icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

gina6
Autor odpoveď zmazal
klaudiad1996
21. aug 2022

@gina6 ja mám dvojročného chlapčeka s prvého ET

lady_o
21. aug 2022

@elis14 ahoj, vitaj medzi nami, poväčšinou čakateľkami. Radu, žiaľ, nemám, keďže ja som celú prípravu na vklad poňala z dlhodobejšieho hľadiska. Rada si však prečítam nejaké rady do budúcna, hoci verím, že ich už potrebovať nebudem. 😊
Síce predsa len mi niečo napadá- byť v kľude (je to ťažké, aj mňa dnes pochytila depkárska nálada), prvé 2 dni som si dopriala trochu viac oddychu a potom som sa vrátila do normálu... mám 1,5 ročnú žabku, tak som nemala na výber 😊 a od začiatku júla beriem ogestan - tehotenske vitamíny 😊

elinka112
21. aug 2022

@gina6 si veľmi zlatá,skúsim asi v utorok alebo stredu to už budem 10/11dpt

elinka112
21. aug 2022

@lady_o a prvykrat si si tiež robila takúto postupku? Že reálne si mala ducha až 9dpt?

jarrys
22. aug 2022

tak ja baby tento vklad netestujem. max urobim jeden test tento vikend co uz bude 12-13DPT. U mna skor ako na 10den testovanie nema vyznam. a tentokrat sa velmi bojim testovat. Je to moj 4vklad a bojim sa ze zase to dopadne zle.

lady_o
22. aug 2022

@elinka112 nie, lebo kvôli tomu špineniu som si myslela, že je koniec 🤷‍♀️

lady_o
22. aug 2022

Dievčatá, už sa neviem dočkať, ako postupne budú pribúdať tie, čo mali pozitívny krvný test ❤️🍀

jarrys
22. aug 2022

@lady_o dufam ze mas pravdu. a obdivujem aka si pozitivna. Co som bola v skupinachvpri 2hom a 3tom vklade tak to pozitivne nedopadlo. Dam ti adresu a posli mi aspon za poriadne vrece pozitivity 🙂 lebo mna dako s kazdym dalsim vkladom opusta viac a viac.

lady_o
22. aug 2022

@jarrys moja, ani u mňa to nie je úplne ružové, mám chvíľky, keď sa opustím 🙈 ale všetko je a bude presne tak, ako má byť...pre niečo nám vyšiel hneď prvý vklad, pre niečo možno tento druhý vyjde tiež... a možno nevyjde... veľakrát sa mi toto potvrdilo... ostáva nám iba veriť 🙏🍀
Teda a mne ešte ostáva zavolať do centra 😅, lebo nemám Estrofem... a hneď sa ich aj spýtam, kedy môžem prísť na krv... nech do seba zbytočne nepcham tabletky 🤭😊

asztalosnovak
22. aug 2022

Ahojte žienky. Ja mám dnes 13. Deň po vklade. Doteraz testy bez čiarky. Som úplne na dne. Zajtra idem na krv, manžel má podporuje ako sa dá, no nedokáže to pochopiť, čo sa v nás deje. Je to strašný nápor či na telo, tak a to hlavne na psychiku. Dieťa nemám a nič viac si neprajem ako sa stať maminou.
Bez IVF nemám vôbec šancu otehotnieť 😔 a keď to nevyjde, neviem čo budem robiť.
Bolesti po vklade v podbrušku na jednej strane mám skoro stále a test stále negatívny.
Ja Vám všetkým veľmi držím palce.👍

lady_o
22. aug 2022

@asztalosnovak sama nenávidím tieto slová, ale naozaj treba počkať na krv... zázraky sa dejú ❤️ tak veľmi držím palce 💕💕
Až mi je blbo, že ja tu smútim, lebo neviem, či mi vyjde druhý vklad z dvoch a pritom z prvého mám úžasnú zdravú dcérku...
Posielam silné objatie a veľa pozitívnej energie.... ❤️

gina6
Autor odpoveď zmazal
elis14
22. aug 2022

@lady_o no ja som mala dnes sono ktoré vôbec nedopadlo dobre žiaden dominantný folikul a sliznica iba 7mm dali mi estrofen 3-0-3 a 30.8 kontrola a uvidíme ako to dopadne ja užívam iba kyselinu listovú chlorellu a jacmen.tiez mam doma dcérku ma rok aj 8 mesiacov tak dúfam ze sa nám podarí co najskôr súrodenec

lady_o
22. aug 2022

@elis14 ja som mala estrofem od 1dc 🤷‍♀️ všetko super, tak uvidíme.
Veľmi držím palce 😊 a malinku máte z ivf?

nela17
22. aug 2022

tak som sa dnes odhodlala urobit test a bol negativny je to 12den, takze pravdepodobne z toho uz nic nebude. clovek veri az kym neuvidi tu jednu palicku ☹

elenita
22. aug 2022

Dievcata, nepatrim medzi Vas, len Vam chcem povedat, ze na Vas myslim a vsetkym Vam velmi drzim palce! Posielam vela sil a objatia ❤ A prajem zdrave babenka v naruci ❤

lady_o
22. aug 2022

@nela17 to ma mrzí, no este stále verím v zázrak ❤️ tak strašne si prajem už dobré správy ...
dievčatá, ktorá z vás ide najbližšie na krv?

miska295
22. aug 2022

Ahojte dievčatá, pridávam sa k vam, mala som svoj druhý ket 15.8, myslela som, že vydržím netestovat do krvi, ale dnes mi to nedalo a teraz som si spravila test, ovitrelle som si pichala 9.8, myslite, že to môže byt ešte ovitrelle?

elis14
22. aug 2022

@lady_o áno s ivf..druhé ivf a 6 vklad no vyšiel mi aj 1ivf a 2vklad no v 27tt to skončilo veľmi zle takže už toho bolo až až no teraz po pôrode sa mi aj cyklus riadne rozhádzal a telo zmenilo tak uvidíme ale verím ze všetko dopadne dobre

elis14
22. aug 2022

@miska295 podla mňa už ovitrelle určite nie.drzim palčeky nech čiarka silnie 🥰

miska295
22. aug 2022

@elis14 dakujem pekne❤️zatiaľ sa teším tak opatrne. Inak citam, že sa chystáš na vklad a kontrola nedopadla dobre, to kvôli tej sliznici 7mm? Ja som mala tiež tento vklad na poslednej kontrole 7,1 mm a vklad mi teda robili.

lady_o
22. aug 2022

@elis14 držím palce ❤️ dosť si si toho prežila 🙄

lady_o
22. aug 2022

@miska295 jeej, gratulujem, to vyzerá veľmi dobre😊 ja som bola tiež na ket 15.8.a test dnes biely... ale tak mam 4 dní do ms a pri malej som mala slabšiu čiarku až 2 dní po začiatku ms 😊. Kedy ideš na krv?
Tesim sa z dobrých správ 😍

elis14
22. aug 2022

@miska295 ja mávam od pôrodu nepravidelne cykly tak ma dala dr aby som šla skôr na sono ja som dnes len 10dc no podľa všetkého mával anovulacne cylky lebo som mala nízky sliznicu plus žiaden dominantný folikul tak mi dal estrofen užívam ho prvý krát doteraz som taký problém nemala a budúci utorok opäť na sono a uvidí sa ci bude vklad alebo nie ...našom stoho sklamaná keďže som silnejšia a posledne mesiace som schudla užívam vitamíny na očistenie tela tak som dúfala ze moje telo nebude protestovať no ale asi opak je pravdou

elis14
22. aug 2022

@lady_o ďakujem aj tebe držím palce

miska295
22. aug 2022

@lady_o tak ja som nechcela povodne, ale nahnevali ma v robote tak som si vravela, že bud si už úplne skazim deň, alebo to vybalancujem 😃 ale inak je to skoro, ešte určite mas veľkú nádej, že sa ti druha čiarka objaví 🥰🍀 na krv idem až 30.8, a ty?

lady_o
22. aug 2022

@miska295 mne povedali, že mám prísť na 10.-14.den, no budem im volať kvoli tabletkam, tak sa ich spýtam, ci môžem prísť už v piatok 😊

jarrys
22. aug 2022

@lady_o ja az 30.8. ja to mam este daleko 🙈

elinka112
22. aug 2022

@dasena30 ahoj, ty si kedy začala špiniť? Ako to vyzerá u teba? Ja som dnes 9dpt a začalo mi také hnedé slabé spomenie, tak neviem, čo to môže znamenať. menštruáciu by som mala dostať až niekedy vo štvrtok...