KET August 2019 a užívanie Estrimaxu.
Ahojte je tu niekto kyo ife na ket teraz jul august ? Ja cakam na MS a mam predpisany estrimax ma niekto s nim skusenosti. Mala som odlozeny ohss pre hroziaci hyperstimulak.na kolky den cyklu sa robi ket ,?
Dakujem
@zuzu1994 tak dufam,ze je to dobre znamenie 🙂 a budem si teda velmi zelat, aby mi to spravila Belusakova 🙂
@motylik252 inak som si vsimla ze aj na tom sono obrazku to mam zavedene az v sliznici ten prvy krat mi to tam len tak dali do priestoru
@zuzu1994 hej? Mam fotku z prveho,tak si to potom porovnam,ze jak to dali.
@motylik252 hej kukni si to teraz mi to dala tak ze je to tam.ponorene v tej sliznici ja uz nemam z prveho vkladu ale pamatam si to lebo mi to hned udrelo do oci
@zuzu1994 dakujem, to by ma.asi ani nenapadlo pozriet. Ja som pri prvom vklade len bola nadsena z toho,ze je to tam a nejak som sa nevenovala tomu,ze kde to je ulozene. Ale dobre vediet, dakujem
@motylik252 poslala som.ti fotku do spravy aby si mala prehlad 🙂
Jaj baby ja ešte nemám ani termín vkladu a už nato myslim ako bude co bude :/ prvý vklad som sa tešila,že urcite to vynde aj vyšlo ...teraz sa bojim aby to vyšlo
@maminka1986 vyde to urcite 🙂 hlavu hore 🙂
@motylik252 si zlata, ďakujem ❤😘
@maminka1986 tak držím palce 👊 🙏 🍀 ja budúci týždeň na kontrolu a uvidíme kedy bude vklad.
Takze ket mam za sebou nic ma neboli nepicha citim sa uplne normalne zakrok som ani necitila . Takze uz mam malicke vlozene v brusku uz len cakam kym sa uhniezdi 🙂))
@weja07 dakujem pekne🙂 aj ja tebe drzim palce
Caute baby no ja som ešte len 7 deň po ket ale nevydržala som s testom a vidím tam ducha teda dufam že di to len nenamyslam... nikomu nemôžem povedať zatiaľ... drahý by sa hneval že testujem... minule som z toho bola dosť sklamaná nam to nevyšlo stale bol len snehobiely... robíte aj vy testiky?
@fredusa posli fotecku 🤗
@fredusa ahoj ukáž foto 🙂
No ja na let pojdem len a testovala som az na 10dpo a boli az kolajnice
@katharinka24
@maminka1986 ahojte tak posielam snáď mi nešisi a je tam
@fredusa krásne vobec ti nešiši ;) držím palce
@maminka1986 dakujeeeeem ale teším sa tak potichučky lebo toto je len začiatok a co všetko sa môže stať úf už nech je 14 deň a mam to potvrdene aj z krvi, a najlepšie nech už je tu s nami... Ty pôjdeš kedy?
@fredusa drzim palceky 🙂
Ja som dnes tiez po transfere 🙂 takze sa tesim a pevne verim ze budem mat aj ja pozitiny vysledok,lebo vsetko vraj bolo krasne 🙂
@motylik252 Tak určite áno🙂)) drzim palce
@fredusa neboj sa určite bude dobre všetko
Juj ja ešte ani menzes nemam :/ tak musim pockat a až september
@motylik252 ďakujem aj ja tebe držím palčeky ja som bola takto pred týždňom
@maminka1986 ja som bola prvý krát v juny a potom som tiež čakala až do teraz... Čakať sa oplatiiii
@fredusa urcite sa oplatí🙂 ja by som sla aj zajtra keby mozem
@fredusa pred tyzdnom a uz je to vidiet na testiku? No super 😊😊 gratulujem este raz velmi 😊
@motylik252 ahojky a ty sa ako cítiš? Niake zmeny od vkladu?
Ahojte, ľady sa pohli a Ket nás čaká v pondelok💜 💜 tak myslite na nás a držte nám palce 👊 🍀 🙏🙏🙏

@motylik252 ona bola velmi zlata mala som ju rada skofa ze ju uz asi nestretnem robila si atestaciu tusim 🙂