KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@majusaba1 dakujem 🙂
Vies,co,ja neviem, tak ovulacia zrejme je potrebna aj pri ket, kedze aj mne mali dat to ovitrelle.
Ked chces zavolaj tam, ale ja by som sa sla radsej opytat osobne. Ku ktorej doktorke chodis?
@motylik252 ahoj ďakujem za odpoveď tak ti gratulujem že ti to vislo no mňa čaká terás 18.9 kontrola odporučila doktorka že gde bola príčina a prečo som aj mala biochemicki potrat terás to budú visetrit síce nemám vôbec mrazacikou tak musím všetko odznova postúpiť zas čakať na menštruáciu odber vajíčka potom oplodnia ich atd. No nech dá pan abi mi to vislo tisi na ktorí pokus ostala tehotná?
@jaroslavgina držim palce, nech ti vsetko vyde ako ma !!! 🙏 Zvladnes to isto a verim,ze onedlho budes aj ty tehotna. Ani ja nemam este nic vyhrate,som len v 7 tt, ale stale velmi silno verim,ze to dopadne dobre a budeme mat krasne babatko,tak si velmi, velmi prajem, aby sa vo mne udrzalo 🙂 a verim,ze sa mi to vsetko splni. A tebe tiez urcite !!! 🙂
Druhy pokus mi vysiel . ET som mala neuspesne a KET uspesne.
@motylik252 ahoj, no, ja som tam už osobne raz bola, ale všetko vybavovala len babenka z recepcie . Ja som s lekarkou osobne nerozpravala . Patrím pod grossovu, ale tak ako si písala každé vyšetrenie u niekoho iného... odber aj KET mi robila belušáková. Takže to poznáš. A keď by som tam znova prišla, zasa by to asi riešila len recepčná a už budú na mňa pozerať ako na debila ...
@motylik252 budem na teba stále mislite a modliť sa abi babo sa v tebe dobre vivijalo as do samého konca... Nekedi mi idú mislienki že ak pojdem zas nestalo zas nevyjde ale treba veriť neviem no mala som sen že som sa z doktorkou ros práva la ohľadom mňa úplne som videla akosasnou ros právam a mi povedala zesa nedá nič robiť 😥😥 tak s toho sna sa troska bojím no porat mi mam to ešte viskusat alebo to všetko vzdať
@motylik252
Ahoj, na krvi som bola nakoniec včera, začala som krvacať, krv negativna.
Rovno som si vzala aj všetky výsledky lebo nič neriešia len ženu do ďalšieho IVF.
A samozrejme - môj ciťak ma nesklamal.
Vraj u mňa všetko OK. Jasné... dnes som konzultovala s mojim gynekologom ( vďaka mu, že ordinuje aj soboty doobeda ). A výsledok???
Urea - pozitivna, v CAR NELIEČENÁ !! Genetika - mutácia génu MTHFR heterozygot, CAR "prehliadol", neriešil !! Odporúčanie na hemato.
Buduci tyždeň idem preventivne na hysteroskopiu k mojmu gynekologovi.
A jeho odporučanie posledne? Okamžite zmeniť CAR.
Takže - sklamaná som, smutná, nahnevaná. Ale s novou nádejou.
@katkaba1 čožé 😲 to ako mohli prehliadnut sakra?? Kam si to chodila do akeho centra? Velmi drzim palceky,snad ti inde hned pomozu a budes co najskor v poriadku a tehu 😘
@jaroslavgina nikdy to nevzdavaj !!! Raz.to vyde. Ja som tiez svoje myslenie otocila na pozitivne a verim,ze vsetkym nam to vyde ! ❤
@motylik252
Ako ja chcem veriť tomu, že to len prehliadli..aj keď, vysledky mali od začiatku júna. Chodila som do Repromedica v Ba.
Hnevam sa lebo možno postačila nejaká totálna banálna vec, hlúpy fraxiparin.. a možno by som bola dnes už tehotná 😔 A ďakujem, si zlatá ❤ verim, že keď dáme všetko do podriadku tak ďalsie IVF dopadne dobre ❤
@katkaba1 skus iscare, ja som tam a som spokojna i ked tak ako vsetky,aj oni maju aj dobre aj zle recenzie.
Dufam,ze sa ti to da velmi rychlo do poriadku a mozno otehotnies aj prirodzene 🙂
@motylik252
Zatiaľ nepôjdeme do žiadneho centra, chcem si dať už teraz všetko do poriadku, skontrolovať a ak tak až po novom roku pôjdeme. Na hemato sa vraj aj tak veľmi dlho čaká 😕 Baby, ale raz to vyjde nám všetkým 💪❤
@miniedomi Ahoj, ja som chodila k MUDr. Hlinšťákovi. Ako on nie je zlý, je milý ale hnevám sa na CAR ako celok lebo neriešli evidentne všetko čo mali. Mala som asi smolu 😕 Dr. Petrová je svojská, zvláštna ale zas ona je extrémne poctivá, raz som u nej bola a presne úplne iný aj postup zvolila ako moj lekár. Ono každý pracuje inak preto nie je dobré keď nemá človek stále toho istého lekára lebo je z toho potom domotaný.
Držím Ti velmi palce❤ moja skúsenosť nemusí byť aj Tvoja 😉
@katkaba1 tak ti prajem, nech ti to vsetko dobre dopadne ! 🙂 drzim palce velmi
@jaroslavgina jasne ze som bola, bola som už 2x a nevyšlo, preto sa chcem dopátrať že čo je chyba
Ahojte, prosím kolky KET Vám vyšiel ?
@wewka1211 ved aja chcem toto zistít nechápem keď rás sa babo u hniezdi tak tam mal ostať
@diorissima ahoj tak mne visiel prví KET ale nedopadlo to dobre
A v akom ste boli centre keď Vám robili ket? Pripadne je možné zrealizovať ket v inej pobočke centra ktoré navštevujem ?
@wewka1211 Ja do Repromedica.
Nerobili problém, ani nemôžu, sú to moje výsledky vyšetrení, zaplatila to moja poisťovňa, nie oni. Dali mi ich bez problémov.
Ja som nevedela, že u mňa može byť problem. Chcela som len konzultovať postup u mojho gynekologa. No, a on keď spustil na mňa...skoro ma porazilo 😕
Idem aj preventivne na hysteroskopiu - asi zbytočne ale nech mam istotu, klud, že maternica je pripravena na dieťa na 100%.
Ty chodiš kam? ISCARE?
@katkaba1 ahoj ja helios , ale otázka znela inak, mne už robili vklad avšak podľa všetkého zrejme neúspešný , takze premýšľam ďalej , či zostať a ísť na druhý alebo ísť do inej pobočky na druhý vklad
@diorissima ahoj jasom chodila do Košíc gincare
@diorissima ahoj aj ja chodím do heliosu. A to bol tvoj prvý vklad?
@jaroslavgina no u mňa sa ani neuhniezdilo, teda neviem ja som si tehotenské testy nerobila a keď som išla na krv som už krvacala tak ani neviem ci sa aj uhniezdilo ale prestalo sa vyvíjať alebo kde je chyba. Preto sa chcem dopátrať k tomu co je za neúspechom
@diorissima mne zatiaľ druhý som v 8 týždni
Ahojte chcela by som sa spýtať na asistovany hatching AH, ci mate skúsenosti, mame embrijko získané pri ISCI metóde a na KET mam ísť po menzese... Niekde som len čítala ze AH sa nerobí keď bolo ISCI... Ďakujem vám za rady
@diorissima
@wewka1211
Baby, ja som práve na Helios čítala dobré referencie. Aj som občas napisala Mudr.Hladkému aby som skonzultovala a pride mi, že je velmi dôsledný.
Ako mne je samozrejmé, že nik nezaručí, že sa ET/KET podarí, to je jasné. Mne skôr vadilo že neriešili/nehladali prečo 2 vklady neuspešne. Zavolaju ze negativne a dovidenia, ďalsie IVF. No to nie.
Tak až na zaklade toho som vyžiadala vysledky, že skonzultujem u gyndoša či nahodou niečo si nevšimne. No a buuum - hneď niekolko veci zanedbanych u mňa. Možno náhoda, smola...neviem.
Wewi, hysteroskopia sa robi zdola sondou - pozru maternicu. Ak nieco najdu - zrasty, myom, polyp - vedia hneď odstraniť. Ja chcem aby pozrel kvoli tomu, že sa neuhniezdili - či je sliznica naozaj ok ( aj keď vždy mi krasne narastie ).

@jaroslavgina ahoj, tak par dni pred ket som mala ultrazvukovu kontrolu,potom som zacala brat injekcie a lieky. Konkretne v den vkladu kontrola nebola,ale tak ked mi vkladali,tak som mala sliznicu 10cm pripravenu prijat 🙂 a hatching asi pomohol,lebo tak vyslo to,ked som si ho dala. Jak to spravili,tak embryo vyslo z obalu a bolo pripravene hniezdit sa, mala som krasne embryo A kvality. Stalo to 160 eur. Lepidlo som si davala prvy krat a to veru nepomohlo.