icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

lady_o
22. aug 2022

@jarrys aj ja by som tak mala, no prvýkrát som bola na 11dpt, tak skúsim aj teraz... uz to chcem mat za sebou... 😊😊

dasena30
22. aug 2022

@elinka112 ja som začala spinit 9 dpt...

Baby ešte sa spamätávam nechcem to zakriknut 🙏🙏🙏🤩🤩🤩 ale z tej včera mini čiarky sa stala plnohodnotna... Bože tie co ste mi tu písali tie krásne slová ďakujem ďakujem ďakujem 💕💕💕💕🍀🍀🍀🍀ja som to už vážne nečakala takto neskôr

elinka112
22. aug 2022

@dasena30 waaaau odfoť potom test🙂 teším sa s tebou veľmi🙂 a spinila si ako dlho? Ja zatiaľ len také hnedé a keď sa utriem. mám len intímmu a zatiaľ stačí.

dasena30
22. aug 2022

@elinka112
Presne tak som mala... 🤩 Iba ten jeden deň... Už viac potom nie

sparkling
22. aug 2022

@dasena30 ty si písala aj do uvf skupiny, že? Teším sa s tebou a držím palce ☺️

lady_o
22. aug 2022

@dasena30 jeej, to je úžasné gratulujem ❤️ tiež som to tak prvýkrát mala 😍

dasena30
22. aug 2022

@sparkling áno ty si mi dala tiež takú krásnu nádej aj som tam chcela napísať... Len nechcem všade 🙊 bojím sa nech to nezakriknen

dasena30
22. aug 2022

@sparkling
@lady_o ďakujem baby ste fakt zlatíčka 💕💕

lady_o
22. aug 2022

@dasena30 vďaka tebe vidím, že 7.den je ešte priskoro na akékoľvek závery ❤️ ja ďakujem tebe za ďalšiu nádej... lebo vravím, cítim sa rovnako ako keď som ostala tehotná s malou... ale pocity niekedy môžu klamať... nech čiarka krásne silnie, aby si o par mesiacov mohla v náručí držať svoj poklad... to je úplne najviac ❤️

ivonka121
22. aug 2022

@lady_o takže dnes hcg menej než 2 takže negatívne...

lady_o
22. aug 2022

@ivonka121 to ma strašne mrzí 😪😪 och, keby som tak vedela nájsť tie správne slová... ale také asi nie sú... posielam silné objatie ❤️❤️❤️

dasena30
22. aug 2022

@ivonka121 mrzí ma to 🥺🥺

sparkling
22. aug 2022

@dasena30 mne to pripomenulo môj prípad, lebo toto isté sa mi stalo. Preto som ti písala, že ešte pred vysadením testni. 🥰 ja som takou riedkou krvou špinila a hneď po špinení druhé ráno poli na teste //

jarrys
22. aug 2022

@ivonka121 je mi to velmi luto. presne viem ako sa citis ked si clovek zase vypocuje ze HCG je negativne a zase to nevyslo.

asztalosnovak
22. aug 2022

Baby, ďakujem za podporu. 😊
Ja by som mala ísť zajtra na krv, no veľmi tomu už neverím. Zajtra sa chcem aj opýtať, že čo ďalej, kedy môžem na ďalší vklad.
Ako som už písala, bolesti mám stále, tak neviem čo sa deje, prečo to tak je. Menštruáciu som mala mať pred viac ako týždňom a nič. Ani špinenie ani kvapka ...
Ku dvom čiarkám na teste veľmi gratulujem. Dnes som si už ani test nerobila, nejako ma tá jedna čiarka na teste úplne zdeptala.

lady_o
22. aug 2022

Moje milé, toto mi dnes poslal manžel. Áno, presne ten manžel, ktorý nadáva na koníka 🙈😅
Čiže fakt treba počkať na krv 😘 . Verím, že Vám to dodá aspoň trochu nádeje 😊😊

jarrys
22. aug 2022

@asztalosnovak na vklad mozes ist kludne s dalsou MS. Aj ja som tak bola. Maj ET a jun KET, jul hysteroskopia a teraz august KET. Ale myslim ze to zase nevyslo. Neviem. Velmi sa bojim ze je to tak a aj tento v poradi uz 4ty vklad zase skonci neuspechom.

33ada33
22. aug 2022

Ahojte dievčatá tie ktorým nám to v auguste nevyšlo 😢Pôjdete na ďalší KET v ďalšom cykle alebo si dávate pauzu?

lady_o
22. aug 2022

@33ada33 my už nemáme eskimáčikov a manžel ďalšie IVF odmieta 🙄 takže ak to nám nevyjde, skončila som úplne a malá bude jedináčik 🤷‍♀️ ale keby mám ešte zamrazene, isla by som do toho hneď ďalší cyklus 😊😊

jarrys
22. aug 2022

@33ada33 ja sa dozviem az 30.8. ci to vyslo alebo nie. ale ak nie tak si dam pauzu na 2mesiace a dam si urobit vysetrenia ako hematologiu, genetiku, endokrinolog atd. A tiez to vyuzijem ze sa ja musim dat dokopy ako fyzicky tak aj psychicky. Tie hormony ma zavodnili, zhorsila sa mi plet, pribrala som a plno ineho a potrebujem sa dat do povodneho stavu. A aj si oddychnut po psychickej stranke z neuspechov. V podstate od zaciatku januara 2022 idem ako pila bez oddychu, stale stimulacka, vklad, potrat, stimulacka, vklad, vklad, hysteroskopia, vklad-cakam na vysledok ako dopadne. A uz som aj dost unavena.

33ada33
22. aug 2022

@lady_o
@jarrys dievčatá vy ešte nevesajte hlavu ešte stále je tu šanca že ste tehu 💛

lady_o
22. aug 2022

@33ada33 ja viem, že je 😊 myslím, že dosť veľká... teda v piatok mám mať ms, tak uvidím, čo bude... lebo minule mi až po termíne ms ukázalo// 😊😊

lady_o
22. aug 2022

@jarrys a ty sa ako cítiš? 😊

jarrys
22. aug 2022

@lady_o sama neviem, stale rovnako - zle od zaludka, unavena, obcas precitlivela na vone, pobolievalo ma stale na pravo vvpodbrusku ale dnes ma zacalo poobede na chvilu tak pobolievat ako pred MS. Zajtra by som mala dostat. a dnes sa mi neskutocbe naliali prsia a su citlive. ale aj tak sa bojim ze to su len ucinky tabletiek co beriem a ze to zase nevyslo.

lady_o
22. aug 2022

@jarrys ale to je dobre znamenie si myslím... deň pred MS som mala tiež bolesti, potom to špinenie a bola som tehotná 😊🙏
Ja mam ešte dlhé 3 dní do ms... toto čakanie ma zabija 😅🙈
Testovať budeš cez víkend ako si písala alebo si počkáš na krv?

dasena30
22. aug 2022

Baby neviem koľko nás tu je ešte na "čakačke" ale moc myslím na vás 💕💕
Tie co vám to nevyšlo... Je to naša cesta, ktorá je poriadne ťažko vyšliapana psychicky a fyzicky... Zostsvajte silné raz sa všetky obzrieme... Ja osobne aj poplačem.. Je to ťažká cesta... Ale budeme na seba hrde a na "to" vedľa nás 😍...

jarrys
22. aug 2022

@lady_o este nie som uplne rozhodnuta. necham rozhodnutie na piatok vecer ci si pokazim vikend alebo nie a pockam az na piatok. uz mam traumu z tej jednej palicky na teste. tiez krv teraz vysla az na 15den kvoli sviatku v pondelok. Najradsej by som sla na krv uz piatok.

lady_o
22. aug 2022

@jarrys ja si myslím, že budeš mať // 😊😊 momentálne verím oveľa viac tebe ako sebe s tým pozitívnym testom 😊

jarrys
22. aug 2022

@lady_o no si zlata 🙂 aj ked ja si neverim ze budem mat 2 //. Skor si myslim ze ty ich tam budes mat urcite. a ty kedy ides znova skusit testovat?

asztalosnovak
22. aug 2022

@lady_o ich veľmi pekne ďakujem za podporu. Ja viem, že je tu ešte nejaká nádej.... Však posledné dni len plačem, odkedy som si robila testy a nič. 😢
Uvidím zajtra, ani nechcem nech príde ráno. No tak či tak dám vedieť.