icon

KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.

mayush789
30. júl 2019

Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem

wewka1211
10. sep 2019

@jaroslavgina ja by som na t ojom mieste testovala, budeš vedieť na com si. Ale aj verím ze sa bojíš, ťažko poradiť v takejto situácii. Hlavne sa drž

wewka1211
10. sep 2019

@katkaba1 ja pevne verím ze niečo nájdu na tej imunológii. Len dúfam ze to bude niečo čo sa dá odstrániť. Mala by som si vypýtať tie moje papiere aj ja z centra

katkaba1
10. sep 2019

@diorissima Tak šanca je samozrejme výrazne nižšie a hlavne musí byť fakt tip-top spermiogram. Ja si myslim, že keby si im v MT povedala, že tie hormony ťažko znášaš tak by Ti povolili nativ IVF, ono im je asi aj jedno, tam poisťovňa tušim neprepláca, to si musí žena hradit sama.
Mrzi ma, že si to tak zle znašala. Ako je to svinstvo celé, obrovské dávky.. Velmi držim palce aby to vyšlo 😉

katkaba1
10. sep 2019

@wewka1211 Čo viem tak keď je problem na repro imuno tak davaju väčšinou nejaký Prednison či čo to je alebo nejake infuzky ešte, vo väčšine pripadov to aj pomôže.
Ak nie je v tele nejaké trvale poškodenie čo určite nie tak pomôžu, verim tomu 🙂 Dobre to dopadne, neboj nič 😉💪

terka866
10. sep 2019

@zuzanag09 ahoj ďakujem. chodím do repromediky v Ba a druhy KET :( ved to ze som čítala aj ze pri ISCI sa AH nerobí... Musim sa ísť porozprávať s embryologickou... Lepidlo už nedam určite škoda peňazí...

katkaba1
10. sep 2019

@weja07 Ach moja...veľmi ma to mrzí 😔 velmi, velmi..😔
Ale dobré rozhodnutie s tými vyšetreniami, určite treba pozriet kde by mohla byť ešte chyba.

terka866
10. sep 2019

@motylik252 ahoj mozem sa prosím spýtať. Mala si ISCI a embrijko blastocystu keď si si dávala hatching? Veľmi o ňom rozmýšľam na dalsie KET len sú rôzne názory... Ďakujem pekne

motylik252
10. sep 2019

@terka866 ahoj, ano mala som icsi a predlzenu kultivaciu a dokonca hatching robili mraziacikovi 🙂
Vcera som bola na kontrole,som v 6tt, srdiecko bije,vsetko je v poriadku,len sa mi spravila 7cm cysta,takze som ostala od dnes na pn v kludovom rezime.

terka866
10. sep 2019

@motylik252 veľmi ďakujem za odpoveď, potešila si ma a gratulujem ze ti to vyšlo 🙂 a držím veľmi palce nech všetko ide ako má... Dobre si spravila s tou PN

zuzanag09
10. sep 2019

@terka866 aj ja tam chodím... Chodila som doktorovi Drábekovi odber mi ešte robil on, ale potom odišiel a vklad mi robila už pani doktorka Petrová. Po novom som počula, že Drábek tam ostal na polovičný úväzok...neviem, dúfam zajtra sa dozviem, idem si dohodnúť termín telefonicky aby som mohla začať pri ďalšej menzes KET.

terka866
10. sep 2019

@zuzanag09 Dr. Drabek tam je len neviem na aký úväzok, som bola prekvapená lebo tiež mi vraveli ze končí... Aj ja idem na KET čakám na menzes... Koľko máš ešte mrazacikov?

zuzanag09
10. sep 2019

@terka866 mám ešte 5 mrazáčikov a ty? len neviem ako sú zmrazené po 1 alebo 2 . to som sa ani nepýtala pri ET. Na repro imuno mi predpísali intralipidy - teraz to skúsime s tými infúziami... keďže je tam dr.Drábek išla by som ku nemu skúsim sa tak objednať

terka866
10. sep 2019

@zuzanag09 ja ešte troch ... A tiež mam mať tie intralipidy len nad nimi ešte uvažujem či ísť do toho...

jaroslavgina
10. sep 2019

@wewka1211 no práve toho sa veľmi bojím testovať mislim si že je ešte skoro dnes popoludní som test la a bieli test ako s nech môže bit že ešte skoro lebo menzes som mala mat 4.9 tak neviem no ešte počkám atak uvidím je to pre nás veľmi taške kebi aspoň ten KET bi bolo všetko poriadku tak bisom terás mala mesiac anic neudržalo sa vo mňa co si mislis mam ísť ešte na druhé ivf veľmi ale veľmi sa bojím

diorissima
10. sep 2019

@katkaba1 Katka pls či ti vlastne zistia alebo vyšetria na repro imunológii

katkaba1
10. sep 2019

@diorissima Podľa mojich informácii vyšetrujú hlavne veci ako protilátky proti spermiám, ováriám, embryu, bunková imunita.. Mne to robili v CAR automaticky, vyšlo mi hranične protilatky proti spermiam, ostatne ok. Ale keďže je to len hraničneé tak sa to nijak nerieši.
Berie sa len krv a na základe toho vyšetrujú. Teda mne brali len krv.

diorissima
11. sep 2019

@katkaba1 kde ti to robili? Nepamätám si že by mi v Martine robili tieto vysetrenia

katkaba1
11. sep 2019

@diorissima V Repromedice kam sme chodili, aj genetiku ( akurát škoda, že zle vyhodnotili ).Spravili nám to ako vstupné vyšetrenie pred IVF. Spýtaj sa v centre pre istotu či nerobili aj Tebe.

diorissima
11. sep 2019

@katkaba1 ďakujem spýtam sa úplne mi zo vyšlo z hlavy či vôbec toto robili

motylik252
11. sep 2019

@terka866 ten hatching ja osobne odporucam, hned ako to spravili vykuklo embryo a bolo pripravene hniezdit sa 🙂

terka866
11. sep 2019

@motylik252 ďakujem veľmi pekne určite sa na to popýtam, za skúšku to určite stojí

wewka1211
11. sep 2019

@jaroslavgina veľmi silno ti držím palce aby ti to vyšlo. A brala si aj progesteron? Lebo ja keď som ho vysadila tak do 3 dní h som potom dostala riadny menzes. Ty si bola na prvom KETe? Určite treba skúšať. Ja keď som išla do ivf a po tých stimuláciach, celom tom odbere, potom po ohss som si vtedy povedala ze už by som to viac neabsolvovala. Dnes mam na to iný pohľad. Aj keby tam už nemáme mrazacikov išla by som ešte raz do toho. Ženie ma strašná túžba po dieťatku. Tak ako každú ženu ktorá túži držať v náručí svoje bruško, keď v ňom rastie ten malý drobec, keď zapocuja tlkot toho malého krpceka a napokon keď ho drží v náručí.

wewka1211
11. sep 2019

@katkaba1 aj ja v to pevné verím ze pomôžu. Len dúfam ze tam nebude nejaká veľká chyba. Ale my ženy sme bojovnicky, verím tomu ze to dotiahaneme do úspešného konca s bábätkom

maminka1986
11. sep 2019

ahojte kočky, nepisem no citam co pisete aspon zbrane
mne konečne prusiel menzes po 55 dňoch
zajtra volám do CAR a objednám sa

diorissima
12. sep 2019

@maminka1986 to kvôli stimulácii alebo hormónoch pri KETE?

diorissima
12. sep 2019

@katkaba1 tak Katka volala som to Martina že mi repro imunológovi robili, že vraj všetko Ok...

jaroslavgina
12. sep 2019

@wewka1211 ahoj držím ti silno palce po tej tuzbi ktorú tak cítiš lebo aj ja tak veľmi túžim podetiatku áno brala som aj progestanele hovorím ze mne menštruácia nedošla mala som dva dni ale sestrička mi povedala ze to nebola menštruácia ale ako kebi potrat no tak neviem chápať no a uvidím ci sa rozhodneme ísť ďalej ja bisom chcela otehotnieť prirodzene lepšie bi pre nás bolo ale čo uš po 10 rokou snahi uvidíme ako da pan že či vôbec tam dôjdem alebo nie ale držím aj tebe veľmi silno palce a áno bol to môj prví KET tak uvidím ze ci pôjdem ale dám ti vedieť neboj sa

wewka1211
12. sep 2019

@jaroslavgina aj ja by som chcela velmi prirodzene, bolo by to urcite ine, ako umelo. My sa snažíme 5 rokov, zatiaľ čo nám robili vyšetrenia, tak všetko bolo v poriadku, tak ja naozaj nechápem že prečo sa nám nedarí. Ale chcem sa dopátrať pravdy. Drž sa aj ty a budem sa 🙏 aby ti to s bábom vyšlo 🙂

maminka1986
12. sep 2019

@diorissima nie kvôli PCO, mi prišiel tak neskoro
a áno idem na kontrolu tam pred KET

jaroslavgina
12. sep 2019

@wewka1211 ďakujem aja sa budem za teba modliť abi ti ties vislo prirodzene prajem títo