icon

KET - august 2022 - podporme sa

lussyaweiss
13. aug 2022

Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
23. aug 2022

@jarrys jeej, tieto stavy mi začali v 10tt cca 😍😍 podľa mňa je to jasné ❤️

lady_o
23. aug 2022

@gina6 uz 25 ideš? Ja by som chcela 26.8., no akurát v ten deň ideme na svadbu, tak bude blbé, ak by mi hodinu pred sobášom zavolali oznamili smutne správy 🙈🙈 oh... schiza Moja, neopúšťaj ma 😂😂

lady_o
23. aug 2022

@gina6 a testy ako? Vydržíš do krvi? 😊😊

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
23. aug 2022

@gina6 😂😂😂😂😂....
ooo, máš môj obdiv 👏😁
V tejto fáze som od rána aj ja... uvidíme, dokedy 😂😂
Ja chcem tiež testovať najbližšie pred krvou, nech sa viem pripraviť na to, čo mi oznámia 😁
A už sa cítiš lepšie? 😊
Inak, som tu jediná, ktorá sa cíti viacmenej normálne? Mój prvý KET, tak neviem, či by som nemala niečo špeciálne pociťovať 😂

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
23. aug 2022

@gina6 ano, som pozitívne naladena, len tie hormony... 😁niekoľko dnì ma trápia kríže, čo som mala naposledy na konci tehotenstva, takže podarilo sa a hotovo 💪😁❤️

gina6
Autor odpoveď zmazal
lady_o
23. aug 2022

@gina6 jaaj, tak to by sme si rozumeli... bývalý šéf mi chcel zaplatiť pobyt na psychiatrii 😂😂😂 toto mi je také blízke 😁
Práve nám hra dedinský rozhlas- "s usmevom" , tak som si začala tancovať a zrazu začali hlásiť oznamy... ale ešte pob oznamoch snáď zahraju 😂
Tak, žienky, hlavne s úsmevom 😁😍

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
23. aug 2022

@gina6 ďakujem veľmi pekne no ja tebe tiež mooooc držím palčeky 😘

jarrys
23. aug 2022

@gina6 ja 30.8. to je este dlhe cakanie 😀 ty uz to mas zapar jaaaaajjj

jarrys
23. aug 2022

@lady_o no neviem. stale beriem v uvahu ze to moze byt vplyv tych liekov co beriem. sama som taka rozpolozena ci som alebo nie som. ale skor si vrqvim ze nie som. asi aby ma to menej bolelo aknto nahodou tak je.

gina6
Autor odpoveď zmazal
jarrys
23. aug 2022

@gina6 nic si z toho nerob. ja sa tej krvi resp.
vysledku bojim viac ako smrti 🙈🤣 preto radsej ani netestujem doma a ani nebudem asi.

lady_o
23. aug 2022

@gina6 😂 ak ťa pozýval do veľkého zalužia, je to možné 😅😅
Asi na viacerých miestach hlásia o 14tej, u nás začali len nedávno... presne vtedy, keď malá prešla na jeden spánok o 13tej 🙈🙈
Netuším, čo hlásili, ale pochybujem, že by tu spomínali Komárno 😁

lady_o
23. aug 2022

@jarrys ja ti veľmi verím a som si na 99% istá 😍 ak som sa trafila, podám si sportku 😅😅

jarrys
23. aug 2022

@lady_o no tak som velmi zvedava ci ti to vyjde 😀😀

asztalosnovak
23. aug 2022

Ahojte baby, tak krv potvrdila, čo som aj predpokladala. Samozrejme negatívne. 😢 Musím sa z toho trošku dostať, no idem hneď do ďalšieho vkladu.
Veľmi Vám zatiaľ ďakujem za podporu. Keď viem, že nie som v Tom úplne sama, je to o trošku jednoduchšie. Budem s Vami naďalej a všetkým Vám veľmi držím palce 👍🥰

lady_o
23. aug 2022

@jarrys ano ❤️

lady_o
23. aug 2022

@asztalosnovak ahoj,to ma mrzí... ale ešte mate mrazacikov, tak to určite vyjde. Uplne najviac ti držím palce ❤️

jarrys
23. aug 2022

@asztalosnovak hlavne nevesaj hlavu. Moj prvy vklad vo 2/2022 skoncil potratom. Druhy v 5/2022 a treti v 6/2022 neuspechom ani sa nechytilo. a teraz cakam na vysledok mojho 4teho vkladu. Viem ale presne ako sa citis ked krv potvrdi co sice vo vnutri nejako vieme ale stale dufame ze to pravda nie je. Hore hlavu, urcite dalsi vklad bude uspesny.

ysl
23. aug 2022

@asztalosnovak to mi je luuuto 🤕🤕 ale mysli na to ze mas este stale moznosti 🍦🍦 bud silna!

lady_o
24. aug 2022

Dievčatá, dobré ránko 😊 . Prosím Vás, pozrite na foto, či vidím preludy, kanálik alebo ozaj sa tam črtá druhá čiarka... 🙈

dasakamajko
24. aug 2022

@lady_o ano mas tam čiarku 😘ktory si dnes deň mas aj nejaké priznaky

ysl
24. aug 2022

@lady_o crta sa ciarocka!!!! ❤❤

miska295
24. aug 2022

@lady_o tiež tam vidím čiarku 🍀😍

dasena30
24. aug 2022

@lady_o bože 😍😍😍😍... Dojatá som 😭tfuj tfuj tfuj 🍀🍀🍀🙏🙏🙏