať príznaky. To je individuálne.

jaroslavgina
2. sep 2019

Ahojte babi chcem sa spitat či niekto z vás postúpila druhé ivf že ako té prebiehalo a koľko penaski ste zaplatili ďakujem za odpovede

31jaja31
2. sep 2019

Tak my sme o našu zubrienku prišli. Mali sme len jednu. Tak to teraz ešte predychavam. Teraz si dáme asi pokoj, a v novom roku pokračujeme. Všetkým vám držím palce, aby ste boli úspešné.

katkaba1
2. sep 2019

@weja07
To nemusí nic znamenať, mohlo sa Ti malé uhniezdiť neskôr ako prvýkrát a test Ti neukáže teraz ešte.
Ja mám dnes znova pocity na MS, aj sa mi blíži, zajtra mám termín tak som už nervozna, ak nepride, čo asi nie cez Utrogestan, tak spravím test a budem vedieť definitivne ako sme na tom.
Ale stále dúfam, že nám to vyšlo ❤

katkaba1
2. sep 2019

@maminka1986
Ja som ani znamenia nepostrehla a snivalo sa mi naposledy asi pred rokom, že som si rano pamätala 😁
Nic no, uvidime po teste, zajtra ak mrcha nepride tak v stredu rano testujem 🙏 Ale pocity na MS su tu znova 🙈 Ostava mi už len verit a dufať v šťastny koniec 🙏

maminka1986
2. sep 2019

@katkaba1 ale veď ono presne také pocity du aj pri tehu ako na ms, úplne na 90%rovnaké len na nepríde ;) držím palce

weja07
2. sep 2019

@31jaja31 je mi to veľmi ľúto 😭 presne viem ako sa cítiš, ja som takúto stratu zažila v máji 😭 preto Ti prajem veľa síl, zdravia, šťastia, pozitívnej energie 🙏 🙏 🍀💜 a chuť bojovať ďalej 💜

weja07
2. sep 2019

@katkaba1 netreba strácať nádej 🙏 veríme že to vynde 🙏 držím palce 👊 🙏

31jaja31
2. sep 2019

@weja07 ak chceme aby sa nám splnil náš sen o bábätku, musíme bojovať ... Ísť ďalej a veriť, že sa nám to splní

katkaba1
3. sep 2019

Ahojte, takže ranný test biely ako sneh, ani ťuk, náznak ducha žiaden, nič 😔 Nevyšel ani ET, ani KET.. 😔 Držím Vám baby palce ❤ my si dáme pár mesiacov pauzu a uvidime či sa pustime do ďalšieho IVF..

jaroslavgina
3. sep 2019

@katkaba1 ahoj tomi je ľúto viem ako sa cítiš aja som tak bola a uš nemáš mrazacikou lebo ani ja nemám neviem ako ďalej mam ísť zatiaľ som na PN ale chcem uš ísť do roboti sporiť penaski uvidíme ako dopadneme na ďalší ivf ale mam strach že zas nevijde

katkaba1
3. sep 2019

@jaroslavgina Ahoj, my už tiež nemám zamrazené. Ja som mala ist na krv v pondelok ale zajtra im zavolám, že chcem isť už v piatok aby som si aj PN mohla ukončiť.
Chcem si z centra vyžiadať aj moju kartu alebo opis z nej, z vysledkov, pre mojho gynekologa aby sa na to pozrel.
Začnem uživať Gynex, alchemilkovy čaj, mužovi znova vitaminy a možno motyka vystreli a podari sa aj prirodzene.. Uprimne, ja sa na ďalšie IVF necitim 😔 Držim Ti velmi palce aby sa aj Vám splnil sen o babätku..je to neskutočne ťažka skuška života 😔

jaroslavgina
3. sep 2019

@katkaba1 ahoj máš pravdu taške toje pre nás lebo sme verili že aspoň toto nám vijde ale nevislo no čo uš treba veriť ďalej že skúsime ties či sanam podarí prirodzene otehotnieť mus ties nechce na druhé ivf to len mne skakuju mislienki ale čo uš necháme do do Božích rúk viem presne ako sa cítiš lebo aja sa cítim mizerne a tisi ani nakrv nebola? Mne aspoň krvi potvrdilo že som tehu.. Ale niska hodnota tak o tri dni vraj potichučky potrat 😭😭 škoda no ze sanam nepodarilo ale držím ti palce a si prirodzene otehotnela

katkaba1
3. sep 2019

@jaroslavgina Ešte som nebola na krvi ale bude negativna keďž aj test ukazuje negativne. Na krv už pôjdem zmierena s tým, že nevyšlo.
Mužovi robili spermiogram pred mesiacom a mal takmer normospermiu, predtym sme 2 roky nemali spermie žiadne, našťastie mu zabrala liečba. Tak budeme skušať teraz, dufam, že sa mu stav nezhorši a vydrži ešte aspoň par mesiacov aby sme mali šancu na prirodzene.
A keď nič tak možno buduci rok to Brno skusime. Neviem sice čim su tak výnimocní ale poznam pary, ktorym na SK 3 IVF nevyšli, išlo do Brna a hneď 1.cyklus otehotneli. Nerozumiem tomu ale je to tak.
Uvidime no, ja stale dufam, že to nevyšlo aby sme mohli počať prirodzene 🙏❤

jaroslavgina
3. sep 2019

@katkaba1 držím veľmi palce dúfam že bude všetko OK nech sa vám vidarilo Boh vám zehnaj vtom abi ste mali to vituzene babetka a mali viacej nes jedno budem sa modliť aj zavas aj za nás aj za tích ktorí tak trpia ako mi len nestrácaj nádej u Boha je stále nádej lebo čo ľuďom není možné Bohu je všetko možné len ver aja verím a uvidíš Božiu slávu

weja07
3. sep 2019

@katkaba1 Ahoj moja, počkaj ešte do krvy, ja som už tiež z toho hotová, testujem ako blázon každý deň a nič.. Ani náznak ducha 😭 obávam sa veľmi 😢

katkaba1
3. sep 2019

@weja07 Ahoj weji, vieš čo, neprajem si nič viac ale na 10.deň už by mi test ukazal určite 😔 som?z toho hotová, cely deň rozmyšlame s mužom kam sa pohneme ďalej 😔
Je mi luto, že Ti vychadzaju negativne testy ale Ty si mala vklad až neskôr ako ja, u Teba ešte može byť skoro ❤ Ach, keby si aspoň Ty mala toho ducha neskôr..budem na Teba velmi myslieť 🙏❤

weja07
3. sep 2019

@katkaba1 moja ďakujem Ti veľmi pekne 🙏 každej jednej to prajem tiež, som tu s Tebou 🙏👼🍀💎 ty si mala v sobotu vklad že? Ja pondelok. Ale tiež čakám každú chvíľu na ducha 🙏 silno držím palce, nech sa nám tam objavia // koľajníčky 🙏

jaroslavgina
3. sep 2019

Ahojte babi mam otázku ktorá z vás bola té hu po transfer KET amali ste nisku hodnotu a potichučky ste mali potrat akedi ste mali menzes?

monika12323
3. sep 2019

@weja07 ahoj, tak hcg nízke, lieky som vysadila čakám na menzes, urobil sa mi hematon, počula si o tom niečo? Sa bojím ísť aj na druhy ket, asi by som si mala dat nejaké testy porobiť

jaroslavgina
3. sep 2019

@monika12323 ach moja je mi ľúto viem ako sa cítiš terás aja som bola na takom mieste a ani neviem sa stim zmieriť

katkaba1
3. sep 2019

@weja07 Dakujem pekne, velmi si to važim ❤
Ano, vklad som mala v sobotu a 6 dnove embryo. Ty si ešte stale skoro, u Teba nič nie je stratene, budem velmi silno dufať, že sa kolajnica ukaže 🙏❤
Ja som objednala Gynex a alchemilku..snaď sa stane zazrak.
Rano testujem pre istotu a ked nic tak vysadzujem utrogestan a zacinam domacu kúru.

weja07
3. sep 2019

@monika12323 ahoj, to mi je ľúto 😭 ano hematom, počula som o tom. Nezachránili embryjko? Držim palce 👊 🙏 do budúcna

weja07
3. sep 2019

@katkaba1 no uvidíme 🙏 ale tiež Ti ďakujem veľmi za podporu 🙏👏💜💕 kedy máš ísť na krv? Ja som užívala alchemilku po potrate, gynex som brala pred 3 rokmi ale mi veľmi rozhadzal cyklus. (ten môj cyklus bez duphastonu nebol). Mam s ms problém už dlhodobo..

katkaba1
3. sep 2019

@weja07 Na krv v pondelok ale zajtra asi zavolam či nemozem ist uz v piatok že by som rovno PN ukončila.
A nezabrali Ti teda? Alchemilka na plodnost sa pije po meznese 7 dni 2x 2 deci denne? Dobre som sa docitala? Ja mam MS viac menej ok, aj ovulovat by som mala len raz mam 29 dnovy cyklus, raz 32 dnovy a tazko sa nam trafi do ovulky. Tak vraj by to mohlo pomoct aj urovnat cyklus na jednotnu dlzku a to by nam dost pomohlo pri snaženi.
Ale mozno skusime IUI priebežne mazdy druhy mesiac, nic tym nepokazime.

maminka1986
3. sep 2019

@katkaba1 to ma mrzi:/

monika12323
4. sep 2019

@weja07 vraj hcg klesalo, idem v pondelok na kontrolu, lenže som vysadila lieky v pondelok vcera troska krv a nič, hádam sa mi spustí krvácanie. Do budúcna sú nejaké lieky proti tým hematonom nevieš, nepočula si?

katkaba1
4. sep 2019

@maminka1986 Ďakujem 😔 Neviem kde sa stala chyba.. Musime sa pozviechať a začať chvílu znova normalne žiť. Rok 2019 doteraz patril IVF 🙈