KET - august 2022 - podporme sa
Ahojte je tu niektorá z Vás ktorá je po vklade ? Ja som 3 deň po vklade 2embryi☺️ .Nájde sa tu niekto ?
@asztalosnovak mne tak pri dvoch vkladoch prisla. vysadila som lieky a cca za 2dni som mala MS.
@asztalosnovak ja som to mala tak po všetkých neúspechoch mi na 4 deň prišla MS. akurát dnes ale bolesti mám celý deň neskutočne 😢
@jarrys ja keby som mala podobne príznaky, tak by som asi nevydržala netestovať 🙈 teda nieže by som teraz vydržala 😅 si zlata ❤️ ja by som si najviac na svete priala, aby sme sem obe pridali príspevok s pozitívnymi testami 😍😍
Ja som sa tak pred hodinou totálne zosypala, som jak na hojdačke... chvíľu v pohode, vyrovnaná so všetkým a o chvíľu by som už najradšej vysadila tabletky, že to nevyšlo...🙈 a čudujem sa , po kom je moje dieťa schizofrenik.. 😂😂 spýtam sa jej- dáš si syrcek? "Aňo" ... dam jej ho a o pol minúty doslova reve: "ňijeee " a podáva mi ho naspäť 😅😅😅 teraz presne viem, čo prežíva malá😂😂😂
Inak, snáď nikdy som tak neocakavala deň ms ako teraz 😁😁😁
A rozhodla som sa, že počkám do štvrtku s testovaním 😊
@asztalosnovak urcite daj vedieť ❤️ budem na teba myslieť... drz sa 🍀
@lady_o o tych zmenach nalad mi hovor nieco. Som ako schiza chodiaca. minutu som uplne v pohode a za dalsiu revem akoby nastal koniec sveta. A presne ze to nevyslo, ze zavolam do CAR ze pridem uz v piatok na krv lebo ved na co cakat do utorka ked to aj tak nevyslo a uz chcem vysadit tabletky. no tato jazda na hormonoch je proste skvela 🤣🤣🤣
@jarrys presneeee, vravì sa tomu "dobrý matroš" 😂😂 ja som doteraz mala taký ten vnútorný pocit, že to vyšlo... včera sa to zlomilo a este pred polhodinou som bola presvedcena o tom, že je koniec... vazne som to tak vnimala ..tak si hovorím, že sa cítim predsa len inak ako keď to vyšlo prvýkrát... potom si poviem, že halooo, rodila si🙈 do prvého tehotenstva som mala pri ms také kŕče, ze som ledva žila, prsia blestive... musela som brat silne lieky od bolesti na predpis... od pôrodu ma trochu zabolí spodok brucha a to je všetko.... cize logicky sa moje telo zmenilo a možno práve preto teraz okrem trosku naliatych pŕs ( konkrétne ľavého 😂, pravý štrajkuje 🤷♀️) a slabych tlakov v podbrušku a krížoch nič nepocitujem 🙈 preto cakam na deň ms, ze co sa bude diať 😂😂 pomooooc, uz fakt konec toto...😂 lebo sak sme plne hormónov a nikto nám nerozumie 🙈 vlastne ani ja sama si nerozumiem 😅😅
Inak, ostatne baby, nie sme v tomto samé, vsak? Kľudne napíšte, ake stavy mate vy, nech si to čakanie odlahcime 😁
@lady_o no ja mam stav ze potrebujem na dovolenku lebo chcem byt sama. len problem je ze chcem tam byt aj bez seba 🤣🤣 samu seba by som najradsej prefackovala a sama sebe leziem poriadne na nervy. Ja mam dnes den MS, brucho ma zatial neboli nijak ale klasika unava a zle od zaludka. ale uz si dako zacinam zvykat. a prsia zvacsene stale, hlavne prave je viac ako lave a tiez iba prave citlive a lave vobec. no som zvedava co z tohto bude.
no a jasne ze priznaky pri kazdom tehu mozu byt uplne ine a hlavne po porode tie bolesti podbruska nemusia byt vobec. Prirodzenym porodom sa telo meni.
teda opravujem sa kusok divnej bolesti ale stale len na pravo v podbrusku.
caka ma dalsi zaneprazdneny den som zvedava ako to dam. este som sa nespamatala po vcerajsku.
@lady_o podla mna 90% z nas mame take stavy, chvilku ako-tak, chvilku na gulku. Chvilku strasne verime a chceme verit lebo nas to robi stastnymi - ake by bolo krasne keby sa to podarilo.. a o chvilku sa zlakneme toho sklamania ktorym sme si presli uz tolko krat ze radsej sa chceme pripravit na to ze by to mohlo ak nevyjst.. a do toho som presvedvena ze ten mix hormonov co nam namiesali to este viac komplikuje.. ja osobne som uplne hotova, placem kazde dve hodiny, nespim poriadne a to som s tym nikdy nemala problem.. ocami posuvam hodiny aby bol aspon 8-9 den po ET aby som sa mohla testnut.. chvilku som nahnevana na cely svet ze ake je to nespravodlive.. potom sa zamyslam nad tym ake je to cele komplikovane a o chvilku si poviem ze ved je to najprirodzenejsia vec na svete.. sorry ze som sa rozpisala ale aspon budete mat o com citat a skratite si cakanie :D
@jarrys oooo ano, dovolenka sama bez seba 😍😅😂😂 cize nie len moje prsia sú divne 🙈😁 chvalabohu...
Ja som rodila akutnou sekciou, no s pozitívnymi zmenami po nej som spokojná 😁😁
Uz to musíme nejako vydržať... inak tiež som v jednom kole, do toho sa nadrapujem s 12kg malou, lebo neviem byt bez toho, aby som ju cez den zdvihla alebo vzala na ruky 🤷♀️
Chodíš normalne do prace?
Pýtam sa preto, lebo poprvýkrát som ešte bola zamestnaná, no musela som byť PN (riziková praca). Nakoniec došla korona a moja pozícia bola zrušená. 🙈 IVF (stimulácia) sa posunula o 2 mesiace... najprv som revala, nadavala, lebo už som si začala dávať tabletky a v tom embargo na všetky zdravotnícke zariadenia, ivf odložené na neurčito... bola som zúfalá, ze takto nikdy dieťa mat nebudem.... bez roboty, bez vyhliadky na bábo zavretá doma... 2 mesiace som si teda oddýchla (na podpore) a potom som išla na IVF a hneď prvý vklad vyšiel... tým chcem povedať, že všetko blbé, čo sa nám deje, deje sa z nejakého dôvodu...😊
@ysl vidíš moje príspevky? To je rozpisovanie 😂😂😂
Sme v tom spolu... je úplne neskutočné, aké ženy dokážu byť silné... ❤️
Ja som revala včera večer v kúpeľni... mám ale navyše ten problém, že malá hneď vycíti že mi niečo je je nespokojná, mrzutá... aj preto som si povedala, že už žiadne slzy... výsledok už nijak nedokážeme ovplyvniť 😊😊
Kukaj, aká som múdra... už sa vidím o hodinu, ako budem stresovať 😂😂
@lady_o prosim chod za tou malinkou a silno ju obijmi za nas vsetky ktore nemame take zlaticko ❤ neboj telo si pamata a ked uz sa ti to raz podarilo tak sa podari znova!! Az o hodinu budes stresovat?? :D ja mam take 5-10 minutove intervaly hahah.. mam pocit ze uz nemam silu na nic.. na pracu .. cakat dalej.. je to dlha dlha cesta za vytuzenym cielom :(
@gina6 moja to je podľa mňa dobre znamenie držím palčeky 🙏🏻
@gina6 ešte nie v septembri by sme mali mat darkyňu tak sa už teším.
@ysl objímam ju stále.. ona ale nie je mojkavy typ (chudák jej budúci manžel 🙈)... ja som si vedomá toho, aké obrovské šťastie mám a ver mi, kazducky deň za ňu ďakujem ❤️ lebo viem, že mnoho žien dlhé roky bojuje, doslova padá na hubu každým negatívnym testom... ale vy baby, vy nájdete vždy silu vstať a bojovať dalej... a za toto mate môj nekonečný obdiv👏 z celého srdca si prajem, aby každá žena, ktorá tak strašne túži po dieťatku, to malicke mohla mať ❤️❤️❤️
@gina6 áno v ba Repromedica no mi sme chceli až od septembra keďže ja som mala 9.6 operáciu kolena museli mi ho vŕtať tak sa dlhšie hojí a ešte chodím na rehabko.
@lady_o suhlasim s tebou! Ja tie zeny tiez obdivujem, ja salejem pri druhom ivf a druhom vklade .. neviem si predstavit ze tym budem musiet prechadzat este 4-5 krat 🥲 a ktomu este zeny mali potrat, mimomaternicove.. obdivujem kazdu z vas! My mame zly spm, naposledy morfologia 0% - i ked nam povedali ze to nemusi korelovat, ja mam nizske amh proste ukazkovy par 🥴.. baby ako to zvladate vo vztahu k partnerovi? Mne je to strasne luto aj kvoli nemu ze sa nam nedari..
@ysl my jeden vklad ten úspešný. Teraz čakám na vysledky druheho 😊
Môj muž má zlý spg, ja som našťastie ôk 😊 ani nehovor. My sme sa par mesiacov po svadbe skoro rozviedli, lebo on odmietal ivf a ja som túžila po deťoch.. strasne si ho vážim za to ako sa kvôli mne prekonal ❤️❤️ je úžasný, podporuje ma ❤️
Ahojte žienky 🙂 moc Vám držím palčeky, ja som mala KET včera, prajem veľa síl a trpezlivosti každej všetky to potrebujeme 😊

@jarrys a hneď po vysadení liekov príde MS?